Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Grcevi!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene opet... i dalje nam zekanica ima grčeve, ali ostalo je na popodnevnim grčevima. Pijem dosta komorača i uspjela sam tako izbjeći cjelodnevni plač.
    Zanima me da li netko kombinira čajeve sam???
    Recimo da li se mogu kombinirati kim u prokuhanoj vodi s kamilicom ili nešto slično? Voljela bih da i ja unosim kima pa da ga ona preko mlijeka dobija i tako možda da reduciramo ove popodnevne grčeve na plač ili dva
    Ako netko ima dobru kombinaciju kombinacija čajeva ja bih bila jako zahvalna!
    Zekana moj sin je prije 3godine ima strašne grčeve...njemački pedijatri preporučuju čaj od anisa, kima i komorača od marke teekanne...pije ga mama, a i bebica u malim količinama.
    Mom Ivanu su u roku od 2/3dana pristali strašni grčevi...imam još poznanika koji su koristili taj čaj i svi su oduševljeni njegovim djelovanjem...

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana moj sin je prije 3godine ima strašne grčeve...njemački pedijatri preporučuju čaj od anisa, kima i komorača od marke teekanne...pije ga mama, a i bebica u malim količinama.
    Mom Ivanu su u roku od 2/3dana pristali strašni grčevi...imam još poznanika koji su koristili taj čaj i svi su oduševljeni njegovim djelovanjem...
    Vidjela sam tu kombinaciju **** čaja, ali je zaslađen i nikako ga ne volim. Ja volim sve da nije zaslađeno-volim gorku kavu, čajeve, sve napitke. Zato bih voljela sama izmiješati. Pitanje je gdje ovdje kupiti anis i komorač. morala bih potražiti.

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam tu kombinaciju **** čaja, ali je zaslađen i nikako ga ne volim. Ja volim sve da nije zaslađeno-volim gorku kavu, čajeve, sve napitke. Zato bih voljela sama izmiješati. Pitanje je gdje ovdje kupiti anis i komorač. morala bih potražiti.
    ovaj čaj je gorak...nije to instant čaj u granulama...ti su zaslađeni.
    ovo je čaj u vrečicama

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj čaj je gorak...nije to instant čaj u granulama...ti su zaslađeni.
    ovo je čaj u vrečicama
    Nisam ga vidjela u dm-u, u ljekarnama ga ne drže, bar ne gdje sam gledala. Znam da postoji u vrećicama, imala sam ga, ali to je igrom slučaja donijela teta iz Austrije.

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A da pogledaš u Muellera...oni imaju dosta njemačkih proizvoda pa možda imaju i taj čaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •