Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Kako prirodno obojati biskvit/kremu?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #25
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,471

    Početno

    vau!!
    da, da, ja bi baš prajdovsku, ali prirodnu
    znam da neće biti ništa od te jedne kriške, ali me toliko užasava ta kemija, da neznam dal mogu prekoračiti preko toga! a i stalno kvocam svekrvi koja obožava peči torte s tim umjetnim bojama kako je to nepotrebno i nezdravo! i da je bitno da je torta fina, što meni i jest najbitnije, ali sam skužila da malenoj i nije jer najviše obožava jesti sve te šarene ticino ukrase s bakine torte! bljaak ukrasi! ali bakine su torte i fine, no ona je iskusna domaćica! hihihi

    moje su obično samo fiiiineee

    ispeći ću probno slatki biskvit od kurkume i špinata. naime, pekla sam već od toga slani biskvit i boje su stvarno intenzivne, samo je pitanje dal se u slatkom osjeti! i cikla za rozu
    Posljednje uređivanje od kudri : 21.08.2013. at 16:13

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •