- 

Pozdrav, imam 18 godina, za 3 mjeseca 19, menstruacija mi se uglavnome ustalila... i okej, trebam pomoć... 
Znam da moram ginekologu ali ipak, dok ne stignem kući, da čujem vas. 
27. 6. sam imala spolni odnos prvi put u životu, bez zaštite, jedva da je ušao u mene nekoliko puta i to je bilo to. Mislim da mi čak nije ni probio himen. Bila sam sva u strahu što će biti, nije svršio u mene znači, ali ipak napravili smo to bez zaštite, tj. dečko je pretjerao, i eto. Uglavnom, dobila sam menstruaciju poslije toga 13.7., znači 16 dana poslije spolnog odnosa. 
Ujedno je 13.7. bio i datum očekivane menstruacije odnosno 28. dan ciklusa.
Međutim, sad sam od 10.8. na moru, i 10.8. sam trebala ponovno dobiti mengu, danas je 16.8., 6 dana kasni i još ju nisam dobila. Brinem se užasno, je li zaista moguće da sam ostala trudna iako nije niti svršio u mene, i imala sam redovitu menstruaciju 16 dana nakon spolnog odnosa... U narednom periodu poslije nisam imala apsolutno nikakvih odnosa, znači, nije bilo seksa. Čitam ovo gore, dva jajašca, kako je moguće da se spermij oplodi za vrijeme menstruacije... I užasno sam isprepadana. 
Nemam apsolutno nikakvih simptoma trudnoće (od onih meni poznatih...) tako da... ne znam. 
Ni infekcija..niti me išta boli ni peče. Baš ne znam što je. 
 Liječnik neće moć prije ponedjeljka. Pa eto, do tad ako ima koja od vas koje mišljenje... zahvaljujem.

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma