Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Od ponedjeljka smo gradjani EU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sigurno cu je potraziti Zuska jer stvar je zaista cudna. I cesto sam imala priliku osjetiti da sam presla s konja na magarca iako zivim usred bogatog sjevera. I nikako mi nije jasno kako su uopce bili medju prvih 12 s takvom anarhijom na jugu a nama se drzala prodika zbog suradnje s Hagom i jednog obicnog Gotovine

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurno cu je potraziti Zuska jer stvar je zaista cudna. I cesto sam imala priliku osjetiti da sam presla s konja na magarca iako zivim usred bogatog sjevera. I nikako mi nije jasno kako su uopce bili medju prvih 12 s takvom anarhijom na jugu a nama se drzala prodika zbog suradnje s Hagom i jednog obicnog Gotovine
    Čuj, nije to usporedivo. Italija je jedna od osnivačica Europske zajednice za ugljen i čelik davne 1952. godine. A uvjeti koji su postavljeni Hrvatskoj...dobro da jesu, inače se nikad ne bi makli s mjesta.
    Evo jako zanimljivog teksta od Ines Sabalić iz Brisela za Al Jazeeru, malo povijesnog pregleda zašto smo tek sad ušli, malo podsjećanja na devedesete neće škoditi. Sta-je-hrvatska-naucila-od-rupela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •