Pokazuje rezultate 1 do 50 od 276

Tema: Jednog dana otputovati ću u/na...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kad nam je bila gotova stambena stedionica MM i ja smo stali ispred putnicke agencije na oglas put oko svijeta. i poceli mastati. no ipak nam je prevaldao razum i kupili smo kucu na selu. da li je to bila pametna odluka ili ne ne zelim ni analizirati, ali mozda jednog dana...................

sljedece ljeto ako budemo disciplinirani i stedljivi mozda ipak klice odvedemo preko bare, da posjetimo rodbinu. ali za to moramo biti fakat stedljivi cijelu godinu. samo na vize morali bi dati 480 ili 640$ ne znam da li MM ima jos vrijedecu. no za sad su to samo razmisljanja.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    kad nam je bila gotova stambena stedionica MM i ja smo stali ispred putnicke agencije na oglas put oko svijeta. i poceli mastati. no ipak nam je prevaldao razum i kupili smo kucu na selu. da li je to bila pametna odluka ili ne ne zelim ni analizirati, ali mozda jednog dana...................

sljedece ljeto ako budemo disciplinirani i stedljivi mozda ipak klice odvedemo preko bare, da posjetimo rodbinu. ali za to moramo biti fakat stedljivi cijelu godinu. samo na vize morali bi dati 480 ili 640$ ne znam da li MM ima jos vrijedecu. no za sad su to samo razmisljanja.
    Takva putovanja vrijedna su štednje. Godinu dana se "stisneš", ali dobiješ uspomene i iskustvo za cijeli život. Ako se planira na vrijeme, može se naletjeti na jeftinije aviokarte, pogotovo ako ste relativno fleksibilni s datumima. Ali znam da to sve znaš . Smao pružam moralnu potporu.
    Držim fige da vam se ostvari.

I ja si mislim kako bismo opet mogli u AU. Mi vize, srećom, imamo, ali put x 4. A gdje je sve ostalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •