Stranica 142 od 189 PrviPrvi ... 4292132140141142143144152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,051 do 7,100 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

našla i ja.....

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    našla i ja.....
    sad kad sve budemo Tania

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

javite dojmove

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    sto se tice BR
    ovaj tjedan sam napravila w1, w2, c1, w1, w2 (po danima pon-pet)
    znaci sutra jos jednom c1 i onda nedjelja odmor?
    s obzirom da mi je prvi tjedan, sljedeci tjedan to isto?
    a tjedan nakon toga?
    mislim da nemam sve epizode skinute pa ne mogu pohvatati raspored
    znam da znate

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    skužila sam, ali ipak...
    bio je ljubomoran na dr. Housa, a kak nebu na ovog

nego, u kojim tenkama da ja skakučem sa Shaunom?
    U nekim jako dobrim, ima puno skakanja.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    znam da znate
    Imaš raspored koju stranicu ispred

Ja sam do sad barem 5x pisala...

Uglavnom ide ti svaka 2 tjedna promjena workouta, a cardio svaka 4;

w1-w2-c1 2 tjedna

pa

w3-w4-c1

pa w5-w6-c2

itd

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja imam samo W1 i C1, jel da vježbam samo to ili da ubaci 6w6p ili nešto slično . 30 day mi je napokon dosadio.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš raspored koju stranicu ispred

Ja sam do sad barem 5x pisala...

Uglavnom ide ti svaka 2 tjedna promjena workouta, a cardio svaka 4;

w1-w2-c1 2 tjedna

pa

w3-w4-c1

pa w5-w6-c2

itd
    tnx, nisam vidjela

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

@Willow - Isprobala prvi Cardio. Sasvim solidno sam se oznojila . Dio vremena odradila sa Taniom modifikacije, ali nastavljam dalje.Svidja mi se fokus
    Posljednje uređivanje od sasana : 05.07.2013. at 20:11

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam samo W1 i C1, jel da vježbam samo to ili da ubaci 6w6p ili nešto slično . 30 day mi je napokon dosadio.
    Kosjenka, ja bih svakako ubacila jos nesto. W1 i c1 ces prebrzo savladati da bi se dugo zadrzavala. 6w6p je ipak zahtjevniji!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo me na raport
    radim redovito i budem oznojena kao čep
    jaaaako gladna nakon vježbi
    i jednako jako zadovoljna

svakodnevno vas čitam i ne vjerujem da uopće shvaćate koliko ste dobroga napravile ovim topicom!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Da vas pitam cure, koliko su važne dobre tenesice kod vježbanja.
    Ima doma neke no name za trčanje i onak služe svrsi, da li bi mi bilo lakše/bolje/zdravije da kupim kvalitetnije čitaj skuplje tenesice i da li kičma pati ako nisu vrhunske?
    Willow meni je baš suprotno, kad dobro odvježbam nisam opće gladna dobrih 2-3 sata iako sam vježbala na recimo prazan želudac.
    Zhang ne vjerujem, mislim da tvoje vježbe neću moći ni za 10 godina; 30 dive bombers ja nakon 10 pušem i stenjem i umirem.
    Kosjenka, Sven&iva drži te se i dan za danom.
    I ja se uspusem...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopice, palac gore za ustrajnost!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo, Flopice! Nemoj samo čitati nego i prijavljuj baš volim kad nam je topic živahan. Jel se to samo meni čini ili vježbanje postaje epidemija

Zhang, ja sam još pod dojmom onog tipa što si link jučer stavila. Poslala sam mdu i on kaže da mu je to najbolji motivacijski video koji je ikad vidio.

Elly, stalno te nešto hoću pitati pa zaboravim. Ti si sada na -26 kg Koliko dugo ti je trebalo za toliki minus i da li se doživljavaš fit ili imaš dojam da si veća nego što jesi?

Meni se događa da, iako znam kako izgledam, doživljavam se često puno većom, baš kao kad sam se debljala, ali sam dugo imala osjećaj da sam skroz ok... Na primjer, danas dobijem jedne trapke (muku mučim s odjećom pa mi se sestra smilovala) dignem ih i pomislim "omg, kak su male, nema šanse da u ovo stanem" i onda probam i obučem bez problema... i moram se u ogledalu provjeravati jesam li to zbilja ja u njima, sve mi se čini kao neka greška.

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odradila danas pure cardio i to mi je najgore od svega do sad, nema ni onih 30sek odmora, a još je mm imao mudre savete tipa ma samo uhvati ritam...
    Zato ne volim da vežbam kod kuće.
    Nego imam pitajce, vidim da se kasnije kombinuju programi npr pure cardio i cardio abs isti dan, pa me zanima kako se to radi odmah jedno za drugim ili treba napraviti pauzu npr jedan pre jedan posle podne?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kavofob meni su divni tvoji postovi
    slikoviti su, pa te stvarno zamišljam kako pred ogledalom provjeravaš jesi to zbilja ti u tim mićim trapkama
    ova tema je jedna od boljih jer je živa, jer je iskrena, jer je bodrilačka, poticajna, pozitivna
    recimo, već mjesecima ja vidim da se trebam nečeg uhvatiti, vidim koliko mi je tijelo nazadovalo u odnosu recimo na prije tri godine
    i bavim se nekim disciplinama ali ovaj tren ja sam vezana za kuću i dijete koje doji i koje je zbog mog povratka na posao sad u hiper dojilačkoj fazi
    jednostavno se ne mogu opustiti negdje sat vremena kad znam da ona plače za mamom

kad sam skužila ovaj topic, kad sam osjetila tu energiju, pa vježbanje doma, ma nema više izgovora - istu večer sam se uključila
    osim toga meni je jako jako bitno da radim na sebi nešto jer me to puni i hrani
    i taj osjećaj zadovoljstva, samopouzdanja, to je meni neprocjenjivo
    i priznajem, išla sam čitati koje to vježbe Willow radi, samo da noge škicnem

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kavofob velika je to promjena za relativno malo mjeseci, uživaj u njoj .
    Sinoć sam krenila sa 6w6p level 2. Nisam izdržala do kraja, no dobro.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob meni su divni tvoji postovi
    slikoviti su, pa te stvarno zamišljam kako pred ogledalom provjeravaš jesi to zbilja ti u tim mićim trapkama
    ova tema je jedna od boljih jer je živa, jer je iskrena, jer je bodrilačka, poticajna, pozitivna
    recimo, već mjesecima ja vidim da se trebam nečeg uhvatiti, vidim koliko mi je tijelo nazadovalo u odnosu recimo na prije tri godine
    i bavim se nekim disciplinama ali ovaj tren ja sam vezana za kuću i dijete koje doji i koje je zbog mog povratka na posao sad u hiper dojilačkoj fazi
    jednostavno se ne mogu opustiti negdje sat vremena kad znam da ona plače za mamom

kad sam skužila ovaj topic, kad sam osjetila tu energiju, pa vježbanje doma, ma nema više izgovora - istu večer sam se uključila
    osim toga meni je jako jako bitno da radim na sebi nešto jer me to puni i hrani
    i taj osjećaj zadovoljstva, samopouzdanja, to je meni neprocjenjivo
    i priznajem, išla sam čitati koje to vježbe Willow radi, samo da noge škicnem
    potpis na sve!
    i dalje vas redovno citam, vjezbam 6w6p ali nazalost samo svaki drugi treci dan jer uz poso i zahtjevnu djecu vise ne stignem.
    prije se nisam mogla natjerati vjezbati, ali uz ovaj topic sam napokon preokrenula i promjenila svoju glavu
    rezultati vec vidljivi

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Flopice

Bravo majola! I ne daj se obeshrabriti, vježbaj koliko stigneš. 2-3x tjedno je mnogo više nego ništa

Meni je ovaj topic lifechanging. Kad god mi padne motivacija vaša me energija ponese. Jučer kad sam vidjela Ancinu fotku odmah sam dobila volju pojačati vježbe za abse

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure, ja sam bas sretna sto nam se siri krug

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo jos jedne... Spremna na promjene i voljna pokusati. Kriticne zone su mi trbuh, unutarnja strana bedara i guza koja se u trudnoci, imam osjecaj, spustila do koljena. Poprilcan sam ovisnik o ugljikohidratima, pa i na planu prehrane moram napraviti promjene. Vise mi je cilj "utegnuti" se i izgubiti cm nego kg. Inace sam 170/68. Nisam nikad nesto dugorocno vjezbala/trenirala. Najduze sam se zadrzala "pedalirajuci" na orbitreku. S cim da pocnem?!
    Budite njezne!
    Posljednje uređivanje od matahari : 06.07.2013. at 21:58

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo skakućem i ja... Jilian level 1 naravno. Fucus t25 ću prvo proučiti iz udobnosti kauča. Ja sam ziheraš i prvo moram ja to odgledati onako ko film. Za sad mi Lilian jako odgovara.
    Samo čudm se sama sebi.... prije mi nije bio problem držati djetu, tj. zdravo jesti, paziti šta se meće u usta, ... u mene ko da je vrag ušao, ni ne snađem se i već žvačem nešto s nogu?! Prije sam se mučila sa kontinuitetom u vježbanju sada me muči hrana i to mi je baš koma jer nije meni slično. Da bar jedem nešto fino.... pojedem šta mi dođe pod ruku.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Matahari, Optimistična

Matahari, manje-više svi kreću s Jillian, i to 30DS. Ja sam, mislim 30DS (upiši u youtube "Jillian 30DS" odradila samo jednom i bilo mi je koma (uf, i sad mi muka kad se sjetim u kojoj lošoj formi sam bila), onda sam krenula s Body Revolutionom, prvi workouti su nešto lakši od 30DS.

Prehrana je jako, jako bitna. Danas sam baš tipkala prigodan post na blogu o prehrani Najzdravija prehrana, nadam se da će nekome biti motivirajuć za promjenu prehrane

Konačno mi se malo smanjilo krvarenje i danas sam htjela nastaviti s vježbanjem, ali mi zvijezde nisu sklone; čistila sam štalu sa curkom u slingu i u jednom trenutku kad sam se nagnula me tako presjeklo u leđima, kao da me netko opalio nečim oštrim...nisam se mogla maknuti par minuta i boljelo me još satima. Navečer me bilo frka vježbati dok se ne smiri i leđa zaborave da sam ih zlostavljala

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

blog je....... strava, mrak, zakon. Zašto ga tek sad vidim?? U bookmarksu mi je.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kavofob, to je tvoj blog?!
    Predobro!!! Svaka cast!!!

Jedva cekam sve procitat! Mozda me pokrene!
    Ja vas stalno citam i pratim, a ne javljam se jer bas ne vjezbam!
    Vjezbanje mi je uspavljivanje na rukama, setnja kolicima ( pa brzo hodam i stiscem guzu da se ucvrsne). Ruke vjezbam tako da nosam svoje drago cedo)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Optimistična, hvala ti. Tek sam nedavno počela pisati, još uvijek se borim s riječima i sad sam narasla par cm od tvoje pohvale

(Mislila sam da će kondicija u pisanju ići brže nego s vježbanjem, ali jok )

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob, to je tvoj blog?!
    Predobro!!! Svaka cast!!!

Jedva cekam sve procitat! Mozda me pokrene!
    Ja vas stalno citam i pratim, a ne javljam se jer bas ne vjezbam!
    Vjezbanje mi je uspavljivanje na rukama, setnja kolicima ( pa brzo hodam i stiscem guzu da se ucvrsne). Ruke vjezbam tako da nosam svoje drago cedo)
    Da, i hvala

Baš sam se pitala kako stvari kod tebe stoje s vježbanjem, kad sam te vidjela na dohrani... ja sam isto malo usporila zadnjih dana, tako se posložilo. Čitaj nas i dalje pa se budeš vratila, prije ili kasnije... Ako ti fali motivacije traži Anci fotke absa

E zbilja, ako se još mučiš s namještanjem slinga, možemo na kavicu i demonstraciju

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam ti na moru do kraja osmog mjeseca!
    Svakako cu te onda zagnjaviti za sling, a mozda bi dosli i vidjeti kozice (ako onaj poziv i dalje stoji)!
    Moje vjezbanje je uglavnom nikako, jednostavno se nisam uspjela organizirat
    Zato kad god nesto radim zatezem misice ( setnja, pranje sudja, usisavanje). A i sAd na moru se nadam otplivati koji metar!
    Citam vAs ja uredno, mozda se pokrenem kad se vratim u zgb.
    moram zelim hocu mogu)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Poziv stoji ofkors, a osim kozica doselili su i kunići, za sad 4 kom, ali dok se vi vratite možda ih bude još

