Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Jelena, meni to isto ide na živce. Ustvari, meni moj muž papa živce. Možda bih mogla otvoriti posebnu temu..Da li vaši muževi izlaze? Tu kod nas je normalna stvar da muževi idu vani a žene uglavnom ne. A meni se to ne sviđa. Ja da stojim kući jer mi nema ko čuvati djecu a on da ide kad ga se pozove. Izgleda sam sam ovdje ja jedina kojo to smeta ili je moj muž jedini koji ipak odbija većinu tih poziva jer drugi non stop banče. S godinama, konkretno 12,5 godina ja sam kući, s vremenom društvo nestane (ono za bančenje) i ostanu samo druge žene u istoj poziciji. Pa mi je super kad smo svi zajedno, kući, negdje di mogu i djeca. Ali ispada sam sam vanzemaljka s tim stavom. Ovaj moj je ko pas koji stoji ispred vrata i čeka da ga se pusti.
A zašto ne bi i ti počela izlaziti ? Manje će ti smetati muževi izlasci. Ne mora to biti neko bančenje, ali pusti njega da izađe s društvom, a ti sebi isto priušti koju večer za sebe. Ne mora to biti u društvu, negdje vani i slično, ako ti nije do izlazaka. Neka on hendla djecu jednu večer, a ti si priušti večer uz kupku, tv, knjigu... Bilo što. Ja bih poludjela da mi muž stavi veto na izlaske. Baš večeras on ide roštiljati s ekipom, a ja sutra odoh na koncert. I puno smo sretniji i zadovoljniji kad se malo odmaknemo od kuće, djece, jedno od drugoga i priuštimo si tako nešto.