Evo,drage moje,mi cekamo frajera za 10 dana i trudnoca protekla bez ikakvih simptoma..bez mucnina,zgaravice i inih boljki..
Od pocetka je trbuh dosta nisko..
123beba,jos mrvicusretno!!!
Evo,drage moje,mi cekamo frajera za 10 dana i trudnoca protekla bez ikakvih simptoma..bez mucnina,zgaravice i inih boljki..
Od pocetka je trbuh dosta nisko..
123beba,jos mrvicusretno!!!
Saznali smo.spol u 15tt i od tad nam stalno govore da je u busi mali pisonja![]()
Budući da sam ja isprobala skoro sve simptome ( u nekima još uvijek uživam ) onda deff imam curku
Tko zna, možda 16. saznamo jel će bit mucek ili mucica
Ja zapravo jedva čekam da počnem osječati bebu, da znam da je živa i aktivna, jer me ovo isčekivanje uzv izluđuje!
Milasova sretno za nekih 10 dana, pretpostavljam da jedva čekaš da se maziš i paziš sa svojim malim frajerom![]()
Eto, milosovanije imala mučnine, a trbuh je nisko. Muma, bit će dečko
Ma, naravno da nije važno. Više je dio psihičke pripreme.
Ja sam čak čula da je jedna saznala spol u 12 tt, zato sam i pitala svog ginića da mi pogleda na prošlom uzv. Ali ništa.
Milasova, sretno i tebi na porodu!
Ma ja prihvaćam sve, samo da je u petak bebač odlično! Još ćemo i ovdje lupiti kladionicu "pišonje"![]()
Ajd da i ja napišem svoje iskustvo-nikakve mučnine,ništa...svi kažu da sam se proljepšala,da mi trudnoća super stoji, i da je sigurno dečkoA kad ono, curica
![]()
Muma ~~~~~~~~~ da tvoja bebica u petak pokaže što skriva između nožica![]()
Ja isto ne vjerujem u te babske priče... Mi smo u 16 tt bili na uzv i dr. mi je doslovno rekao da on vidi no da postoji velika vjerovatnost da se krivo vidi pa da na neće ništa reći... I onda smo u 20 t t saznali da je curka![]()
Hvala cure
Nestrpljiva sam moram priznati..da sam doma,a ne u bolnici onda mi se mozda i ne bi toliko zurilo jer se stvarno super osjecam i samo bi salabajzala okolo.. Ali jedva ga cekam vidjeti u svakom slucaju..
Došao je i taj dan. Ne mogu popiti svoju jutarnju kavicu, moj omiljeni jutarnji ritual. Pa tamanim slane štapiće.
123beba i Milasova,da porod prođe što brže i bezbolnije, pa da se mazite sa vašim malim smotuljcima.
Mene bapske priče isto jako nasmijavaju, najjača mi je ona ako ti je desna cica veća od lijeve, onda je dečko, a obrnuto curica
Uglavnom, mislim da se sa 14, 15 tjedana na UZV može vidjeti spol, ako je dečko. Cure su malo više sramežljive, mislim da se njih ''otkrije'' sa 18, 19 tt.
A što ću se ja načekati......, ali nema veze. Stavila sam rozi ticker. Ako bude pišonja, mijenjam u plavi.
![]()
A što ćeš, tako bih se još koji put igrala s barbikama.
Milasova, ~~~~~~~~ da ti brzo prođe vrijeme do zagrljaja sa svojim frajerom! U kojoj si bolnici?
Mi smo si isto priželjkivali curku i želja nam se ostvarila!još malo pa ćemo ju maziti...
Jedva cekam da cujem i vaše novosti... naravno, najbitnije da nam svi ti malci budu živi i zdravi!
123beba, u Petrovoj..
Jedva cekam domaaaa
Sad ja ko sa Marsa 123beba i milasova kad morate roditi?
Saf, 17.7 mi je termin
Da,da vrlo blizu.......zapravo termin se računa od 38-42tt, a ja i moja tradicija prenošenja......moglo bi mi se desiti da prenesem do sljedećeg tjedna, al nekak se nadam da ću prije.Uvijek sam nekak ljubomorna na ženice koje ranije rode u 38-39 tj. jer meni ovo preko 40-og tj. tak teško pada. Em to stalno iščekivanje,em te svi ispituju kad ćeš(kao ja znam)
![]()
milasova, ma brzo će to... ako si izdržala ove tjedne još malo i mazit ćeš svog frajera kod kuće!
Meni je termin u četvrtak 11.7. pa zato tad trebam ponovno na pregled... baš me zanima što će dr. reći... prošli petak sam bila 1 prst otvorena, a danas mi je sve nešto puno teže nego prošlih dana tako da imam nekakav osjećaj da smo blizu...
Saf,jesi ti to prmasila termin?
Ja imm neki osjecaj da cu i ja prenjeti,ne znam zasto..
123beba,sretno u cetvrtakjel te frka?
Pa nekako me nije frka... No, tko zna, možda me uhvati kad krene![]()
saf, milasova8, 123beba još jaaaako malo hrabre naše cure! Držim fige za što bezbolniji porod i početak duuuuuuugog maženja s vašim smotuljcima!![]()
![]()
Želim vam brz i ugodan porod i da nam navratite još koji put naravno s opisima poroda, rodilišta i sl.![]()
[QUOTE=milasova8;2443560]Saf,jesi ti to prmasila termin?
Ja imm neki osjecaj da cu i ja prenjeti,ne znam zasto..
Premašila jesam,danas sam 40+4tt, a mislim da mi nisu promašili jer mi po uzv plod odgovara tjednima, čak u nekim mjerenjima je bilo da je veća beba nego što su tjedni trudnoće. Možda se potrefimo sve u isto vrijeme. Jedino kaj u Vinogradskoj induciraju porod sa 41+3, a ja bi htjela da me moji trudovi uhvate.
svim curkama za potporu
Posljednje uređivanje od saf : 09.07.2013. at 15:57
Pozdrav curkevidim da od neke moje ekipe, nema nikoga više,sve smo rodile i sad uživamo. Vidim da se nekima termin opasno približio, želim vam svu sreću i da ćim prije imate svoje zlato u naručju. Muma vidim da si i ti tu i da si trudna
nisam znala, pa sime lijepo iznenadila, čestitam ti ovom prilikom...
nanimira ja sam rodila prije tri i pol mjeseca, porod prošao super. Imala sam treći carski (najlakši do sad), tako da cure moje,samo hrabro, jer znate da idete u rodilište, po nešta neprocjenjivo![]()
Pozdrav svima....
anitićeto naslijedila sam te, napokon!
Uživaj sa svojom najmlađom mališankom
![]()
bravo muma vidim da ćeš pod bor dobiti najljepši božični poklon
uživaj i ti, trudnoća isto može biti tako lijepa i samo to iščekivanje je
Ja zaista uživam, a sve to naravno čeka i sve trbušaste tete ovdje![]()
Sarazg33, nadam se da je sve dobro proslo i da ces uskoro grliti svoju bebicu![]()
Pozdrav cure!
Saf, 123beba i Sara jeste još 2 u 1 ili je vrijeme za čestitke?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe super!!!!
Muma, super što će bebica za Božić. Sjećam se da sam i ja htjela ostati trudna baš u 3-ćem mjesecu jer mi je bilo fora da bebica dođe u predbožićno/novogodišnje vrijeme. Ali isto dobro, ovako mi stiže za rođendan!!
E, da, prijavljujem svoje prvo povraćanje..![]()
Posljednje uređivanje od Peony : 11.07.2013. at 11:35
Peony ja sam još uvijek 2u1. Sutra sam 41tj. i imam pregled pa ću vidjet kaj će dr reći. 123beba i sara i mene jako zanima kaj je sa vama? Javite se
naletjeh i ja poželjeti sreću sari, a vidim da je i 123bebi danas termin.
sretno i vama i svim mamama i bebama koje još čekaju susret oči u oči <3
Kaže dr da smo spremne i da samo još čekamo trudove... Tako da smo i dalje u komadu, a kontrola za 2 dana... Ctg mi ocitava neke kontrakcije no ništa jako...
Kako podnosite vrućine?
Meni je teško na vrućinama, zlo mi je, hladim se u moru, mokrim ručnicima...
Prestrašno! Imam osjećaj da mi krv ključa.
A prije sam bila zimogrozna, 35 C mi je bilo ugodno ljeto.
Mrzim ljeto, oduvijek, a sada pogotovo. Sve smrdi, ove blesave bube lete, komarci,ose i sl., dan je do 10 navečer, užas!
Vrućine ne podnosim nikako. Ne izlazim iz klimatiziranog stana dok sunce ne zađe. A kupam se najkasnije do 10 ujutro.
Ja volim snijeg....tko će ga dočekati
curke i ja bacam okladu za muminog pišolinca
jutros sam se čula sa sarazg33 u bolnici je, nisu ju još porodili na CR, otvorena je 4 prsta i na kraju će se pokušati prirodno, čekaju njene trudove. obećali su joj da ju neće patiti ako postane gusto i ne bude išlo prirodno..
ja volim ljeto more obožavam al mi je ove godine malo teže posebno kad ulazim izlazim iz hladnog u vruće pa mi dođe muka a kako sam ja velika kukavica uhvati me panika tako da još gore napravim!
Pa da i ovdje napišem...dakle, it's a boy! Nema dileme, mogu početi shoppingirati za mog malog muškarca!Traži se snaha
![]()
lulu-mama vidiš da su sve sami dečki, pa moram se već sad pobrinuti za njega. Oko mene također same trudnice s dečkićima. Čekamo prijaveTi i željkica ste na redu ako se ne varam!
Ja imam kandidatkinju za snahu, mrvicu je starija od potencijalnih muževa, pa ako ne smeta, pripisujem se
Slika u prilogu
sara držim palčeve da bude čim prije i što bezbolnije...
123beba sretno i tebi...
anita znaš da današnji dečki vole starije i iskusnije ženeMala je bombončić
![]()