Ja imam crni sudoper. I samo cu ti reci- nemoj! Ne mozes ti toliko cistiti koliko se to brzo prlja/izgleda prljavo
Ja imam crni sudoper. I samo cu ti reci- nemoj! Ne mozes ti toliko cistiti koliko se to brzo prlja/izgleda prljavo
mare, brisanje - čišćenje je sekunda posla kada ste vas dvoje sami
vjeruj da će se sve promijeniti i da moraš razmišljati o tome unaprijed
ali, ako će ti biti lakše... obojane sanitarije su - seljačke![]()
obični parket u letvicama i lamel parket, oboje hrastovi
ima li neke razlike osim u dimenzijama?
znači nije dobar? skužila sam da je tanji, npr. normalni parket je oko 21 mm, a ovaj 10 mm debljine
još će biti najbolji običan hrastov u letvicama
a oni gotovi što su odmah i prelakirani? je li to dobro?
gotovi parketi su ok
mogu se brusiti i lakirati više puta nego što će ti za života biti potrebno
s rade se i oni koji imaju utore sa obje strane, pa se i oni mogu slagati u riblju kost ili kako već hoćeš
a brzo i lako se postavljaju, cijela kuća gotova za dva dana
Apri, ne piši toliko. Izvoliš mi pogledati onu ponudu za prozore![]()
Tapison da ili ne? U potkrovlju smo uredili 3 spavaonice. Sve je gotovo, zapelo na kraju (financijski). U planu nam je pluto ili parket na podovima. Razmišljam o tapisonima kao prijelaznom rješenju (2-3god). Sve ostalo je završeno.
da otvorimo temu: hvala, apri
stvarno nam svima pomogne savjetima, brzo i precizno
zanima me, zna li itko okvirno koliko kosta pomicanje radijatora?
naime, u dj. sobi se ispod prozora nalazi radijator (visoko) koji prijeci da na to mjesto dodje stol.
netko je nedavno napisao da je platio parsto kuna
budem kasnije, puni mi se mobitel i ne da mi se sići po njega
mislim da smo mi platili 300 kn. pomicali smo iz istog razloga kao što trebate i vi
nisam čak ni sigurna da postam na dobroj temi... no - trebam majstora koji će mi skinuti stari silikon na tuš kadi i kabini i zasilikonirati nanovo.
imate nekog takvog tko tko hoće i može, a da mi ne uzme baš 500 kn za taj posao?![]()
ne znam zašto mi se post ne vidi... Uglavnom molim na pp broj telefona i naziv građevinske firme iz Sesveta koju svi hvalite. Hvala unaprijed!
Gdje online pogledati donje djelove kuhinje?
Samo osnovno, u bijeloj boji, jeftino.
mislim da emmezeta ima na webu svoj asortiman po elementima
ima, ali nije im neka ponuda. nista bijelo nemaju.
a trebamo napraviti mini kuhinju za stan za iznajmljivanje.
bijeli ti, ako je od običnog iverala, izgleda strašno jeftino i rubovi se jako brzo prljaju
možda da odabereš ipak neki drugi iveral
a, sto?
kuhinjica je duga samo 1, 78.
ja sam zamislila bijele donje djelove s natur drvenom plocom. ide sve ugradbeno; domino ploca, sudoper i hladnjak.
stan je kupljen renoviran. plocice su nove i svijetlo zute su. vec su bile postavljene, pa nismo mogli birati.
pa neka bude bijela, ali barem diamant, ne obična narančina kora na kojoj se abs ne može uredno izvesti
to ćeš najbolje napraviti po mjeri; nema gotovih elemenata koji završavaju na 8
uzmi stolara, nek ti lijepo iscrta i to je to
Upomoc, novi novcati krevet me ubija svojim mirisom. Ova stranica povis glave, eko koza, smrdi mi toliko da me budi nocu. Muz kaze da njemu ne smrdi, da mirise na novo i da ce "izvitrit". Ja evo cekam 7 dana i meni to i dalje smrdi (sad jel to stvarno smrdi ili mene deru hormoni trudnoce nebitno)- recite vi meni kako se tog rjesiti i kako da mirise drugacije.
Last edited by S2000; 10.06.2013 at 00:26.
S2000, ne mogu ti pomoci, al da ti se pridruzim. Imamo u kuci jedno kupatilo u kojem nije napravljen sifon ispod tus kade. Šta će to turistima...
Uglavnom kad je malo niži tlak kao noćas, to smrdi. Netko je sinoć ostavio otvorena vrata tog smradilišta i ja tako cijelu noć sanjam kako praznimo septičku jamu i nikako ju ispraznit...
Eko koza = fuj!
Ja sam zimske cipele (nepromocive, za kisu) izbacila na balkon jer su zasmrdile cijeli ormaric, cijelo predsoblje i dobar dio stana.
DObra vijest - s vremenom su se zaista izluftale, ali traje to vec mjesecima.
A da pretapecirate tu eko-kozu i zamijenite je tkaninom? Mene bi uzasno smetao smrad... Odluci koliko ces jos trpjeti (tjedan, mjesec... nemam pojma) a onda - akcija! Sretno!
ali nije da svaka eko koza ima takav miris, npr stolice mi ne smrde. Nit ista drugo po cemu ima eko koze, samo ta stranica kreveta povis glave.
da li je netko u skorije vrijeme dao raditi žaluzine po mjeri i kolika je bila cijena?
treba mi za dva kosa prozora u potkrovlju, tj za dječje sobe. ako imate neki savjet na što pripaziti, što tražiti, što naglasiti...tu sam.
postoje li rebraste žaluzine tj da nisu onako glatke pa se svako zrnce prašine ulovi.
vidjela sam da velux ima za krovne prozore, ali meni ne treba za krovni već za kosi.
Kupila sam ovakav okvir za krevet - natur smrekovina http://www.jysk.com/hr/4/95/3111104/a/catalog
Sad bi to trebalo obojati. U bijelo neprozirno, po mogućnosti, ne bih onaj shabby chic, to mi je ružno. Kakve boje trebam, koliko slojeva? Akrilne? Koji kistovi su ok da ne puštaju dlake? Ili se boji spužvicama?
ja sam bojala vrata sa valjkom na kojem je bila spuzvica. a boja, vise se ne sjecam, trazila sam neku koja je za klince bila OK. i nije bila shabby. vjerujem da ce ti apri pomoci vise od mene.
kakve podne pločice su ok za kupaonu? glatke, hrapave, sjajne, mat, tamne, svijetle? sve ideje dolaze u obzir jer kupaona je tek u planiranju. se stavljaju još onako dvobojne pa kao romb okrenute? ili je to zastarjelo?
nije zastarjelo, zašto bi bilo
ja sebi želim kupaonicu sa crno - bijelim podom na šahovsko polje
amalthea, traži lak na vodenoj bazi, ali pokrivni
bojaj valjkom (malim), a sitnije utore - kistom
možeš i spužvom
(al si se istrošila za krevet)![]()
hehe, jesam![]()
Ok Apricot, definitivno si učinila da se osjećam ko zadnja seljančica ! Em imam povezane boje, em obojene sanitarije ! Dođe mi da ti platim put i smještaj da mi sve renoviraš !
ma nemoj ti mene slušati
ja govorim u svoje ime i u skladu sa svojim afinitetima
koji nisu univerzalni, naravno
ako se tebi sviđa to što si napisala... pa sjajno!
neću ja živjeti u tvojoj kući, već ti.
a ako me pozoveš u goste... nema tih sanitarija koje mogu zasjeniti dobar kolač.
naprimjer
![]()
fotkaj aparatom ili mobitelom, stavi na net i daj link
iako, ti najbolje znaš kakav raspored ti odgovara
pravila struke kažu: hladnjak, radna ploha, sudoper, radna ploha, štednjak, radna ploha
Last edited by apricot; 10.06.2013 at 17:34.
pa bome sam ja tako nešto i skicirala, s desna na lijevo ide hladnjak, ploha, sudoper, ploha, pečnica i kraj. kuhinja je od zida do zida, brine me da li hladnjak staviti na drugi zid ili ovako u nizu s kuhinjom. dužina je 3,30 m
a do sutra ću sigurno skužiti staviti slike na net pa stavim svoj nacrt
Last edited by rayna; 10.06.2013 at 18:09.
nemoj pećnicu do zida
nećeš imati gdje odložiti lonac
nećeš imati kamo s laktovima kada podižeš lonac
Ajme, nikad mi to ne bi palo na pamet. mislila sam tako radi nape tj. cijevi da nejde daleko, napa bi bila ugradbena u prvom gornjem elementu. napravit ću još jednu skicu, a hladnjak? na taj ili na zid do? desno jedino može, lijevo je prozor. to me baš ne privlači, trebali bi ga onda odmaknuti od kuhinje da se može zadnji element normalno otvoriti pa mi više mjesta zauzme, a i kuhinju bi malo sakrio, a ja bi se hvalila s lijepom, novom, bijelom....
rayana mozes svoju skicu ili skenirati li mozda pofotkati. obavezno napisi dimenizije pa da vidimo.