Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Kako rjesavate svadje medju djecom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dodajem da se puno grlimo, ljubimo, mazimo... (i ja s njima i one međusobno) no svejedno. kao što rekoh, ne zamaram se, samo da prestanu cvilit i cendrati. Kad to prestaje?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Dodajem da se puno grlimo, ljubimo, mazimo... (i ja s njima i one međusobno) no svejedno. kao što rekoh, ne zamaram se, samo da prestanu cvilit i cendrati. Kad to prestaje?
    Kod mojih je prestalo kako je koji krenuo u školu - jednostavno su imali pametnijeg posla. A ja se pitam jesam li ih trebala više opteretiti i zaposliti i prije (naći još dodatnih aktivnosti, očito samo atletika i jezična grupa nisu bile dosta). Pokušavam se sjetiti je li bilo u step funkciji - kod starijega da, baš tako. Kod mlađega nije išlo baš tako jednostavno (ali on je imao neke svoje dodatne frustracije koje smo rješavali u Suvagu i kod Tanje Sever) i definitivno je prestalo kad smo ga upisali u glazbenu školu. Očito je našoj djeci trebalo više sadržaja, nečega čime su se mogli baviti i što im je ispunjavalo dane. Da li to vrijedi za svu djecu - ne znam ali lako bi moglo biti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •