Stranica 157 od 189 PrviPrvi ... 57107147155156157158159167 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,801 do 7,850 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam gdje sam stala sa izvjestajima, jer sam na ljetovanju sa E., ali trudim se.
    U petak dugo plivanje, u subotu i nedjelju puno hodanja (jer me za plivanje omeo ciklus), ponedjeljak rest day, jucer opet puno hodanja (izlet).

Za danas planiram sobni bicikl (nisam JAKO dugo, i zazeljela sam ga se!), i navecer brzo hodanje/plivanje (ovisno o ciklusu).

Fali mi Shaun , ovdje je TV tako smjesten da moram pola dnevnog preseliti da bih imala mjesta za njegove koreografije, a laptop ima nekih problema i ne znam da li bi podnio DVD... probat cu.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo da se i ja priključim
    Čitam vas i pratim već neko vrijeme, ali nikako da se uključim u raspravu i izvještaje...
    Ugl, vježbam focus T25, tu sam negdje kao kavofob
    Jučer sam odradila 5. dan drugog tjedna i to fakat kao double day, pa sam sva ponosna na sebe

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, wow, druga žena

meni baš paše focus i skakanje ali si isto mislim malo prilagođavati, sutra ću umjesto cardia raditi abs a u petak lower body

flopica, sviđa mi se tvoj raspored, taman bi bilo 2 dana vježbaš pa 1 dan odmor

ja sam fino odmorila na GO u lipnju, 2 tjedna na moru bez vježbanja (osim plivanja) tako da sad imam baš energije za vježbanje

curke, uzmite si tu i tamo "rest week", pasat će vam

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo vježbam!!! najviše odgovara oko 10 navečer. Napravim si ugođaj i stenjem. Volim Jill! Idući tjedan ću probati njenu yogu.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj priscila prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja priključim
    Čitam vas i pratim već neko vrijeme, ali nikako da se uključim u raspravu i izvještaje...
    Ugl, vježbam focus T25, tu sam negdje kao kavofob
    Jučer sam odradila 5. dan drugog tjedna i to fakat kao double day, pa sam sva ponosna na sebe

priscila
    , dobro došla

kako ti se sviđa focus i ima li rezultata?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Priscila, dobro došla! Uviijek me razveseli kad nam se netko novi pridruži

Ja sam izgubila i svoju 25. kilicu i odlučila sam da više neću biti fokusirana na mršavljenje, nego izgradnju mišića i snage. Nastavljam s Focusom, ali ću ga prekidati vježbama snage.

Danas me pristojno zatežu kvadricepsi od jučerašnjeg lowera. Danas odradim abse i sutra ponovno odmaram uz neko pošteno istezanje

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, ja kad odmaram, to znači da ništa ne radim (odn. ne vježbam)

baš me zanima kakvi će biti rezultati nakon alpha faze, osobno mi se čini da su mi mrvicu tanje ruke i noge odn. izraženiji su mi malo mišići + trbuh se zateže (mic po mic)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Willow, u pravu si. Možda ću uzeti san pauze nakon istezanja. Osjetim da mi treba odmora.

Bravo za tanjenje, posebno na kritičnom mjestu

edit - haha, san = dan
    ali i sna mi treba, možda i nije tipfeler
    Posljednje uređivanje od kavofob : 24.07.2013. at 11:22

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Meni jučerašnji dan odmora nije bio dosta :/

Odradila sam lower focus danas, ali s pola snage. Totalno sam umorna. Sad sam tek skužila da se danima nisam naspavala. Trebam GO

Užasno sam umorna bila i prekjučer i jučer, i nisam se uopće zamarala idejom vježbanja, dopustila sam tijelu da se odmori. Trudim se slušati ga.

Vježbanje je zdravo, ali pretjerivanje nije. Ja se još lomim da li da pokušam nastaviti s T25 ili da se vratim na svoj primal način života - trening 3xtjedno maks.

Ja sam sad u fazi da se opet lomim da li da probam doći do pločica ili da ostanem tu gdje jesam. Činjenica je da me pokušavanje dolaska do vidljivih pločica vidno izbacuje iz moje comfortable zone - imam osjećaj da mi se svaki unešeni ugljikohidrat vidi na stomaku, i totalno kužim da mi se tijelo trudi održati taj normalan nivo masti pod svaku cijenu. Užasno se lomim jel da nastavim (i ostanem bez sisa usput ) ili da jednostavno odustanem ovaj tren i u miru uživam u svom voću koje mi je na raspolagnju (a sad ga je fakat tona i obožavam većinu )

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie, mislim da uopće ne trošiš više ijedne misli na pločice, do zime. Onda ćemo zajedno

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

evo i ja prijavljujem da sam nastavila s trčanjem, jučer otrčala 3,5 km u nekim večernjim satima, oko 8 i neeeeeeeeeeeeeeema boljeg osjećaja!!! sve je odmah lakše i ljepše :D

samo,još sam u potrazi za dobrim sportskim grudnjakom, vidim da lisca ima online shop..ima li tko kakvih iskustava?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anchie, mislim da uopće ne trošiš više ijedne misli na pločice, do zime. Onda ćemo zajedno
    Evo dogovoreno teško žabu u vodu natjerati

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I mene zanimaju sportski grudnjaci, molim preporuke za čvrste i kvalitetne

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I mene zanimaju sportski grudnjaci, molim preporuke za čvrste i kvalitetne
    ne znam na kojim si ti košaricama, ali ja imam bebu od 3 mjeseca i košarice su mi sigurno veće od D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo dogovoreno teško žabu u vodu natjerati
    Ljeto nije vrijeme za mršavljenje, to je priroda tako uredila kad nam je na stol stavila sve te mirisne i slasne voćke - paleo fast food

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam na kojim si ti košaricama, ali ja imam bebu od 3 mjeseca i košarice su mi sigurno veće od D
    Trenutno nosim 85D, ali mi je postao velik, sad ću vjerojatno na 80D. Kad sam krenula vježbati (s bebom od 2 mjeseca) bila sam na 90E

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja imam triumph sportski grudnjak i odličan mi je, super drži

jeftine sam vidjela u NKD-u, 70kn, ali nisam probala

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Trenutno nosim 85D, ali mi je postao velik, sad ću vjerojatno na 80D. Kad sam krenula vježbati (s bebom od 2 mjeseca) bila sam na 90E
    čini mi se da smo si tu negdje onda :D

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Priscila, dobro došla! Uviijek me razveseli kad nam se netko novi pridruži
    Hvala

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku

priscila
    , dobro došla

kako ti se sviđa focus i ima li rezultata?
    rezultate još ni ne gledam... mjerit ću se na kraju alfa faze i baš me zanimaju rezultati...

nadam se da ću se veseliti

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

paleo fast food

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rezultate još ni ne gledam... mjerit ću se na kraju alfa faze i baš me zanimaju rezultati...

Sigurno hoćeš

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Javi rezultate da se i mi veselimo s tobom

Aries, želim ti tempo mršavljenja kao moj

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nike ima topove (na sniženju ima dosta većih brojeva) sa tri razine čvrstoće. Kao i adidas. Ima neki špricani divni rozo-tirkizni od Nike-a. No, općenito naše tržište ih baš nema. Ozbiljne sportašice i trkačice se kunu u odlične grudnjake shock absorber (ebay, ali ih dosta u velikim brojevima prodaju na njuškalu jer shvate da im broj ne paše - valja to iskoristiti).
    Planiram uskoro naručivati Lisca dry plus grudnjak i gaćice pa javim dojmove.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, tnx za info

ja imam shock absorber i mrak mi je (kupila sam na rodi novi od mame koja se zeznula s veličinom)

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Odlično. Razmišljam jednom i o njemu. Znači baš jako dobro drži kod npr. trčanja - nije svejedno što cice drži 20 km (nadobudna ja)?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajde barem nemam tih problema,mogu skakat u cem god.... ( i idem u normalnim svojim grudnjacima na trening,da obucem te neke topice koji te spljoste izgledala bi ko curica...)

mi veceras imale laganini trening - 10 krugova: 10x plank to spike na lopti pa 20 x kettlebell swing sa 6kg....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično. Razmišljam jednom i o njemu. Znači baš jako dobro drži kod npr. trčanja - nije svejedno što cice drži 20 km (nadobudna ja)?
    Drži ih nepomično i kod Insanityja, tako da nema brige ni za dvosatno trčanje. Meni je ovaj još uvijek bez premca iako mi je već prevelik i u opsegu i košaricama, stvarno sam oduševljena

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Drži jako dobro . Istina , meni ga je bolje podebljati jos sa majicom ili topom sa elastinom ( ali imam veličinu 75 F ).

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam prije pola godine kupila na ovoj stranici
    http://www.lessbounce.com/sale/sale-...rder=2&size=20

ovaj http://www.lessbounce.com/what-to-we...bd194pd302.htm i
    ovaj http://www.lessbounce.com/what-to-we...bd194pd351.htm
    bili su na nekakvoj akciji
    veličina 80C

gym bra se malo teze kopca (odnosno gornja kopca se mora prvo zakopcati pa onda navuci preko glave), ali nista posebno (ako vec koristite one topice koje se oblace preko glave)
    naravno da su mi naplatili carinu (cca 100 kuna) ali sva sreca samo za jedan grudnjak.
    Uglavnom kako u osijeku uopce vise nisam mogla naci Triumphov TriAction Extreme Sports Bra s kojim sam godinama bila presretna, ovo mi je super doslo.
    Mislim da sada vise nema carine jer dolaze iz Engleski.

Inace taj TriAction Extreme Sports Bra kosta kod nas oko 380 kuna, a ja sam ova dva platila 500. Tako da eto.
    I da jeftini grudnjaci (a to je moje iskustvo) ne drze jelte povece naše.
    Posljednje uređivanje od sasana : 25.07.2013. at 08:04

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nije velicina 80 C nego 38C (sorry)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ajde barem nemam tih problema,mogu skakat u cem god.... ( i idem u normalnim svojim grudnjacima na trening,da obucem te neke topice koji te spljoste izgledala bi ko curica...)
    sestro
    Sifra: 70 b

Ja sam ipak kupila sportski top, neki obicni, no prilicno dobar. HM 99 kuna. Ako je u pranju, komotno mogu vjezbati u uskoj potkosulji

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    sestro
    Sifra: 70 b

Ja sam ipak kupila sportski top, neki obicni, no prilicno dobar. HM 99 kuna. Ako je u pranju, komotno mogu vjezbati u uskoj potkosulji
    nda, ista šifra

i meni su odlični ti topovi iz hma. i jedan neki obični (xs) i onaj jedan malo jači (s). i kad ih ubodem na sniženju (zapravo jedino tako ih i kupim) onda sam jako sretna jel za fakat male pare dobijem odličan, odličan top. od ova dva jedan sam platila 50, jedan 25 ili 35kn.
    i na tim sniženjima obično bude tih krjnjih veličina, a najviše najvećih. zapravo je problem ubost ove male. probajte bacit oko. imaju barem 3 vrste.
    i njihove ostala sport linija mi je odlična. kažem, pogotovo kad ih se ubode na sniženju. jučer je bilo majici na bretelice ili sa tregerima, te sportske linije, brzosušećeg materijala, po 35kn i 50. veličina M. meni veliko pa sam samo gledala jel ih mogu smanjit ako dovoljno dugo buljim u njih.

inače, ja volim kad je sve zaljepljeno za mene dok vježbam i da ne mrda. kad stalno nešt moram pomicat, popravljat i još dok me to škaklja, živcira me. s vremenom me prošla briga to što su vidljive neke gliste i sljepići na pojedinim mjestima. brige me

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ih jos nikad nisam ulovila na popustu. Zato imam samo jedan :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    meni veliko pa sam samo gledala jel ih mogu smanjit ako dovoljno dugo buljim u njih.

Willow, ja sam te jučer poslušala i nisam vježbala. Trebalo mi je

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja imam jos tjedan dana i gotova sam sa BR. Iza mene je 5 mjeseci intenzivnog treninga. Prijavljujem pravi six pack. :ludaodsrece:

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Slučajno sam otkrila te topiće/topove/štogod iz H&M-a, odlični su

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam jos tjedan dana i gotova sam sa BR. Iza mene je 5 mjeseci intenzivnog treninga. Prijavljujem pravi six pack. :ludaodsrece:
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeej

kaže sasa, nevježbačica PPPPPP
    sad lijepo molim tvoju priču, kako bi motivirala druge :priti pliz:

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I sliku !

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo sasa!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Oooooooo!!!! Pridruzujem se!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A nema bas neke price, tj.vec sam pisuckala. Nakon 2. trudnoce osjecala sam se jako tromo i... Mekano. A nisam jedna od onih bujnih krasotica kojima to mekano stoji. Pa sam po sitno koketirala s jillian-3x tjedno mozda. Nista osobito, level 1 uglavnom 30 dsa. No kad sam u 2. mjesecu otisla sa obitelji na dvomjesecni poslovni put preko bare pocela sam vezbati svakodnevno. Bilo mi je jako stresno i tesko na poslu i opcenito je cijela situacija bila psihicki uzasno zahtjevna. I nekako sam odlucila iskoristiti ta dva mjeseca za trening. Nisam mislila na rezultate, nisam imala specificne ciljeve. Nisam se gledala jer mi je jedino ogledalo bilo u jednom stvarno kripi podrumu. Dok mi MM jedno jutro, nicim izazvan, nije pohvalio trbuh. Tad sam skuzila! I to me jako izmotiviralo. Odvjezbala sam do sad 30ds, rin30, dio 6w6p i br. Naglasavam da sam sto bi se fino rekla, djecacke gradje, i sitna, trbuh bi uvijek prvo dobila kad bi se zdebljala. Tako da mi je to bio najtezi dio. No vaznije je kako sam implementirala vjezbanje u svakodnevicu i koliko se dobro osjecam kad odtreniram. I to je fakat 30 minuta na dan. A osjecaj je nezamjenjiv.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E ja sam ritard za te slike. Probam preko moba to rijesit!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Wow!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vjezbam u njihovim ili u Gapovim sportskim majicama. Zadovoljna sam.

Za danas prijavljujem, za pocetak, jutarnje brzo hodanje od 2h.

Dodajem pljesak za Sasu. Bravo!
    Posljednje uređivanje od Elly : 25.07.2013. at 11:58

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vaznije je kako sam implementirala vjezbanje u svakodnevicu i koliko se dobro osjecam kad odtreniram. I to je fakat 30 minuta na dan. A osjecaj je nezamjenjiv.

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Nike ima topove (na sniženju ima dosta većih brojeva) sa tri razine čvrstoće. Kao i adidas. Ima neki špricani divni rozo-tirkizni od Nike-a. No, općenito naše tržište ih baš nema. Ozbiljne sportašice i trkačice se kunu u odlične grudnjake shock absorber (ebay, ali ih dosta u velikim brojevima prodaju na njuškalu jer shvate da im broj ne paše - valja to iskoristiti).
    Planiram uskoro naručivati Lisca dry plus grudnjak i gaćice pa javim dojmove.
    Palčice,ja šajbam po njuškalu već sat vremena pa nisam pronašla ni jedan shock absorber na prodaju
    Baš javi dojmove za Liscine, gledala sam ih malo po web shopu...
    Prijavljujem i da sam jučer otrčala standardnih 3,5 km,ali pred kraj sam dušu ispustila jer je bilo užas sparno...samo skužila sam da moram onda ranije ići spavati jer me počne prati glad i pojela bih valjda sve što mi se nađe pod rukom. A nastojim sad uz trčanje i malo prehranu regulirati,iako ne smijem baš gladovati s obzirom na to da dojim...

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Slučajno sam otkrila te topiće/topove/štogod iz H&M-a, odlični su
    jel pašu i ženama s D/E košaricama i pozamašnim cicama?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Wooow!

Bravo sasa, odusevila si me. Znala sam da si u ultra dobroj formi po prijavcima, ali 6 pack je zbilja postignuće

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    Palčice,ja šajbam po njuškalu već sat vremena pa nisam pronašla ni jedan shock absorber na prodaju
    Baš javi dojmove za Liscine, gledala sam ih malo po web shopu...
    Prijavljujem i da sam jučer otrčala standardnih 3,5 km,ali pred kraj sam dušu ispustila jer je bilo užas sparno...samo skužila sam da moram onda ranije ići spavati jer me počne prati glad i pojela bih valjda sve što mi se nađe pod rukom. A nastojim sad uz trčanje i malo prehranu regulirati,iako ne smijem baš gladovati s obzirom na to da dojim...
    Imas temu "grudnjak za velike grudi" ima link na kojem sam kupovala . Ne mogu kopirati sad preko moba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •