još vam treba i tu izazove keljit : opad u nesvijest:
Odradila focus, speed. nisam nešto danas. sumnjam na tijesto i promjenu vremena, vidjet ćemo.
još vam treba i tu izazove keljit : opad u nesvijest:
Odradila focus, speed. nisam nešto danas. sumnjam na tijesto i promjenu vremena, vidjet ćemo.
Posljednje uređivanje od Storma : 22.08.2013. at 18:55
Jel se broji hodanje 7 km ili moram i jilian odraditi?
Ja sam danas Tatianu za upper, i zwow 77, 16:25. S obzirom da vec budem umorna kad radim zuzanu, ne guram kao luda. Nju sam si uzela kao kardio dio nakon tatiane.
Ali razmisljam o promjeni treninga. A joj, ima svega zanimljivoga, a nema vremena..
E da, e da, saljite mi fotke (znam da je bila candy i ne znam vise tko).
Ako sam ja nekom propustila poslati, nije bilo namjerno, preletim temu pa pola zaboravim..
Javite na pp.
E da, joj da, ovo vam moram ispricati.
Jucer ujutro sam bila na sistematskom (zato sam se uspjela u toku dana ukljucivati u temu), i sad sve ok, cak sam i na uzv abdomena pitala da pogleda razdvojenost trbusnih, da bi mi na kraju internista rekao da cuje sum na srcu.
Kad me nije strefilo. I da nek stanem sa treninzima. Heeeeelooooouuuuu...
Naravno da sam (tuka) odmah nadoplatila uzv srca i naravno da mi nije nista. To je ocito patka pa kod koga upali.
Ja sam se bila prepala, i jos mi nije bilo jasno od kud se to sada odjednom pojavilo i kako to da nisam skuzila tokom treninga...
Joooooj koja tuka... eto, morala sam podijeliti.
evo ga za danas - 14 km bic
večera- ko u sirromaha![]()
Posljednje uređivanje od Canaj : 22.08.2013. at 20:17
zhang, to je bila odlična navlakuša... hebate, tko ne bi dodatno platio što god treba, ako zaprijetiš prestankom treniranja
Canaj, bravo za dvoznamenkastu brojku
Elly, Storma je obećala početi raditi svoje izazove svaki dan. Obvezujem se na izvršavanje barem 1 krug nakon redovnog treninga, čim počne
Ja danas radim neplaniranu pauzu, ulovila me neka iscrpljenost, ziher sam da bi sutra zakurila da se danas oznojim. maznula sam 2 imunglukana pa ćemo vidjeti![]()
Jao, zhang, nek je sve dobro.
Ja sam naivac vjecni pa mi je nevjerojatno da bi netko isao to reci zbog nadoplate. Meni to valjda ne bi palo na pamet (da je zato rekao).
Uh, al neka si to dobro, to je najvaznije.
Odradila si dva treninga :respect:
Ja to nisam nikad
Danas smo i muz i ja istrcali 6 km u komadu, 42 minute. Znaci, prosjek nam je 7 min po km.
Roza, ti gledas speed ili pace?
Aries?
Kad ovo svladam, jel mi onda napredak trcati brze tu dionicu ili trcati vecu dionicu istim tempom?
Htjela sam jos reci da vas sve pratim, no tako smo se raspisale da ne stignem svakog komentirati.
Samo sam htjela komentirati Ellynu djevojcicu koja je s njom trcala zaboravila sam koliko!! Bravo!
Posljednje uređivanje od Anci : 22.08.2013. at 20:29
Kavofob, drzim fige da ne zakuris. Nema dva dana zaredom odmora![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 22.08.2013. at 20:28
Bože moj kud ovo stablo od teme ode:
osim čuđenja aj nešto konstruktivno i od mene
na skromnih sam 30 ds još uvijek i pratim svoj tempo
što mi nakon toga predlažete?
mislila sam opet nešto od jillian, navukla sam se na nju
svaku večer pomislim da ću ostaviti vježbanje za sutra al mi nešto neda
i dobro da mi neda
opet sam sad puna energije za razliku od danas
ljudi mi se čude što vježbam kad sam kronično neispavana i stalno u nekom trku
a ne shvaćaju da me to vježbanje drži...
Flopica vjezbaj ripped in 30. Super program od 4 levela. Svaki tjedan mjenjas.
Flopice, slažem se sa sasom, Rippedin30 je odličan program![]()
I ja se slazem sa sasom! Ripped in 30 je super.
hvala cure, saša i anci, super fit ste
prijavljujem 2 pive večeras.. (jel to tu moram?) fešta je bila..
tko god je vidio moje slike, nemam pojma otkud one mrlje na majici, zanemarite
i ako mi je netko dužan slike, a čini mi se da ima takvih, nek šalju..
Posljednje uređivanje od _Candy Candy_ : 22.08.2013. at 22:06
poslušat ću vas
znači ripped in 30 sljedeći mjesec
sasa čujem da neke fotke opet kruže
pa ako budeš imala volje, rado ću ih primiti![]()
Odkad se mora prijavljivat piva? Ovo postaje prerigorozno cak i za mene!
Candy nakon ovih hvalospjeva u čast tvog tijela, kome smeta fleka na majici
uostalom daj i meni ako ti se da pa da sama procijenim
Candy, bas si candy...preslatka..
Pogotovo sto kod ovih zadnjih promjena je velik rad...
Kakva fleka? Ja nisam pogled odvajala od nogu, nikakve fleke nisam vidjela![]()
evo nastancala ja linkove, pa sirius ako ti se da stavi na pocetak.
dakle evo malo pomoci u tekstu za pocetnike.
prvo sve zene koje vjezbaju su majke, nemaju vremena, vole jesti, sve su bile di ste vi sad kad prvi put gledate ovu temu.
no jednog dana su sve vise manje odlucile iz koje kakvih njima znanih razloga da je od danas dosta, godine idu a sve smo izgledale kao da smo nase mame ili mozda da postrojim par smajlica koji jos bolje docaravaju osjecaj:.
a onda su odlucile malo, neke
tu je nastao i smajlic. hvala puntici koja nam je i dala isti.
a sad svi kazu da se ovdje prica kinglonski i da niko nista u pocetku ne razumije. pa ajmo redom.
imamo vise vjezbi.
imamo Jillian Michaelis i njene programe:
30DS sto vam znaci 30 Day Shred. vjezba se 30 dana. ima tri nivoa i svaki se vjezba 10 dana. od opreme potrebni su vam utezi, sami odredite koje kilaze
BR ili ti ga Body Revolution. vjezba se 90 dana. od opreme potrebi su utezi i elasticna traka. vjezba se: ponedjeljak w1, utorak w2, srijeda cardio 1 ( puni mjesec dana traje), četvrtak w1, petak w2, subota cardio 1, nedjelja pauza. tako dva tjedna. onda zamjenip w1 i w2 sa w3 i w4 a ostaviš cardio 1, nakon mjesec dana ide cardio 2... itd.
NMTZ je zapravo No more trouble zones radi na mišićima. traje 55 min sa istezanjem.
BFBM Banish fat boost metabolism je vise za kondiciju, traje isto 55 min, pa je dobro kombinirati ga s NMTZ
Yogillan, je zapravo njena neka vrsta yoge pravog naziva yoga meltdown, ima dva nivoa i svaki traje oko 35 min. nije klasicna yoga, oznijte se ali opet nije tako intenzivna kao njeni drugi programi.
6w6p 6 Week Six-Pack, samo ime kaze za 6 tjedana bit cete ponosne vlasnice ovoga
imaj jos vjezbi od nje, koje mozete i same naci na njenom siteu za kojeg vec imate link gore.
pored Jillian postoji i zgodani Shaun T
ponosni vlasnik programa Insanity, o kakvom programu je rijec valjda mu i ime kaze. vjezba se isto 90 dana.
ako zelite skakutati s istim onda navalite na hip hop workout
a sad ima i program koji se zove Focus T25, trajanje je 25 min, ali ima jednu malu kvaku, jedan dan vjezba se 50. program je podjeljen u alfa fazu i beta fazu
za one koje vise vole plesne koreografije preporuca se Chalene bodybeach turbo jam
Callinetics nema sskracenice, vjezba se 2-3 puta tjedno, oblikuje misice, cure koje ga vjezbaju kazu da je dobar za ubijanje celulita.
A kad se ufurate i postanete kao zhang, sasa, kavofob i Inesica, tad cete znati sto je zwow, tko je Bob Harper, ko je Zuzka a ko tatiana......
za malo ohrabrenjaa ne preskocite blog nase kavofob Fit mama na kojem mozete svasta vidjeti i procitati.
i za kraj dobro dosli u nase malo drustvo.
wow, spajalice, svaka čast na trudu. ovo će jako pomoći svim novim curkama
samo me malo sram što si me svrstala među nadljude, ja sam još na smrtničkim programima, ali se nadam jednog dana...
Hvala zhang, znam da si ti već stručnjak u vježbanju i stvarno da, dobrano sam se pomučila pa mogu reći da sam blizu onome kako sam izgledala sa 16, ali u puuno boljoj kondiciji
sad mi nije jasno zašto sam rekla mrlja, dalmatinska vlajna, a vi sve fleka
Blog je stvarno odličan, sve pohvale
e da dok sam to sve napisala svacega se nacitala, nasmijala i sjetila. ja se dugo vec druzim na tom starom topicu, jos od jutarnjeg plivanja, a od tad je proslooooooooooooooo.
jedna od stvari koje su me nasmijale je i sto je pms: p@sm@aterimengi autorica ce se prepoznati nadam se :D
idem stvarno sad spavati.
e da Candy daj da i ja vidim tu fleku :D
sasa molim te mene si preskocila.
prijavak
17 km bicikliranja, 30 min yogillan, i sad se vratila s brzog hodanja od 1h i 10min.
Skinula sam Runkeeper, ali mi nešto ne štima s kilometražom, vrijeme mi je dobro izmjerio, ali mislim da je pretjerao s kilometrima. Zabilježio je 9 km, mislim da je dodao 3 km .
E da za prijavak imam i ručak u Sofri s baklavom za desert![]()
pms looooooool
a za fleku...haha, ja sam ponovila za flopicom, ali meni mrlja i fleka nisu isto. vjerojatno to samo ja tako brijem, ali mrlja mi je svježa umrljevina od hrane npr., a fleke mrlja koja nije otišla s pranjem
kako bilo, morala sam sad ići tražiti te fleke
(moguće da uopće nisu ni mrlje ni fleke, nego fotić)
larmama wow, žmirim na ručak, ali trening je za 5
na koju foru runkeeper mjeri kilometražu?
zhang, super da je ipak sve bilo u redu na sistematskom.
Meni unazad par godina svake godine nešto novo otkriju na sistematskom, sad ću vidjeti što će naći ove godine.
Mislim da cu neko vrijeme pauzirati od vjezbanja.
Ne, nisam izgubila motivaciju nego sam večeras uspjela pasti na pokretnim stepenicama. Ne pitajte me za detalje. Udarila sam koljenom i sad je naoteklo, izgleda kao da sam u koljeno ugurala manju jabuku.
Ljuta sam totalno na sebe, jer za tjedan dana trebam ici na hodocasce na Mariju Bistricu (45 km pjeske). A trenutno šepam.
Inače danas ujutro sam odradila 5x10 sklekova, 100 raznih trbusnjaka, nešto čučnjeva... Na moru sam bila, slozila sam si neko tiho vjezbanje na terasi dok su djeca spavala. Onda sam pospremala stvari i kuću jer smo se vracali s mora. Pa sam sve te stvari u zg pospremila na mjesto. Bas sam trebala staviti runkeeper, da izmjerim sve te silne korake koje sam napravila.
Ajoj, Roza
Najteže mi je pročitati da se netko ozlijedio. Mislim da se svi toga pribojavamo.
Roza, hug, razumijem te skroz.
Nadam se da ce biti bolje u da ce se smiriti oteklina.
Roza, drzi se. Kroz tjedan dana ce valjda proci.
Mozda oblozi mogu pomoci...
![]()
Ovo mi je trebalo! Sad samo još da raskrčim sobu u prizemlju i oslobodim prostor. Utege imam, od kila i dva, imam i el. trake. I podlogu. Više njih.
E... a vježbate u tenisicama, ha? Ne može se bos? Mislim na Jillian 30DS (kako sam odmah krenula pričati kinglonski).
Hvala Spajalice!![]()
da tenisice su nesto za sto ce ti koljena i gleznjevi biti zahvalni.
Roza![]()
drzi se zaljeci i izlijeci i vratni nam se brzo
Ima ih sad i na snizenjima, onako dobrim snizenjima. Intersport, npr. A u Hervisu je ovaj vikend akcija 2+1 (dva platis, tri dobijes).