30 tjedana 1550 i 1350! Kaze doc da je to pristojna velicina i za jednoplodnu trudnocu.
U 38. tt procjena 3.600 g. Dva tjedna poslje rođena beba sa 3.620 g!![]()
31+2 1840 grama dječak moj da li je to ok prav trudnoća mi je
Hello Kity...mislim da ti je to ok za te tjedne trudnoće.
Moja je malo naprednija skoro pa od početka...danas sam bila na UZV...ja sam 32+1 a moja cura 2000g![]()
Dakle,, 28+4 i 1400g. Prema procjeni doktorice, na termin imat će 3600-3800g i biti će kratka i debela
Mi zadovoljni![]()
Kako li samo vec tako rano moze dati finalnu procjenu, to neka turbo moderna doktorica?![]()
Nije onaNjezin strojček, kaže, UZV s ultramodernim programom.
![]()
Na 33+4 beba1 2100g i beba2 2300g (+/-15%)
Sad kao blizanci malo usporavaju rast ali to mi je rekao i prosli put a ispada da su u 2 tjedna dobile po 400 i 500 grama. Ja sam dosta sumljicava prema mjerama koje izbacuju.
Bila sam prije tri tjedna na uzv,beba bila po mjerama naprednija dva tjedna,slali me na ogtt,morala paziti sta jedem,mirovati. Sad bila opet na uzv i beba mala,navodno je sad kako je bila prije dva tjedna,opseg trbuha jos i manji. Radili su ga razliciti doktori na istim uredaju pa ti znaj.
Sta kaze doktor na to? Ako je njima ok- ne trebas brinuti. Mom je opseg stomka kasnio 3,5 tj za ostalim mjerama. Vjerujem da je i tu bilo greskica u mjerenju, rodio se s 3150. I dan danas je uskostrukiran![]()
Veli doktor da je beba ok,normalne mjere i kad sam usporedila sa prvom curom razlika je skoro nikakva a to kad sam pitala da kaj je beba prestala rasti ili je omrsavila nije reko nis.Idem 18 na sv.duh pa cu tamo vidjet kaj ce reci.
To sam bila kod poznate doktorice i masno platila pa mi je zao da je to tak slampavo napravila. Nije mi sad bas svejedno,
36+0
Procjena 2400.
Otvorena 1 prst, ako rodim na termin beba ce taman skupit 3 kg. Savrseno za moju konstituciju kaze dr![]()
luc, ma pola mm u tim mjerenjima puno znaci pa je vrlo lako zeznuti izracun...
ako sve ostalo izgleda ok, mislim da nema razloga za brigu
S2000 super je to!
moja starija se rodila sa 2660 (sa okruglih 38tt) i sad je i veca od prosjeka djece svoje dobi
ovo 1 prst je 2 cm? jel se to tako racuna?
A ne znam, tako nekako, cenat-dva, ovisi koliko su ginekologu debeli prsti
Ma da i ostane mrvica- opet dobro, bit ce ko i braco, on sad s 3 god ima 12,5 kg, cang slang.
Nama na zadnjem pregledu sa 29+6 tt beba procjenjena na 1800 i nesto gr (+/- 200 gr), po uzv smo skoro 32 tt![]()
Ja sad s pregleda...35+0 a beba 3kg !!! Prvo mi rekla 3180g i kad je vidjela moju šokiranu facu onda je ponovo izmjerila opseg stomaka i veli između 2800 i 3100, eto uzet ćemo prosjek 3000g.
Gledam sad na početnoj Rodinoj str. i vidim da je to težina za 38.tt. Kaže da su joj nogice duge, a i muž i ja smo dobro visoki, al opet mi nešto puno!
Mi danas bili na kontroli -35+5 i momak ima 2.480...meni to nekako malo izgleda,sto vi mislite?
ako bebe dobe oko 200-230g u zadnjim tjednima tvoja bi do kraja mogla dobiti i cijeli kg,tako da se ja ne bih brinula na tvom mjestu![]()
Mislis? Strah me da ce biti preslab jer sam otvorena 1 prst,ne znam do koliko cemo dogurat...nadamo se da ce sacekat da dodje do 3 kg![]()
sokolic, moja starija se rodila na 38+0 sa 2660g
sad je i visa od prosjeka svojih vrsnjaka
Eto isto smo, ja sam s 36+0 cca 2400 gr i otvorena prst. To je skroz normalno i uredno (procjena je to, ne zaboravi).
Moj prvorodenac je u zadnjem mj trudnoce dosta dobio i dosao do 3150z
Al zilavci su oni i kad se rode s 2500, sve nadoknade, tako da ne brines - vec uzivaj u zdravoj bebici i ostatku trudnoce![]()
O pa mi bi onda trebale skupa u radjaonicumozda koji dan razlike....
Ja sam rođena s 48cm i 2450g, u terminu, a da me vidite sad
Moja sestra 53cm i 4000g a mršava ko štapić![]()
Moja bejb mi se čini velika za tjedne trudnoće, ali mi je ionako važno samo da je zdrava a ostalo ću nekako izgurat (doslovno).
Moja je jučer na 36tt imala 3100g i kaže dr da je dugonoga...već sam se vidjela kako na gegicama odsjecam stopala![]()
31+5-1800g. Kaže, savršena za curicu. Dobila je 0,5kg u 3 tjedna ali i 8cm u duljinu. I njena procjena je sad oko 3300-3500 na rođenju-a ne 3600-3800 što me malo i smirilo![]()
moj frajer na 35+4 procjenjen na 2700g! baš me zanima kolko če dobiti do kraja!
moj mali miško je na 29 tt procjenjen na 1900 g bit će velika beba,imamo još 2 mjeseca.
Moja carica je danas sa točno 25 tt procjenjena na 750-800 grama![]()
bb,mucica bravo za dečka i curu!!!
željkice tvoj miš ipak vodi,neka neka ja volim bucmastu djecu!
32 tjedna - 2200g...
kaže ginić da ću opet rodit slona...
nas su u 32tt procjenili na 1900g - doktorica rekla da je to 70 onih centila što je veći prosjek (normalno je sve između 10 i 90)
baš me zanima dal ćemo dobiti neke nove informacije slijedeći tjedan na pregledu.
inače, pričala je babica iz vinogradske kako su najveća muška djeca drugorotkinja iz nekog razloga, a da najveći bebač kojeg su oni porodili vaginalno je imao 4700g - mama nije popucala![]()
A moja je u 32tt imala 1750g pa je rekla da je to 40 percentilaOnda je skočila sad na 2.5kg u 2 tjedna :D.