Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Savjet o formulama zamjenskog mlijeka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da li si pitala pedijatricu?
    Ja sam za probleme sa probavom kod kod kćeri koja je hranjenje sa formulom uvijek pitala pedijatricu i dobila koristan odgovor.
    sto se tiče izbora formule, treba ju mijenjati sto rijede , sto manje eksperimentirati ( jer treba vremena da se organizam privikne na novu formulu).
    sve su formule vise manje iste po sastavu ( ne bih bas rekla da tu ikakvo ime je grancija da će nešto bolje odgovarati) , osim ako dijete ima neke specifične potrebe.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pedijatrica je preporučila neku francusku hranu na kojoj stoji da je protiv kolika, ali bljucka mi od nje. Ne znam je li to samo sada ili će biti trajno. Od prošle hrane nikada nije bljuckala. I nije da sam nestrpljiva s očekivanjem rezultata, ali evo opet je vriska baš sada, nikako ju umiriti, plač, urlikanje, nemir, grčenje, ispadanje očiju da malo prducne. Stvarno me srce boli što ne znam više kako da joj pomognem.

Čak je i muž na internetu našao zvukove fena, ventilatora i vode i svašta nešta, ali ne pomaže ni to.

Znam da mnogo djece ima bolove, no kad krene od jutra do mraka plač do zadnjeg budnog trena, ja bih plakala s njom jer joj ne mogu pomoći. Čini mi se da smo sve probali mimo hrane. I vježbe s nogicama, masaže stomačića, izbacivanje kritične hrane, stomak na stomak, šetnje u wrap marami, pjevanje i nosanje, itd.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Da li si pitala pedijatricu?
    Ja sam za probleme sa probavom kod kod kćeri koja je hranjenje sa formulom uvijek pitala pedijatricu i dobila koristan odgovor.
    sto se tiče izbora formule, treba ju mijenjati sto rijede , sto manje eksperimentirati ( jer treba vremena da se organizam privikne na novu formulu).
    sve su formule vise manje iste po sastavu ( ne bih bas rekla da tu ikakvo ime je grancija da će nešto bolje odgovarati) , osim ako dijete ima neke specifične potrebe.
    Ovako je i nama pedijatrica savjetovala kad je trebalo za starijeg sina - nastaviti s istom formulom koju su davali u rodilištu. I uz njenu pomoć smo ga nakon neka 2 - 2,5 mjeseca ipak skinuli s formule, malo pomalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •