Pokazuje rezultate 1 do 50 od 247

Tema: Sex u trudnoći??? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala ti nanimira. I ja sam svašta pročitala o negativnom utjecaju sperme na maternicu, o slučajevima pobačaja nakon orgazama pa su me zanimala mišljenja koja ste vi dobile od ginekologa. A ja sam baš pri ekstra volji zadnjih dana. Naravno, ništa još sad jer nemam dozvolu, ali barem da malo maštam o budućim aktivnostima

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti nanimira. I ja sam svašta pročitala o negativnom utjecaju sperme na maternicu, o slučajevima pobačaja nakon orgazama pa su me zanimala mišljenja koja ste vi dobile od ginekologa. A ja sam baš pri ekstra volji zadnjih dana. Naravno, ništa još sad jer nemam dozvolu, ali barem da malo maštam o budućim aktivnostima
    Vidi, uvjerena sam da ove primjere koje navodiš možemo nabrojat na prste...po meni su to stvarno krajnje situacije i (visoko)rizične trudnoće dok ostatak može stvarno uživati u seksu u trudnoći. Do sad sam rijetko kad čula da se netko morao suzdržavati ako je sve bilo u redu, kažem, ta krvarenja i hematomi i problemi s cerviksom, neke anomalije maternice, SPB i sl. naravno da treba paziti i konzultirati se s liječnikom i nikad nisam čula da je netko imao spontani zbog seksa-jedino kad sam čitala forume,ali i to su stvarno rijetke situacije. Ako trudnoća prolazi bez problema nema se potrebe suzdržavati osim ako partneri ne osjećaju potrebu-što je isto tako OK. I to bi svaki moderniji ginekolog trebao reći svojim trudnicama, posebno ako se redovito educira oko najnovijih trendova trudnoće itd. Sve je to prirodno,samo je pitanje koliko je žena u vezi s prirodnim ( na žalost).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •