Pije legofer, jednu zlicicu ujutro, jednu navecer. I trudim se to mu davati po ps-u, kako pise u uputama, prije obroka, uz iscijedjenu narancu, i bez mlijecnih proizvoda (osim cicija), u okviru dva sata.
Nekad dodje sam popit, a nekad ga treba uvjeravat, i nagovarat. Kad je pio antibiotik, davala sam mu ga ukamuftkiranog u hranu, al to nije dobro proslo, i cim bi vidio zlicicu, poceo bi okretat glavu, tako da sam ovaj sirup odlucila odvojit od hrane. Kazem mu da ce bit velik i jak, i da ce bit zdraviji. Al zapravo, mislim da je najbitnije, da njemu okus nije tolilo mrzak. Par puta je trazio jos
A inace je bas bio projeo zadnjih mjesec dana, no sad smo na putu vec tjedan dana i ja (i cici) sam cijeli dan s njime i jako slabo jede. I je, vruce je, i uzbudjen je, i izbijaju mu donje trojke vec tjedan dana, i jutros je dobio i malu temperaturu (pretpostavljam zbog zubica, jer uglavnom je i dobije prije nego mu izbiju), a valjda i vidi koliko je meni odjednom stalo da pojede (inace ga pustim da jede sam, al sad mu ja dajem, ako hoce), al ja bi isto da vise pojede. Jedva se cekam vratit u poznati okolis!
On ima oko 12, 12.5 kila, al je i dosta visok (bice i preko 90 cm), pa je isto mrsavko, djelomicno prebrojivih rebara.
A pranje zuba, uf, puf! Al vec muse poceo karijes javljat, tako da se trudim nekako oprat mu ih svaku vecer. Al se opet pitam koliko od toga ima koristi kad sise po noci.