Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Što čitaju vaše 9-godišnjakinje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nevena, tvojoj će se kćeri vjerojatno svidjeti. samo ja (i laumi ) sam mišljenja da je bolje za njih da čitaju kastnera, kušana itd.
    nemoj joj posuditi drugi dnevnik pauline p, ja sam napreskokce pročitala u knjižnici. to je za veće cure, ne za ove naše male

Blizanke su ti baš za nju sad, moja je oduševljena

mislim da je ok i Uzbuna na Zelenom Vrhu, Emil i detektivi

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    nevena, tvojoj će se kćeri vjerojatno svidjeti. samo ja (i laumi ) sam mišljenja da je bolje za njih da čitaju kastnera, kušana itd.
    nemoj joj posuditi drugi dnevnik pauline p, ja sam napreskokce pročitala u knjižnici. to je za veće cure, ne za ove naše male
    Iako kao majka muškog djeteta ne spadam na ovu temu moram ipak reći da je on sa svojih 8,5 godina bio oduševljen svim knjigama o Paulini P (na moje zgražanje). Progutao ih je sve u nekih 2 tjedna. Zapeo je tek na Sanji Pilić, ono što je od nje čitao je zaista za stariju djecu, i to prvenstveno za cure ("Hoću biti posebnaaa" - knjiga o tinejdžericama koje škicaju dečke, za njega potpuno izvan svih interesa).
    Inače, "Dnevnik Pauline P." je u nekim školama i lektira za 3. razred

Ali u obranu njegovog književnog ukusa, da napomenem da je pročitao i skoro sve od Kušana i Kaestnera

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da, Paulina P. je na službenom popisu lektire za 3. razred u našoj knjižnici.
    moja ju je pročitala jer ju je dobila za ročkas, ali smo tu stali sa "ženskim štivom" i prešli na
    provjerenu literaturu.
    Teta u knjižnici mi je počela nuditi knjige "koje bi se mogle svidjeti curicama" ali kad sam
    ja uzela "Knjigu o đungli" i "Vlak u snijegu" svidjelo joj se da imam ovaj drugi kurs.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Teta u knjižnici mi je počela nuditi knjige "koje bi se mogle svidjeti curicama" ali kad sam
    ja uzela "Knjigu o đungli" i "Vlak u snijegu" svidjelo joj se da imam ovaj drugi kurs.
    Kojachice, ovo je bas super.

Jucer sam bila u knjiznici podignuti nove nastavke Scarpette rosa (ne smijem bez njih doci na vikend ), i ispred mene je u redu bila mama koja je djetetu uzela 10 DVD-ova, i nijednu knjigu.
    Dok smo cekale (odnekud mi je poznata), ispricala je da je dijete u ljetnom kampu, nema ga kuci po cijeli dan, pa mu uzima DVD-ove da se opusti.
    Kao knigoljupcu, to mi je bilo bas onak, tuzno.
    No dobro - svakom svoje.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    po mome nije niti za veće cure

od Polak meni prolazi samo "Mali Jan ima plan", koji je sasvim nešto drugačije od "dnevnika",
    lijepa, poučna, plemenita knjiga, baš napisana jezikom učiteljice i učenika 3.OŠ

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    po mome nije niti za veće cure

od Polak meni prolazi samo "Mali Jan ima plan", koji je sasvim nešto drugačije od "dnevnika",
    lijepa, poučna, plemenita knjiga, baš napisana jezikom učiteljice i učenika 3.OŠ
    Ni "Petrica pričalica" nije loša. Te dvije knjige su mi baš primjerene za djecu tog uzrasta. Paulina je... da ne ulazim u detalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •