Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Da li se ikad ikom od vas ucinilo da komunicirate s malim andjelom kog ste izgubili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da pričam... Pjevam joj, tepam, ne mogu jednostavno tek tako ju izolirat... Ćak se i zaboravim da nije više sa mnom pa mi se dogodi da kad idem nekam (jest, van, pljevi cvijeće, kaj god) da pomazim trbuh i velim:"Ajmo mi sunce na gablec ili kam već idem" Molim ju za oprost što moje tijelo nije ukazivalo na takav ishod trudnoće, što nisam osijetila da nešto nije u redu da je pokušamo spasit i tak... Lakše prolazim kroz ovaj period pričajući s njom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    Da pričam... Pjevam joj, tepam, ne mogu jednostavno tek tako ju izolirat... Ćak se i zaboravim da nije više sa mnom pa mi se dogodi da kad idem nekam (jest, van, pljevi cvijeće, kaj god) da pomazim trbuh i velim:"Ajmo mi sunce na gablec ili kam već idem" Molim ju za oprost što moje tijelo nije ukazivalo na takav ishod trudnoće, što nisam osijetila da nešto nije u redu da je pokušamo spasit i tak... Lakše prolazim kroz ovaj period pričajući s njom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •