Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo ti nije u skladu s pravilima foruma ali eventualno mozes zamoliti rodine savjetnice za dojenje kako da povecas kolicinu svog mlijeka
    izdajam se svaka 3 sata i budim se i nocu i izdajam tako da nema tu drugog savjeta.izdajam se do zadnje kapi mlijeka i jos po nekoliko minuta iz svake i pijem puno tekucne,i jedem i dalje NISTA.U nece sisu nikako nema sanse.cak sam prijateljicu koja ima prsa kao stvorena za dojenje da joj s vremena na vrijeme da svoju sisu(ona doji vec 9 mjeseci) da bar malo skuzi sta i kako i NECE.od pocetka jednostavno nece.okrene glavu kad joj ponudim.sisat ce i prst i ruku i moje rame ali sisu ne.ne znam kao ne znam zasto,mucim se s tim mjesecima,probali smo sve zivo,sve poze,sesirice,ovo ono i nece.ja bi najvise voljela da se ne moram mucit svaki dan sa pranem bocica i izdajanjem i kuhanjem vode i hladenjem vode i zbog sebe i zbog nje,ali kako je tako je.da su mi dali u bolnici da probam i da nikad nije probala bocicu moza i bi ali bilo smo 2 tjedna u bolnici i davali su joj bocicu jer nisam mogla do nje i kasnije uz pomoc 7 raznih sestara,doktorice i drugih mama,te moje mame i prijateljica nista.nece.a znaci ovo je tema atopijskog dermatitisa i dijete mi mozda ima alergije i koliko god ja htjela davat joj iskljucivo svoje mlijeko kao sto jesam prva 3 mjeseca ne mogu,pa MOLIM i dalje ako netko zna neko dobro hipoalergeno mlijeko da mi nekako javi jer ne znam sto cu koliko se siri ta alergija.i ne znam jel od mog mlijeka ili od kravljeg ili od cega.a dermatologinja je vidjela te kvrzice i nije mi ni rekla sto je niti ista,izignorirala me.i kazu da se alergije vide nakon godinu dana.nemam pojma.
    Posljednje uređivanje od apeitheia : 13.06.2013. at 20:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •