Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1199

Tema: Kako se osjećate pred kraj trudnoće - 2.dio?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam jucer bila na pregledu..
    35 TT.
    otvorena za prst..

osim toga, danas me uzasno boli trbuh, steze me i stisće, a kao za inat moram danas zavrsiti diplomski da ga stignem predati na vrijeme. vec mi je lagano puna kapa svega....

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

[QUOTE=samamama;2425524]ja sam jucer bila na pregledu..
    35 TT.
    otvorena za prst..

mene dr nikad nije gledao gin, nijednom mi nije rekao koliko sam otvorena

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jucer bila na pregledu..
    35 TT.
    otvorena za prst..

osim toga, danas me uzasno boli trbuh, steze me i stisće, a kao za inat moram danas zavrsiti diplomski da ga stignem predati na vrijeme. vec mi je lagano puna kapa svega....
    Uff moš ti tako još dugo...ja sam već 3-4tjedna otvorena prst...ne mirujem, stalno u pokretu jer imam trogodišnjeg sina i sve me doli boli...bila sam uvjerena kako će porod dosta uraniti a sad kontam kako bi mogla i priniti

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    Uff moš ti tako još dugo...ja sam već 3-4tjedna otvorena prst...ne mirujem, stalno u pokretu jer imam trogodišnjeg sina i sve me doli boli...bila sam uvjerena kako će porod dosta uraniti a sad kontam kako bi mogla i priniti
    da, znam.. sa prvi sam vec u 6.mjesecu bila otvorena za prst.., a tko zna koliko sam dugo i ovaj put., obzirom da me nije pregledavao do sada..
    trebala bi je ta informacija jer sam htjela na bazen na kupanje, pa je pogledao i tako sam si ishodovala zabranu kupanja u bazenu
    a taman sam se nadala da cu zadnje dana provesti plutajucu sa šeširom na glavi.... aaaaaaaaaaaaaaaaa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •