našla i ja.....
Ja imam samo W1 i C1, jel da vježbam samo to ili da ubaci 6w6p ili nešto slično. 30 day mi je napokon dosadio.
@Willow - Isprobala prvi Cardio. Sasvim solidno sam se oznojila . Dio vremena odradila sa Taniom modifikacije, ali nastavljam dalje.Svidja mi se fokus
Posljednje uređivanje od sasana : 05.07.2013. at 20:11
evo me na raport
radim redovito i budem oznojena kao čep
jaaaako gladna nakon vježbi
i jednako jako zadovoljna
svakodnevno vas čitam i ne vjerujem da uopće shvaćate koliko ste dobroga napravile ovim topicom!
Bravo, Flopice! Nemoj samo čitati nego i prijavljujbaš volim kad nam je topic živahan. Jel se to samo meni čini ili vježbanje postaje epidemija
Zhang, ja sam još pod dojmom onog tipa što si link jučer stavila. Poslala sam mdu i on kaže da mu je to najbolji motivacijski video koji je ikad vidio.
Elly, stalno te nešto hoću pitati pa zaboravim. Ti si sada na -26 kgKoliko dugo ti je trebalo za toliki minus i da li se doživljavaš fit ili imaš dojam da si veća nego što jesi?
Meni se događa da, iako znam kako izgledam, doživljavam se često puno većom, baš kao kad sam se debljala, ali sam dugo imala osjećaj da sam skroz ok... Na primjer, danas dobijem jedne trapke (muku mučim s odjećom pa mi se sestra smilovala) dignem ih i pomislim "omg, kak su male, nema šanse da u ovo stanem" i onda probam i obučem bez problema... i moram se u ogledalu provjeravati jesam li to zbilja ja u njima, sve mi se čini kao neka greška.
Odradila danas pure cardio i to mi je najgore od svega do sad, nema ni onih 30sek odmora, a još je mm imao mudre savete tipa ma samo uhvati ritam...
Zato ne volim da vežbam kod kuće.
Nego imam pitajce, vidim da se kasnije kombinuju programi npr pure cardio i cardio abs isti dan, pa me zanima kako se to radi odmah jedno za drugim ili treba napraviti pauzu npr jedan pre jedan posle podne?
kavofob meni su divni tvoji postovi
slikoviti su, pa te stvarno zamišljam kako pred ogledalom provjeravaš jesi to zbilja ti u tim mićim trapkama
ova tema je jedna od boljih jer je živa, jer je iskrena, jer je bodrilačka, poticajna, pozitivna
recimo, već mjesecima ja vidim da se trebam nečeg uhvatiti, vidim koliko mi je tijelo nazadovalo u odnosu recimo na prije tri godine
i bavim se nekim disciplinama ali ovaj tren ja sam vezana za kuću i dijete koje doji i koje je zbog mog povratka na posao sad u hiper dojilačkoj fazi
jednostavno se ne mogu opustiti negdje sat vremena kad znam da ona plače za mamom
kad sam skužila ovaj topic, kad sam osjetila tu energiju, pa vježbanje doma, ma nema više izgovora - istu večer sam se uključila
osim toga meni je jako jako bitno da radim na sebi nešto jer me to puni i hrani
i taj osjećaj zadovoljstva, samopouzdanja, to je meni neprocjenjivo
i priznajem, išla sam čitati koje to vježbe Willow radi, samo da noge škicnem![]()
kavofob velika je to promjena za relativno malo mjeseci, uživaj u njoj.
Sinoć sam krenila sa 6w6p level 2. Nisam izdržala do kraja, no dobro.
Hvala Flopice
Bravo majola! I ne daj se obeshrabriti, vježbaj koliko stigneš. 2-3x tjedno je mnogo više nego ništa
Meni je ovaj topic lifechanging. Kad god mi padne motivacija vaša me energija ponese. Jučer kad sam vidjela Ancinu fotku odmah sam dobila volju pojačati vježbe za abse![]()
![]()
Cure, ja sam bas sretna sto nam se siri krug![]()
Evo jos jedne... Spremna na promjene i voljna pokusati. Kriticne zone su mi trbuh, unutarnja strana bedara i guza koja se u trudnoci, imam osjecaj, spustila do koljena. Poprilcan sam ovisnik o ugljikohidratima, pa i na planu prehrane moram napraviti promjene. Vise mi je cilj "utegnuti" se i izgubiti cm nego kg. Inace sam 170/68. Nisam nikad nesto dugorocno vjezbala/trenirala. Najduze sam se zadrzala "pedalirajuci" na orbitreku. S cim da pocnem?!
Budite njezne!
Posljednje uređivanje od matahari : 06.07.2013. at 21:58
Evo skakućem i ja... Jilian level 1 naravno. Fucus t25 ću prvo proučiti iz udobnosti kauča. Ja sam ziheraš i prvo moram ja to odgledati onako ko film. Za sad mi Lilian jako odgovara.
Samo čudm se sama sebi.... prije mi nije bio problem držati djetu, tj. zdravo jesti, paziti šta se meće u usta, ... u mene ko da je vrag ušao, ni ne snađem se i već žvačem nešto s nogu?! Prije sam se mučila sa kontinuitetom u vježbanju sada me muči hrana i to mi je baš koma jer nije meni slično. Da bar jedem nešto fino.... pojedem šta mi dođe pod ruku.
Matahari, Optimistična
Matahari, manje-više svi kreću s Jillian, i to 30DS. Ja sam, mislim 30DS (upiši u youtube "Jillian 30DS" odradila samo jednom i bilo mi je koma (uf, i sad mi muka kad se sjetim u kojoj lošoj formi sam bila), onda sam krenula s Body Revolutionom, prvi workouti su nešto lakši od 30DS.
Prehrana je jako, jako bitna. Danas sam baš tipkala prigodan post na blogu o prehrani Najzdravija prehrana, nadam se da će nekome biti motivirajuć za promjenu prehrane
Konačno mi se malo smanjilo krvarenje i danas sam htjela nastaviti s vježbanjem, ali mi zvijezde nisu sklone; čistila sam štalu sa curkom u slingu i u jednom trenutku kad sam se nagnula me tako presjeklo u leđima, kao da me netko opalio nečim oštrim...nisam se mogla maknuti par minuta i boljelo me još satima. Navečer me bilo frka vježbati dok se ne smiri i leđa zaborave da sam ih zlostavljala![]()
blog je....... strava, mrak, zakon. Zašto ga tek sad vidim?? U bookmarksu mi je.
Kavofob, to je tvoj blog?!
Predobro!!! Svaka cast!!!
Jedva cekam sve procitat! Mozda me pokrene!
Ja vas stalno citam i pratim, a ne javljam se jer bas ne vjezbam!
Vjezbanje mi je uspavljivanje na rukama, setnja kolicima ( pa brzo hodam i stiscem guzu da se ucvrsne). Ruke vjezbam tako da nosam svoje drago cedo)
Optimistična, hvala ti. Tek sam nedavno počela pisati, još uvijek se borim s riječima i sad sam narasla par cm od tvoje pohvale![]()
(Mislila sam da će kondicija u pisanju ići brže nego s vježbanjem, ali jok)
Da, i hvala
Baš sam se pitala kako stvari kod tebe stoje s vježbanjem, kad sam te vidjela na dohrani... ja sam isto malo usporila zadnjih dana, tako se posložilo. Čitaj nas i dalje pa se budeš vratila, prije ili kasnije... Ako ti fali motivacije traži Anci fotke absa
E zbilja, ako se još mučiš s namještanjem slinga, možemo na kavicu i demonstraciju![]()
Ja sam ti na moru do kraja osmog mjeseca!
Svakako cu te onda zagnjaviti za sling, a mozda bi dosli i vidjeti kozice (ako onaj poziv i dalje stoji)!
Moje vjezbanje je uglavnom nikako, jednostavno se nisam uspjela organizirat
Zato kad god nesto radim zatezem misice ( setnja, pranje sudja, usisavanje). A i sAd na moru se nadam otplivati koji metar!
Citam vAs ja uredno, mozda se pokrenem kad se vratim u zgb.
moram zelim hocu mogu)
Poziv stoji ofkors, a osim kozica doselili su i kunići, za sad 4 kom, ali dok se vi vratite možda ih bude još
Plivanje je odlična vježba, a i stezanje guze se računa
Javi se kad se vratite![]()
Cure, dobrodosle!
Vecina nas je pocela s Jillian i 30day shred. Ima negdje topic s linkovima pa cu potraziti da sad ne trazim linkove i kratice.
Mada, Jillian nije laka, bas naprotiv.
Takodjer, u gugl ili jutjub ukucajte Hip Hop Abs ili Rockin' Body pa vidite kako vam to pase. Vjezbe vodi stanoviti Shauni na ovoj temi ima prilicno obozavateljica
Samo ne posustajte, pravilno se hranite, vjezbate sto cesce (ne treba vise od 25,30 minuta dnevno) i rezultati nece izostati.
A uskoro cete biti ovisnice o vjezbanju.
Evo, i mene sad hvata apstinencijska kriza u postoperativnom periodu![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 07.07.2013. at 08:48
Evo linkova i kratica da se ne pogubite
http://forum.roda.hr/threads/78185-L...11#post2319711
jučer c3. baš mi je bilo teško! kupila sam si super novi top/grudnjak za vježbanje. nike u arena centru ima sniženje od 30 %. uskoro ćemo na more. nosim utege i podlošku, ali možda zamjenim dio vježbanja trčanjem. vidjet ću.anci, jab isto fotku absa, da vidim kako to izgleda nakon više od godinu dana kontinuirane vježbe!
Ja sam na moru, puše bura, plivanje nula bodova, samo namakanje.
Zato mi paše yoga meltdown, nema skakanja, ne trebaju tenisice, a ipak nešto radim. I dobrano se oznojim.
Cubana sad ti je idealna prilika za probati callanetics
ja se nadam da ću danas uhvatiti sat vremena za callanetics, baš mi treba.
Jučer BR W2, sutra startam sa W3, ovo je stvarno lagano.
curke, dobro došle i ne bedirajte se ako ne stižete vježbati ispočetka svaki dan, meni je prosjek 3-4 x tjedno pa imam super rezultate
bitno je ne posustati a kad kontinuirano vježbaš, super se osjećaš i tijelo želi još
link za brdo vježbi sam stavila i na one linkove i baš sam našla tamo i hip hop abs, moram probati kad završim 6w6p (koji btw. ispadne da vježbam 3x tjedno, više ne uspijevam)
ja sam jutros odradila kupanje, pa drugi nivo 6w6p, cijedilo se s mene
sad proteinski rucak pa odmaranje
skinila sam t25, ali jos nisam uspjela baciti oko
anci, salji sliku, moze i s tupferom![]()
Jedva čekam dojmove od T25
Ja ću danas 6w6p, to mi je zasad najbolji Jillin workout.
Prijavljujem -2 kg. Malo, ali je ipak minus. Nisam mjerila centimetre jer sam se tek neki dan izmjerila.
Nemam još neku rutinu vježbanja, ali odradtm cca 4x tjedno trčanje 3-5 km, 2x tjedno Jillian, 1x tjedno bicikl 20+ km, 1-2 x tjedno Insanity - cardio.... Ako nešto ispadne drugo nadomjesti.
Još da izbacim slatko, ali to teško ide.
Dodirko, bravo2 kg je super, vjerujem da se u cm još bolje vidi učinak vježbanja jer i bez rasporeda, pošteno se oznojiš i odradiš dosta toga
Za intenzivnije mršavljenje je prehrana najbitnija pa ako hoćeš brže padati s kilažom reduciraj UH.
je, imaš quick callanetics serije ali ti također piše da je najučinkovitije da se odvježba cijeli program a u slučaju da nemaš vremena samo smanjiš broj ponavljanja,
ja vježbe znam napamet pa mi treba ca. 40-45 min. kad vježbam sve skupa a ako se žurim onda radim po 50 ponavljanja i ispadne mi ca. 25-30 min.
i mene zanima T25, mislim da ću još dva tjedna odvježbati 6w6p da dobijem još malo kondicije i da završim program pa onda ipak probati T25, neki već pišu da je to kao pre-insanity
koliko sam vidjela, vježbala si dosad samo 30 day shred?
kako si izdržala?
meni je i 6w6p level 2 prilično naporan cardio, pogotovo kad je vruće i sparno, znojim se ohoho
ali baš sam sijer na početku sam jedva radila npr. mountain climbers a sad kad kaže stop ja se tek ufurala
![]()
Dobro je... nemam totalni muskulfiber, ali noćas me bolila guzica (smijem ja to tako reći?). Iznenadila sam samu sebe.Ovako nešto sam prije probala u p90x i podsjeća me na plyometrics od Hortona. Uglavnom stalno su u zraku ili iskoraku, nema pauze ni pet sekunda- ma ni tri sekunde. U silnom izmjenjivanju ritma i stila skakanja, iskoraka vrijeme prođe samo tako. Imaš sastrane liniju na kojoj se vidi protok vremena, koliko si prošao i koliko ti je ostalo. Trening traje 25 minuta naglo staje: bravo, bravo, vidimo se sutra, nastavi stiskati play, blabla pozdrav, onda opet najava cooldown i koliko se sjećam dve i pol minute rastezanja, po meni nedovoljno i dosta loše smišljeni strech sve na stojeći, dok ti cijelo tijelo podrhtava od napora, stojiš na jednoj nozi i loviš ravnotežu... moš mislit. Ja sam lijepo sjela na pod i rastegla se kako bog zapovijeda. Mogućnosti za prilagodbu sebi koliko oćeš. Možeš pratiti mladu mamicu koja samo maršira i opet se oznoji ili skakati sa koljenima iznad struka sa ostatkom ekipe. Ili na početku s ekipom a zadnjih 7 minuta kao ja nešto između marša i skakanja. Uglanom kasnije si živa voda.... Zadovoljna i zagrižena da probam ostalo.
E da.... Shaun mi je bolji ćelav. Ovako s kosom....izgleda mi ko da mu nešto fali.![]()
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 08.07.2013. at 09:21
Optimistična, jesi živa?
Ja sam baš ogromnu razliku primijetila u kondicijskom napretku; Insanity mogu prilično dobro pratiti, ali snaga mi je manjkava pa mi je npr. w7 još uvijek nemoguća misija. I core još puno trebam raditi, na core testu ne mogu ni pune 2 min izdržati.
Pitam se da li se kondicija najlakše stječe ili ovisi o osobi.