Dakle, vidljivo je iz naslova.
trebala bih cca 3 decka da mi premjeste komad namjestaja sa
3 kata u prizemlje. Prijevoz imam.
Tražila sam po njuškalu ali svi nude uslugu nosenja u sklopu
ili uz cijenu prijevoza.
Dakle, vidljivo je iz naslova.
trebala bih cca 3 decka da mi premjeste komad namjestaja sa
3 kata u prizemlje. Prijevoz imam.
Tražila sam po njuškalu ali svi nude uslugu nosenja u sklopu
ili uz cijenu prijevoza.
pa odi U student servis, i pitaj ekipu... vjerujem da im ne bu teško zaraditi brzinski :D ...
jel neko zna tko bi meni mogao montirati ogledalo??? zbušiti 2 rupe, i objesiti ga? ...
ak mi netko još jednom spomene susjede, postupit ću IZNIMNO okrutno
... dovući ću ga da ih SVE REDOM upozna!
![]()
E da, jednom kada nisam htjela da mi tata radi, uključivalo je rad na visini, zamolila sam majstore u zgradi (renovirali su neki stan), ono trep-trep, pa mi je dečko u pauzi izbušio tih par rupa i postavio žaluzine.
Vidi jel imaš blizu kakvu renovaciju koja uključuje alat.
Ak je kupaonsko ogledalo u pitanju- uzmeš silikon bezkiselinski? ili taknekak, ima u Buhausu, natrackaš po poleđini, prikeljiš na pločice i učvrstiš širokim selotejpom na 24 sata.
Ovaj recept su mi dali u staklarni gdje sam naručila špigl po mjeri, pa sam tražila da mi stave kuku na koju ćemo ga objesiti, pa su mi rekli za ovu shemu. I zaista djeluje! :D
A špigl je malo veći, dimenzija 60x140
nije kupaonsko. al je veliko. i ide u hodnik.
zvala sam električara koji mi je sve bušio po stanu... pa je rekao da bi mogao ovih dana navratiti u prolazu...
![]()
Zmajica, pa tak se montiraju špigli bez okvira![]()
Ide čak i na zid (silikon sanitarni -isprobanoi)
Inače, SC nazoveš (googlaj broj) i kažeš šta trebaš i na koliko sati. Oni ti nađu studenta za 5 min.
Ako se dobro sjećam, nisi mogao uzeti nekog za manje od 4 sata~ 100njak kn (ali ovo će ti odmah reći teta u SC)
Sorci, na fejsu potrazi majstor zlajo. Ima mislim i stranicu.
Za inace, ako nekom zatreba: za takve sitne poslice mozete pozvat one Majstore za sve, imaju svoju web stranicu. Ja sam ih jednom zvala za par takvih sitnica tipa nesto zabit, objesit - sto obicno muzevi odrade ali mog nikad nema - ako se ne varam dolazak je bio 50 kn, vrlo pristojne cijene...
http://www.mojprviposao.net/Profili/
ovdje sam nalazila za selidbe dečke
ja sam danas stavila oglas na fejsu u jednoj grupi mama i javilo mi se puno ljudi za isto jedan poslić
a ja se patim danima.... psmtr...
niš, vidjet ću da li će moj marinko navratiti, pa ako ne - pitam zlaju... već sam mislila o tome, al kad vidim ono "firma za bla-bla..." - nekak imam osjećaj da će me "oprat" za dva šerafa...