-
Ne znam jesi li već bila, no evo mojeg iskustva...
trudnička ambulanta na Merkuru izgleda poprilično loše... ctg se radi na hodniku jer su u toku neki radovi (i čini mi se da je to već dosta vremena tako) no inače je ok... Zato imaju lijepo rodilište (barem koliko sam čula)...
Ja sam gore išla oko pola 12 i čim sam došla javila sam se na prijemni šalter, bila pozvana stvarno brzo, prvo se radi ctg nekih 20-ak min, onda dobijete čašu za mokraću (obavezno vam trebaju papirnate maramice jer u wc-u nema papira) i brzo nakon svega me dr. pozvala na pregled (vaganje i vaginalni pregled + prvi put uzimanje svih ostalih podataka o dosadašnjem tijeku trudnoće).
Drugi put je moj pregled dosta potrajao... sve skupa sam gore bila 2 i pol sata (prijava na šalteru, ctg, mokraća, vaginalni pregled i uzv) no taj put je dok sam ja bila na ctg-u bio nekakav hitan slučaj pa su dr. išli sa trudnicom koja je došla sa problemima što je sasvim razumljivo i nije mi bilo uopće teško čekati (nadam se su i ta beba i trudnica dobro)...
Što se tiče naručivanja... za pregled se ne naručuje dok se za uzv naručuje no, dok su me upisivali sam čula kako sestra komentira doktorici da su popunili kvotu za uzv pa mi je dr. rekla da donesem uputnicu za uzv i napravili su ga kad sam idući put došla na pregled...
malo sam se raspisala, no eto, ako netko bude tražio informacije da ima neko novije iskustvo za pročitati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma