Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Kako znati da je dijete spremno prestati dojiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni je godina dana granica do koje se potpuno dajem, koliko žele ja dajem. Nakon godine počinjem im davati do znanja da i ja imam potrebe, ali lagano, ne treniram to na dojenju odmah. Npr. noćno sam ukinula kada je ona imala godinu i 10 mjeseci, opet, procjenjujući da će me moći shvatiti i prihvatiti da trebam spavati. I ispalo je začuđujuće lako. No, zato mene nema na topiku o zahtjevnoj djeci, s mojima je lako.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je godina dana granica do koje se potpuno dajem, koliko žele ja dajem. Nakon godine počinjem im davati do znanja da i ja imam potrebe, ali lagano, ne treniram to na dojenju odmah. Npr. noćno sam ukinula kada je ona imala godinu i 10 mjeseci, opet, procjenjujući da će me moći shvatiti i prihvatiti da trebam spavati. I ispalo je začuđujuće lako. No, zato mene nema na topiku o zahtjevnoj djeci, s mojima je lako.
    Što se tiče granica, prihvatila je da više ne dojim vani, jer da je po njenom cicala bi stalno, a meni je to već počelo ići na živce. Sad zna da imamo pravilo da cica samo doma, pa često sama dok smo vani kaže "mimi, kauč, doma!" (cicu zove mimi).
    Ali, zato je cica obavezna prije spavanja, nakon spavanja, po mom dolasku s posla, nakon što padne ili sl., nakon što joj se nešto ne dopusti, svaki put kad je neshvaćena, uvrijeđena, povrijeđena... naravno, ne dobije ju uvijek, ali ju traži.

I... dok smo bile na moru, dakle gotovo stalno zajedno, noću se budila jednom, po povratku se opet počela buditi kao i ranije, svako malo... noćas sam imala osjećaj da se budi svakih pola sata. Naravno, nije bilo tako, to je samo moj osjećaj... ali sigurno se budila bar 5 puta. Pa jutros 2 puta nakon što sam ja ustala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •