Page 17 of 259 FirstFirst ... 715161718192767117 ... LastLast
Results 801 to 850 of 12933

Thread: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Inesica's Avatar

ma košarice su nespretne jer su smještene na mjesto gdje upravljaš biciklom. na volanu. puno manje smeta kada je dodatni teret iza. a i je, nosivost im nije neka

Osoblje foruma spajalica's Avatar

a se mislila na onu ljepotu staviti kosaricu.
    samo javljam da sam tu.

Anci's Avatar

Default Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Mojca
    Sto jedes? Ili ne jedes?

Ja danas doma, jedva sve stigla :D
    No, uspjela odraditi fucus cardio. Oper krepala!

Lastane?

Sasa, jesi ti to radila? Ok, nismo u istom rangu :D no zanima me jel i drugi koji su fizicki u formi krepaju ko ja :D
    Ja sam u napola formi, tako nekako.

Trcim bez problema ako treba svaki dan 7 km. no, na focusu umrem.
    Last edited by Anci; 02.09.2013 at 13:48.

Maruška's Avatar

Hvala na savjetima.
    Kvadricepsi su u pitanju - i ne samo niz stepenice. Čak i dok samo hodam, čudno se gegam.
    Idemo onda popodne dalje. Javim dojmove.

Anci's Avatar

I kad probas sjesti na wc

Anci, ako te tješi, ja na focus u.m.i.r.e.m, tj na Total Body, a na Cardio jedva preživim

Ispočetka mi nije bilo teško, valjda sam manje davala od sebe, ali kako su tjedni odmicali, plakalo mi se svaki put kad dođe TBC na raspored

Speed mi je super, Absi još odličniji (pokazala se korist od 6w6p), lower šteka... na betu nejdem

Danas startam s Jill i w7 ili ću Stormin izazov, nemrem se još odlučiti...

Inesica's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    a se mislila na onu ljepotu staviti kosaricu.
    samo javljam da sam tu.
    ma dat ću ti ja košaricu. oš košaricu, sjedi na moj bic sa košaricom, a ja ću na tvoj

spajalica se samo hvali da ima novi bic.
    lijepi je i

Maruška's Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    I kad probas sjesti na wc
    O, da.

Mojca's Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    Mojca
    Sto jedes? Ili ne jedes?
    A ne znam, naizgled puno jedem, ali sam stalno gladna. Dovraga. Ali, najavila mi je da ću imati "probelma" prvi tjedan.

Doručak: omlet od 2 jaja na poriluku, malo riže što je ostalo od jučer, paradajz s mas. uljem
    Ručak: riža (isto od jučer), juha od povrća s graškom, zelje na salatu
    Užina: dvije breskve.
    Kad dođem doma: pileći batak, salata i ne znam što još, nisam zapamtila.
    Druga užina: nešto mliječno i suho voće ili orašasto... ne znam količine

I.. nije ovo njen službeni jelovnik, tek neka kombinacija koju sam ja uspjela sklepati iz polupraznog frižidera a prema njenim preporukama

Ali stvar je u tome što bi ja do ovog vremena pojela još hrpu kruha i napolitanki. Pa se sad organizam buni jer nema doppinga.
    Valjda.

mamitzi's Avatar

kad se vozim na biciklu obavezno nažuljam guzu, a ne vozim se dugo, npr. krug oko jaruna i sl. razmišljala sam o onim mekim navlakama (kao s gelom) za sic. jel netko probao?
    bicikl mi je star i nekvalitetan (nažalost nisam na redu za novi), možda je to problem.

Maruška's Avatar

Odradila!
    I sad ne znam bi li se smijala ili plakala...

zhang's Avatar

Cuuuree, koliko vi stancate

Meni je prosli tjedan preletio, jedva sam sve stizala, tri sam treninga u radnom tjednu odradila i aktivan vikend.

Ipak vracam vjezbanje na ranojutarnje, prije posla. Inace mi dani prolete, neki treni g i propustim jer ne stignem sve ugurati popodne pa sam odlucila vratiti kako je bilo.

Bas mi je drago da ima novih cura. Dobrodosle.
    Upale prodju, a kasnije malo i posandrcate pa mazohisticki uzivate u njima.

I da, Betty nam je isto kooooomaaad. Nisam se dugo spajala pa nisam stigla komentirati.

zhang's Avatar

I vec sam se malo bila prepala kada sam par puta dok sam radila zuzku bila sporija od nje.

Jutros sam radila zshred#8, bila sam 2 min brza.
    Mene tatiana unisti pa nemam vise toliko force za zuzsku.
    Last edited by zhang; 02.09.2013 at 18:40.

summer's Avatar

ubise me anci i kavofob, taman mislim za 10 min na focus cardio
    a one umiru li ga, umiru
    odustala sam od rockin body, predug je, oko sat, pa preskacem jer nemam toliko vremena
    25 min zvuci bolje
    ajd, idem odradit pa javim kako je bilo

Summer, jesi li?

Anci's Avatar

Summer,
    I ti postala fina guza pa neces dugacke
    Rockin body, iako je tempo laksi, izmori. Ja sam izbjegavala dugacke, eventualno kad sam doma pa ubacim neki.

Kavofob
    Hvala, osjecam se ipak malo bolje. Ti isto dosta dugo vjezbas pa ako i ti krepavas, mam mi je lakse.

Sad cekam da se summer javi.

summer's Avatar

o, da
    evo me, cista i mirisna i sa zategnutim listovima
    meni nije bilo strasno, iako sam mozda u tri navrata morala na najtezem stupnju, progresiji, jelte, raditi nesto izmedju njih i tanie, par sekundi da dodjem do daha, pa natrag
    nisu mi problem sitna skakutanja, ali onaj on your mark... pasmater
    i nasla sam si ventil - kad mi je najteze psujem glasno francuze s posla, sve ih nabrojim
    uglavnom, svidja mi se, kratko i intenzivno

summer's Avatar

Anci, znas mene i ocd da idem po rasporedu
    a po rasporedu za rockin body sve nesto malo manje od sata
    a da izmori, izmori, meni se svidja sve, osim trajanja

Anci's Avatar

Quote Originally Posted by summer View Post
    Anci, znas mene i ocd da idem po rasporedu
    a po rasporedu za rockin body sve nesto malo manje od sata
    a da izmori, izmori, meni se svidja sve, osim trajanja
    O, znam
    Ja ne mogu pa ne mogu s tim rasporedima. Dva dana se drzim, onda pocnem po svom.
    Pa zavrsim na kirurgiji

Ozbiljno, ja vjerujem da to ima nekog smisla i super je ako neke od vas motivira taj redoslijed. Mene pak demotivira.
    Ne znam ni sama kako sam uspjela raditi 6w6p po tri tjedna. Bilo mi je tesko i htjela sam napraiti sve kako treba. Valjda.
    Body revolution me unistio. Nakon. Dva tjedna sam pukla i prestala i pocela sarati okolo

summer's Avatar

meni treba neka vrsta discipline :jadna_volja:
    prije grupa, sad raspored
    jer pocnem li sama kreirat, vrlo brzo cu zavrsiti nigdje

Optimisticna's Avatar

Evo meni "došlo" da odradim nešto novo pa sam odradila extreme shed & shred level 2. Imam opaku inspiraciju. Jučer sam si kupila trapke. Idem kroz dućan i vidim model uskih traperica i nadobudno si uzmem broj 36. Probam i savršene su. Nosim model super skinny jeans. Još ne mogu vjerovati.

Wow, Optimistična! Bravo

(jedva čekam tvoje fotkice, znam da izgledaš sjajno )

sasa's Avatar

Danas odradila zadnji zshred. Mislim da je 13. Lagan i dosadan. Osim pistol squats. Nisam radila focus. Sad je zuzana moja kraljica. Ja sam odana po naravi i ne saram nikad- nego sve kako sam i obecala!
    Obecajem da kad napravim 10 pistol squats za redom kako treba bez vitoperenja i pridrzavanja za stolicu uzimam sluzbeni rest day od tjedan dana. Do tada red rad i disciplina 6 dana tjedno.

Optimisticna's Avatar

Quote Originally Posted by kavofob View Post
    Wow, Optimistična! Bravo

(jedva čekam tvoje fotkice, znam da izgledaš sjajno )

bome, danas se slikam ! To je bio jedan od mojih ciljeva koji je ispunjen, da stanem u traperice broj 36 i da liči na nešto.

anchie76's Avatar

Quote Originally Posted by sasa View Post
    Obecajem da kad napravim 10 pistol squats za redom kako treba bez vitoperenja

palčica's Avatar

aries - živa sam, hvala što si primjetila! Samo nisam vježbala 15 dana, teško mi je pohvattati opširne postove i kratice koje ni ne pamtim kad ne vježbam na taj način.....tata na putu, dijete zahtjevno i vrckasto kako je i cijeli dan samo!!! na rukama (9kg). Ne bih po cijeli dan ni jela. I preživjeli smo organizaciju i proslavu prvog ročkasa. To je sada iza nas.
    Sada se vraćam kbellu i trčanju. Planiramo krajem mjeseca pobjeći za vikend na Cres, glumiti turiste i da ja istrčim neku utrku od 15km - to me motivira. Rekla sam mm da mi to tako treba i da imam pravo na to. E da, stala sam u zara hlače 34 broj, no ja mislim da sada veće brojeve pretvaraju u manje, jer ne vidim neku tankoću svog postojanja.

Jadranka's Avatar

Ja opet biciklarila I usput pila kavu
    Last edited by Jadranka; 03.09.2013 at 09:53.

palčica's Avatar

Roza čestitam, Optimistična bravo a i vidjeh da je kavofob došla na 10 sklekova. To sam preletila. Vjerojatno ima još puno uspjeha.

ribice's Avatar

Koji ja imam peh, išla sam kupiti veš s sušila i upikla me pčela i dobila golemi otok i 2 inekcije u guzu, pa sam preskočila bilo kakvo vježbanje jer s golemom rukom nemrem niš.
    Danas je puno bolje ali sam izabrala C2 jer se ne koriste ni utezi ni puno plankova.
    A najveća ironija je kaj mi je muž pčelar i imam par miliona pčela ispod kuće.

sasa's Avatar

zwow 56 za zagrijavanje, pa zwow 63 za lower body, pa neki 4min mini workout za lower back. zadovoljna. sve u 30 minuta.
    inesica si radila zshred 13?

klaudija's Avatar

Prijavljujem sinoć 3 dan zaredom 30ds lvl1, nadam se da ću i danas nastavit. jučer mi je bilo puno lakše odradit, pa više nisam sigurna radim li uopće dobro.
    jedino što imam problem sa hranom, prejedam se.. prije svakog treninga se prežderem čokoladom ili bilo čime, poslije treninga opet.. teško mi se kontrolirat i natjerat da umjesto toga pijem više vode :/

Anci's Avatar

Kako mozes jesti poslike treninga slatko?

Ako vec moras jesti, mislim da je bolje poslije nego prije. Ovo prije se odmah pohrani gdje ne zelimo :D

Ja odradila focus speed, odlicnoo!

Mada, prilicno sam umorna danas. Na godisnjem sam, djecu stalno odvodim u dovodim, u razlicitim su smjenama pa jedva sve stizem. Ustvari, sve mislim kako imam vremena jer sam doma ali dan mi proleti

Sad tus pa roditeljski :D

Storma's Avatar

Klaudija doji, mislim da u tom grmu leži zec

Odradila focus, ab intervals. Ne mogu sve (očekivano, sad sam negdje na polovici drugog tjedna) no danas sam se divila koliko više (od zadnji put) mogu. Focus je stvarno dobar, napredak je vidljiv. Odradim i Izazov, no uglavnom jedan ili dva kruga.

Anci's Avatar

Koji je izazov? To moram cekati muza da se ulogiram na njegov fejsbuk.

Storma's Avatar

Izazov #8 možeš li vidjeti?

*mamica*'s Avatar

Odradila ja svoj level1 30ds. No, imam problem. Kao prvo, osjećam da mi fali energije. Znam da moram više i kvalitetnije jesti, ali muka mi je od same te pomisli. Druga stvar, stvarno mi je već dosadilo. A rezultati su odlični, na stranu vaga, ali svaki dan slušam od drugih kako sam smršavila. I razgibanija sam i leđa manje bole. Stvarno, stvarno želim odraditi do kraja, ali dopiz... mi je preko glave. Bezvoljno ga zbrljavim.

Za vikend idem na more i tako se veselim plivanju, nadam se da je more još uvijek dovoljno toplo i da me čekaju duuuge seanse plivanja i razgibavanja. I baš tada moram početi sa level 2 pa ne znam je li pametnije da pričekam da se vratim doma i počnem ga raditi ili da se odmah bacim na posao?

(da da, namjeravam nositi laptop i opremu sa sobom i vježbati )

P.S. Hvala svim curama koje me pozdravljaju, pišem na brzinu pa ni ne stignem svakome ponaosob odgovoriti

Anci's Avatar

Storma, hvala, vidim.
    Al vidim i da moram guglati

Anci's Avatar

Mamica, koliko dana radis level 1?

Mamice, a zašto bi drvila po 30ds ako ti je već muka od njega?

Ja sam isto, na početku, pokušavala slijediti rasporede i osjećala se krivom ako bih nešto zbrljavila ili prevarila nečim sa strane dok nisam skužila koliko je to kontraproduktivno.

Kad ti nešto dojadi, šišaj. Ima brdo drugih programa koji jedva čekaju da ih počneš vježbati

A i zhang kaže da je mnogo bolje miksati nego stalno raditi isto.

zhang's Avatar

Mamica, kombiniraj Ripped in 30 sa 30DS, pa onda jedan dan radi level 1 iz Ri30, pa drugi dan level 1 iz 30ds, i atko 2 tjedna, onda se prebaci na levele 2, pa njih 2 tjedna, pa na levele 3. Kad to zavrsis, vec ces ovdje skupiti ideje za dalje.
    Ovakvom kombinacijom ti nece biti dosadno, pogadjat ces misicie iz drugih smjerova, a podjednake su tezine pa ces fino ici naprijed.

Ja sam danas zwow 72, i zshred 2. Malo sam se prebacila na Zuzanu sada kada sam vec uplatila. Ali ovaj jedan mi je nekako malo pa cu po dva. Danas sam u prvom bila brza od nje, a u drugom sporija.

Sto se tice slatkog i treninga, zapravo se cak i preporucuje nakon treninga. ALI i SAMO nakon intenzivnih treninga snage (odmah da rascistimo Jillian NE spada u to, bez obzira kako se u pocetku cini), i to obavezno sa brzim proteinima (najbrzi je whey) i najcesce se uzima glukoza jer ona sluzi kao transporter proteina da napuni glikogenske zalihe u misicima kojesu se ispraznile treningom snage, i to glukoza jer najbrze sibau krv. Ukratko i pojednostavljeno.

Anci's Avatar

Riskirajuci da me se proglasi osobom sklonom saranju , slozit cu se s kavofob.
    Ja rijetko sto izdrzim po tablici jer me to jednostavno ubije i demotivira.

Mada, u drugim sferama zivota sam odana, privrzena. I dosljedna. Ponekad u nedosljednosti

zhang's Avatar

E da, nema Chris Blue...
    Jaaaviii seee.

Jel jos pratis Boba?
    Ako ti nije tlaka, postaj njegove treninge, mi mozemo ove od zuzane.
    Ja sam si zapisala one kojesi postala pa ih planiram u nekom momentu ubaciti..
    Last edited by zhang; 03.09.2013 at 20:31.

Anci LOL

Evo mene natrag aktivno k vama nakon 10 dana pauze. Ne mogu vjerovati da je toliko prošlo!

A posebno ne mogu vjerovati sljedeće; rasturila sam w7

Ok, a sad prava istina - radila sam modifikacije; nisam odradila spajdere full, radila sam lijevi spider, desni pa onda sklek, ali sve ostalo po ps-u u težoj verziji. Dizala sam noge sinkronizirano s rukama i utezima. Čak sam i sklekove na jednoj nozi radila

Ne mogu doći k sebi od sreće. Prije 2 mjeseca sam se rasplakala nakon 5 min w7 i mislila da će mi trebati godina dana da ga uspijem odraditi... a gle me sad. Nisam se pošteno ni uznojila i nekako mi je sve bilo jaaako sporo.

Da ne budem shvaćena krivo - vježbe JESU teške, ali daleko je to od Shaunovog tempa gdje znoj curi u potocima. Cardio dionice u w7 su mi bile mačji kašalj. Uopće ne mogu doći k sebi i pitam se hoću li se probuditi kroz koji min i skužiti da sam samo sanjala

Eto, sad sam skroz zbunjena... ne znam hoću li nastavljati s BR ili se vratiti Shaunu ipak. Čini mi se da su Insanity i Focus daleko učinkovitiji od BR...

Idem na tuširanac i sorry na euforičnom traktatu

sasa's Avatar

bravo kavofob! a jel bi ti još mršavila? ako ne bi, radi BR dva dana, w7, w8, pa jedan dan shauna umjesto cardia od jill koji je fakat prelagan. jer BR lijepo gradi mišiće.

Optimisticna's Avatar

Ja sam danas izvlačila drva iz šume. To će biti moj trening za danas. Bole me ruke, noge i donja leđa. Grudnjak sam ocjedila kad sam ga skinula sa sebe.
    Nisam se stigla slikati.

Optimisticna's Avatar

w7? Šta je pak to?

Optimisticna's Avatar

našla! br body revolution
    e toga me nekako strah. To nekako još ne bih.
    Last edited by Optimisticna; 03.09.2013 at 20:51.

*mamica*'s Avatar

Danas mi je bio sedmi dan levela 1. Ima li koja dobra dusa da mi posalje u inbox ripped in 30? Odradila bih onda jos ova 3 dana kombinirano, pa bih se prebacila na oba levela 2, jel to preambiciozan plan?

Osim toga, isla sam u goste veceras, najela se kolaca, soka.. I sada gorim od zelje da bacim jos jednu turu vjezbanja i imam dojam da bih rasturila. Dakle, ocito je da prehranom unosim premalo energije!

Quote Originally Posted by sasa View Post
    bravo kavofob! a jel bi ti još mršavila? ako ne bi, radi BR dva dana, w7, w8, pa jedan dan shauna umjesto cardia od jill koji je fakat prelagan. jer BR lijepo gradi mišiće.
    U biti ne bih. Ok, ima još sala na trbuhu koje bih htjela skinuti, ali ne pod cijenu da izgubim mišiće. Htjela bih još mišića. Ruke su mi štrkljave, htjela bih k'o Inesicine i trbuh k'o tvoj i noge k'o Candy

Radim sutra w8 pa razmislim strategiju za dalje. Ok, sad sam skužila da me i 10-dnevni odmor ziher osnažio pa sam si sva super. Preksutra ću TBC iz Focusa da vidim jel ima razlike u odnosu na predodmor.

Mamice, pošalji mi mail pa ti stavim u dropbox.