Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
I onda kažu društvo ne potiče nasilje, ma kakvi, samo malo. I budi onda pametan i plivaj u svemu tome skupa sa djecom. Ja sam već sad totalno simo i tamo, a nismo još zapravo ni krenuli. I onda po tuđim iskustvima, jednostavno se u konačnici svede na sreću, sreća da je dijete takvo, sreća da je teta takva, da je taj i taj vrtić takav, da je razrednik, pedagogo takav, grupica djece koja se potrefi itd..
u tu grupu ide od prošle god. i sad kad je prije neki mj. dana počo vraćat i borit se za ono što hoće, pozivaju me na razgovor, i sa pitanjem da šta se to dešava sa mojim djetetom jel je sve ove tri godine bio miran, odma na razgovor sa pedagogom, da jeli imamao kakvi problema kod kuće i svašta nešto, a reko kad su njega tukli stariji od njega i dvije god. onda je bio odgovor mama smirite se, to su djeca, to je sve normalno, a di je to vidi nego u vrtiću, jel kažem doma mi je ko neka bebica, u parku samo tuli i stoji dok se ostali igraj, i da kad sam mu rekla da vrati tom malom, reko mi je , mama nesmije se tuč to nije lijepo, iću u kaznu