Plivanje je odlična vježba, a i stezanje guze se računa

Javi se kad se vratite

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo skakućem i ja... Jilian level 1 naravno. Fucus t25 ću prvo proučiti iz udobnosti kauča. Ja sam ziheraš i prvo moram ja to odgledati onako ko film. Za sad mi Lilian jako odgovara.
    Samo čudm se sama sebi.... prije mi nije bio problem držati djetu, tj. zdravo jesti, paziti šta se meće u usta, ... u mene ko da je vrag ušao, ni ne snađem se i već žvačem nešto s nogu?! Prije sam se mučila sa kontinuitetom u vježbanju sada me muči hrana i to mi je baš koma jer nije meni slično. Da bar jedem nešto fino.... pojedem šta mi dođe pod ruku.
    Kako spavas?
    Ako se dovoljno ne naspavas, onda ti se pojaca hormon koji regulira glad pa se teze kontroliras...
    Posljednje uređivanje od zhang : 07.07.2013. at 04:43

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure, dobrodosle!
    Vecina nas je pocela s Jillian i 30day shred. Ima negdje topic s linkovima pa cu potraziti da sad ne trazim linkove i kratice.

Mada, Jillian nije laka, bas naprotiv.
    Takodjer, u gugl ili jutjub ukucajte Hip Hop Abs ili Rockin' Body pa vidite kako vam to pase. Vjezbe vodi stanoviti Shaun i na ovoj temi ima prilicno obozavateljica

Samo ne posustajte, pravilno se hranite, vjezbate sto cesce (ne treba vise od 25,30 minuta dnevno) i rezultati nece izostati.
    A uskoro cete biti ovisnice o vjezbanju.
    Evo, i mene sad hvata apstinencijska kriza u postoperativnom periodu
    Posljednje uređivanje od Anci : 07.07.2013. at 08:48

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo linkova i kratica da se ne pogubite

http://forum.roda.hr/threads/78185-L...11#post2319711

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jučer c3. baš mi je bilo teško! kupila sam si super novi top/grudnjak za vježbanje. nike u arena centru ima sniženje od 30 %. uskoro ćemo na more. nosim utege i podlošku, ali možda zamjenim dio vježbanja trčanjem. vidjet ću.anci, jab isto fotku absa, da vidim kako to izgleda nakon više od godinu dana kontinuirane vježbe!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam na moru, puše bura, plivanje nula bodova, samo namakanje.
    Zato mi paše yoga meltdown, nema skakanja, ne trebaju tenisice, a ipak nešto radim. I dobrano se oznojim.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cubana sad ti je idealna prilika za probati callanetics
    ja se nadam da ću danas uhvatiti sat vremena za callanetics, baš mi treba.
    Jučer BR W2, sutra startam sa W3, ovo je stvarno lagano.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana sad ti je idealna prilika za probati callanetics
    ja se nadam da ću danas uhvatiti sat vremena za callanetics, baš mi treba.
    Jučer BR W2, sutra startam sa W3, ovo je stvarno lagano.
    Probala sam, predugo mi je to.
    Nemam ja živaca za više od pola sata.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

curke, dobro došle i ne bedirajte se ako ne stižete vježbati ispočetka svaki dan, meni je prosjek 3-4 x tjedno pa imam super rezultate
    bitno je ne posustati a kad kontinuirano vježbaš, super se osjećaš i tijelo želi još

link za brdo vježbi sam stavila i na one linkove i baš sam našla tamo i hip hop abs, moram probati kad završim 6w6p (koji btw. ispadne da vježbam 3x tjedno, više ne uspijevam)

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Kako spavas?
    Ako se dovoljno ne naspavas, onda ti se pojaca hormon koji regulira glad pa se teze kontroliras...

Ne spavam. Dižem-o se svakih pola sata već ne znam koliko dugo. To bi mogao biti razlog.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam jutros odradila kupanje, pa drugi nivo 6w6p, cijedilo se s mene
    sad proteinski rucak pa odmaranje
    skinila sam t25, ali jos nisam uspjela baciti oko

anci, salji sliku, moze i s tupferom

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jedva čekam dojmove od T25

Ja ću danas 6w6p, to mi je zasad najbolji Jillin workout.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Probala sam, predugo mi je to.
    Nemam ja živaca za više od pola sata.
    i meni,cackanjem o Callan sam nasla da je kreirala i programe za ljude koji nemaju vremena pa navodno postoji 10min legs,abs itd...jos ih nisam uspjela pronac za skinut,valjda hocu....

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prijavljujem -2 kg. Malo, ali je ipak minus. Nisam mjerila centimetre jer sam se tek neki dan izmjerila.
    Nemam još neku rutinu vježbanja, ali odradtm cca 4x tjedno trčanje 3-5 km, 2x tjedno Jillian, 1x tjedno bicikl 20+ km, 1-2 x tjedno Insanity - cardio.... Ako nešto ispadne drugo nadomjesti.

Još da izbacim slatko, ali to teško ide.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Evo linkova i kratica da se ne pogubite

http://forum.roda.hr/threads/78185-L...11#post2319711
    Hvala!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dodirko, bravo 2 kg je super, vjerujem da se u cm još bolje vidi učinak vježbanja jer i bez rasporeda, pošteno se oznojiš i odradiš dosta toga

Za intenzivnije mršavljenje je prehrana najbitnija pa ako hoćeš brže padati s kilažom reduciraj UH.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    i meni,cackanjem o Callan sam nasla da je kreirala i programe za ljude koji nemaju vremena pa navodno postoji 10min legs,abs itd...jos ih nisam uspjela pronac za skinut,valjda hocu....
    Meni ovo za pocetak zvuci skroz ok. Znam da gdje ima volje ima i nacina, ali ima dana kad se jednostavno ne uspijem organizirati. Kad i nadjem vremena toliko sam umorna od dnevnih/nocnih/cjelodnevnih obveza da se srusim u krevet. Malim koracima bi mozda islo lakse.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    je, imaš quick callanetics serije ali ti također piše da je najučinkovitije da se odvježba cijeli program a u slučaju da nemaš vremena samo smanjiš broj ponavljanja,
    ja vježbe znam napamet pa mi treba ca. 40-45 min. kad vježbam sve skupa a ako se žurim onda radim po 50 ponavljanja i ispadne mi ca. 25-30 min.

i mene zanima T25, mislim da ću još dva tjedna odvježbati 6w6p da dobijem još malo kondicije i da završim program pa onda ipak probati T25, neki već pišu da je to kao pre-insanity

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

odradila focus cardio. javim se kad dođem k sebi

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

odradila focus cardio. javim se kad dođem k sebi
    koliko sam vidjela, vježbala si dosad samo 30 day shred?
    kako si izdržala?

meni je i 6w6p level 2 prilično naporan cardio, pogotovo kad je vruće i sparno, znojim se ohoho
    ali baš sam si jer na početku sam jedva radila npr. mountain climbers a sad kad kaže stop ja se tek ufurala

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Dobro je... nemam totalni muskulfiber, ali noćas me bolila guzica (smijem ja to tako reći?). Iznenadila sam samu sebe. Ovako nešto sam prije probala u p90x i podsjeća me na plyometrics od Hortona. Uglavnom stalno su u zraku ili iskoraku, nema pauze ni pet sekunda- ma ni tri sekunde. U silnom izmjenjivanju ritma i stila skakanja, iskoraka vrijeme prođe samo tako. Imaš sastrane liniju na kojoj se vidi protok vremena, koliko si prošao i koliko ti je ostalo. Trening traje 25 minuta naglo staje: bravo, bravo, vidimo se sutra, nastavi stiskati play, blabla pozdrav, onda opet najava cooldown i koliko se sjećam dve i pol minute rastezanja, po meni nedovoljno i dosta loše smišljeni strech sve na stojeći, dok ti cijelo tijelo podrhtava od napora, stojiš na jednoj nozi i loviš ravnotežu... moš mislit. Ja sam lijepo sjela na pod i rastegla se kako bog zapovijeda. Mogućnosti za prilagodbu sebi koliko oćeš. Možeš pratiti mladu mamicu koja samo maršira i opet se oznoji ili skakati sa koljenima iznad struka sa ostatkom ekipe. Ili na početku s ekipom a zadnjih 7 minuta kao ja nešto između marša i skakanja. Uglanom kasnije si živa voda.... Zadovoljna i zagrižena da probam ostalo.
    E da.... Shaun mi je bolji ćelav. Ovako s kosom....izgleda mi ko da mu nešto fali.
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 08.07.2013. at 09:21

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Optimistična, jesi živa?

Ja sam baš ogromnu razliku primijetila u kondicijskom napretku; Insanity mogu prilično dobro pratiti, ali snaga mi je manjkava pa mi je npr. w7 još uvijek nemoguća misija. I core još puno trebam raditi, na core testu ne mogu ni pune 2 min izdržati.

Pitam se da li se kondicija najlakše stječe ili ovisi o osobi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •