Tužno, nepošteno...iskrena sućut
sućut obitelji i svima koji su je voljeli
moja sućut njezinoj obitelji, prijateljima i onima koji su je poznavali![]()
Suočena s dijagnozom nepolodnosti, ulogirala sam se na forum.... na moje prvo pitanje odgovorila mi je mummy_s..... Rado sam čitala njezine postove, pune duha, finog humora, a opet odmjerene. Povremeno smo se pp-ale, razmjenjivale informacije, kasnije fotke dječice.... A onda se vrijeme rasplinulo u obvezama, između posla i djeteta, vrtića i aktivnosti nakon vrtića; s nekim se ljudima, ma koliko nam bili dragi, kontakt izgubi. A sad smo svi izgubili mummy_sDraga, počivaj u miru.
Najiskrenija sućut njezinoj dječici, mužu, seki, mami..... svima kojima je bila draga i koji će za njom pustiti makar i jednu suzu.
Ako na bilo koji način mogu pomoći, molim javite....
Posljednje uređivanje od iva_luca : 29.05.2013. at 19:55
R.i.p.
Iskrena sućut obitelji i svima ožalošćenima.
Iskrena sućut![]()
ne mogu vjerovati
iskrena sućut cijeloj obitelji
Posljednje uređivanje od ZO : 29.05.2013. at 22:00
Moje sucut![]()
Posljednje uređivanje od sanda1977 : 30.05.2013. at 00:05
Prestrašna tragedija koja me užasnula![]()
Iskrena sućut obitelji, a osobito dječici!
Posljednje uređivanje od Lidali : 30.05.2013. at 00:20
Iskrena sućut obitelji
Tužno, teško, žalosno - o zašto to moramo osjećati? Anđeli, odagnajte bol
Iskrena sucut obitelji . . .
Strašno, pretužno, kako se smije tako nešto dogoditi. Iskrena sućut obitelji...
Iskrena sućut.
kako je ovo tuzno procitati! zajedno smo kretale u borbu sa dijagnozom azoospermije....
moja sucut!
Iskrena sucut...nije fer . Mummy, pocivaj u miru.....
Počivala u miru...
Da li je netko saznao broj racuna na koji se moze pomoci obitelji?
ne mogu virovati!
Mummy_s je moja suborkinja iz 2007-2008 godine. Prošle smo skupa šokove oko dijagnoza... krenule skupa u borbu!
Pročitala sam njezin zadnji post i slomila seHvala cure! ZO ti znaš kroz koji pakao smo prošli pa se ja čvrsto držim misli da mi djeca nikada ne bi došla ako ih neću moći ispratiti na životnom putu..vjerujem u izlječenje i bolje sutra. Sada moramo samo isplivati iz svega ovog.
toliko se borila za svoje bebe... planirala je krenuti po smrzliće... Slala sam joj poruke na pp i čudila se što ne odgovara.
kako nepravedno.
Mummy_s molit ću za tebe i tvoje mile, nadam se da će im Bog dati snage. Gdje god bila, pusa!![]()
voljna sam novčano pripomoći obitelji pa molim broj računa u pp
nisam vidjela...kako nepravedno, mlada mama male djece![]()