Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: o gaćama :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čitam malo da perete sve što imate na sebi na dnevnoj bazi. To mi je jasno za veš i košulje, majice čarape. Ali, traperice? Dobro i njih se može prati. Ali, svaki dan?!

No, ja se uglavnom oblačim u suknje i haljine i hlače koje se mogu samo kemijski čistiti jer su prefine (i preskupe) da bi ih prala, bilo na ruke, bilo u perilici. Zar ne nosite takvu odjeću? Zar se ne uništi svakodnevnim pranjem?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

No, ja se uglavnom oblačim u suknje i haljine i hlače koje se mogu samo kemijski čistiti jer su prefine (i preskupe) da bi ih prala, bilo na ruke, bilo u perilici. Zar ne nosite takvu odjeću? Zar se ne uništi svakodnevnim pranjem?
    ne nosim ništa što ne mogu frknuti u mašinu, a najskuplje na meni su starke.

Mudante, oliti gaćice (jer gaće su kod nas hlače jelte ) nosim uvijek i svugdje...bez njih sam jako rijetko, čak bih rekla i prerijetko

uz njih idu nezaobilazni dnevni ulošci za koje znam da nisu baš zdravi, ali bez njih sam ko gola :/ razmišljala sam o platnenim, ali za sad mi paše i ovako.

i da, tange sam obukla jednom u životu i nikad više. koma su mi neudobne i ne volim ih nikako. uglavnom kupujem gaćice s malo elastina i to u tamnijim bojama. perem s škurom robom na 60.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 11.06.2013. at 20:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •