Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: dopuštate li djetetu da uzme nešto iz vaše torbe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I moja je točno ovakva - kanta za smeće.
    Baš sam zavirila sad kad sam došla na posao - čarape moje, čarape djetetove, papiri, dijete dalo da mu čuvam kamen (a bila mi je malo teška), voda, jogurt, novčanik, neki stari mobitel (ne znam kad sam ga ubacila i zašto nije izbačen), pa još papira, potkošulja, klasika - ulošci, maramice,...

Uglavnom imam veliku torbu.

Ne smeta mi da itko po njoj kopa, ali nitko nema volju, pitam se zašto.
    Kao da si moju torbu opisala, najdraže mi je kad na poslu izvlačim kamenje i šišarke. I uvijek se sjetim ove pričice, ali nikad od mene "malotorbašice". Zadnje dvije godine sam torbu čak zamijenila ruksakom i preporodila se.

Svejedno, da mi je torba i najmanja i najurednija ne bih djeci dala pristup. To mi je nekako zadnji bastion obrane, valjda jedina stvar koja je samo moja i iako tamo nemam ništa što ne bi trebali vidjeti, to je privatno, tu je granica. Isto tako, nikad ne guram ruke u tuđu torbu, neugodno mi je, kao da se netko ispred mene presvlači.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    izvlačim kamenje i šišarke.
    I skoljke, LOL!

Ma nije meni bed da mi oni po torbi diraju, bilo bi me vise strah da mi se nesto izgubi. Vidjela sam previse situacija gdje su se frendicina djeca igrala sa novcanikom, pa su kartice i dokumenti letjeli na sve strane (po parkicu/ducanu/kaficu/nastavi niz...).

Mrzim velike torbe jer po njima i sama moram kopati - a mrzim onaj osjecaj kad zavuces ruku u torbu i nikako da napipas trazenu stvar. :/
    Nedavno sam se spasila, kupila sam novu torbicu koju sam u stanju odlicno organizirati jer ima za moj gust dovoljno dzepova (pa jedan za mobitel - tako da ne moram otvarati cijelu torbu da bih dosla do mobitela kad zvoni ili kad me zanima koliko je sati (odvikla sam se od sata na ruci :/ ), pa drugi za maramice, zvakace, dezodorancic (volim "travel policu u dm-u! ), pa unutarnji dzepovi za novcanike, dokumente, kljuceve, itd.
    A za velike torbe sam si uzela onaj bag organizator (s kineskog ebaya, mislim 0,99 € i gratis postarina ) i sad mi je lakse.

Kad MM nesto trazi a ja mu kazem da je u torbici, uvijek me pita u kojoj i onda mi donese cijelu torbu da mu ja iz nje izvadim. Nisam ga ja tako ucila, casna rijec , tako je odgojen. E. radi isto, poucena njegovim primjerom, valjda.
    Kao mala je znala zavirivati, ali sam joj objasnila da je tako opasno jer da se nesto moze izgubiti.

Sad cesto i ona nosi svoju torbicu i odlicno si je organizira, i ni ja njoj ne zavirujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •