Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mice prvotno napisa Vidi poruku
    Pala je 300 gr na kilaži.Šta da radim?
    mice, dijete ima afte i tada je normalno da ne jede.
    E sad i druga djeca u takvim trenucima padnu na kilaži, ali za ove koji slabo jedu to je "problem".
    Svakako nazove pedijatra i pitaj. Bitno je da nema znakova dehidracije.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    E sad i druga djeca u takvim trenucima padnu na kilaži, ali za ove koji slabo jedu to je "problem".
    Hvala na savjetu,znakova dehidracije nema,a pedijatrica mi je odi mi dođi mi tako da nemam koga pitat.Problem je što premalo jede.4dl mlijeka u snu i kašice sa zatvorenim ustima:jednostavno odbija i dohranu,a o mlijeku da ne govorim

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na savjetu,znakova dehidracije nema,a pedijatrica mi je odi mi dođi mi tako da nemam koga pitat.Problem je što premalo jede.4dl mlijeka u snu i kašice sa zatvorenim ustima:jednostavno odbija i dohranu,a o mlijeku da ne govorim
    Dok to ne prođe, stisni zube i izdrži s tim što pojede to mlijeka u snu.

moj veliki nije htio jesti s aftama, a jede normalno, nema šanse da ovako malo dijete može jesti s aftama, pa to boli za poluditi. Nemoj je siliti.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Dok to ne prođe, stisni zube i izdrži s tim što pojede to mlijeka u snu.

moj veliki nije htio jesti s aftama, a jede normalno, nema šanse da ovako malo dijete može jesti s aftama, pa to boli za poluditi. Nemoj je siliti.
    Znam imala sam ih ja ko mala,mjesec dana nisam išla u školu zbog toga,ali dr.nije siguran jesu li to afte ili kandidijaza no svejedno su joj radili tuširanje usta sa hexoralom i to sve trgali sa jezika do krvi.To je bilo prije tjedan i pol dana i onda je to s jezika nestalo i sad se pojavilo ispod usnica,a ja sam cijelo vrijeme mislila da su zubići jer ispd usnica nisam mazala ni čistila.Sad kad sam joj to potrgala prekjučer,isto joj je išla krv,ne želi jesti.Užas.Sad me strah da će ižlicu zamrziti.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Eh da htjela sam te pitati da li je tvoje dijete sa tako malim unosom hrane dobivalo na kilaži?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Eh da htjela sam te pitati da li je tvoje dijete sa tako malim unosom hrane dobivalo na kilaži?
    Da, i dobiva dan danas u nekakvom normalnom prosjeku, samo što iza toga stoji veliki rad.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da, i dobiva dan danas u nekakvom normalnom prosjeku, samo što iza toga stoji veliki rad.
    Svaka častI ja se danas opustila i jela sa smješkom,a valjda ju je i prestalo boliti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •