Stranica 19 od 259 PrviPrvi ... 917181920212969119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kavofob, sad su na radiju rekli da Xplorer ima velike popuste na bicikle (50%).

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, Shanti, gdje su prijavci?
    Hahaha, nema zabušavanja, hm?

Odlučila sam s vježbanjem i temeljitijom promjenom prehrane ipak pričekati povratak na kontinent. Muskulfiber mi je onih dana bio tako jak da ne želim novom turom upropastiti cijeloj obitelji preostale dane na moru, sad kad je konačno sve, recimo, savršeno: nitko više nema virozu koja nas je na smjene držala prva dva tjedna, nije prevruće, more je dovoljno toplo... a i sverkvina smokva polako počinje davati zrele plodove (a to su one veće, iznutra ljubičaste koje najviše volim) Uglavnom, šetam i plivam više nego ranije a nešto manje jedem tako da, ako ništa drugo, ne bih trebala dobivati na kilaži ali bih trebala dobivati na razgibanosti, do povratka u grad.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ispod 3 zvuči dobro... ispod 2 još bolje

Kad su popusti, odnosno kad je najbolje bajk kupovati? :neznalica:
    oko božića znaju biti odlični popusti. izbor je manji ali su popusti dobri. pripremaju se za novu sezonu i hoće se rješavat čeg im je ostalo. sad otprilike bude popusta 30 možda i 40%. tada znaju biti od 40-60. ima i dosta malih dućana koji prodaju bicikle pa imaju svoju web stranicu. pa onda nađeš, nazoveš jel imaju, odeš probat i tak

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jučer rest day
    ne znam da li je bio težak dan ili što sam prekjučer pretrčala 4,30 km ,što je za mene užaaasno puno.

Navečer me je bolio želudac. Da li je moguće da sam previše zamastila hranu pa mi je teško palo?

Danas vjerojatno nešto od Jillian.
    I ja sam od onih koja voli šarati po vježbama.Tako da već dva tjedna imam konstatnu upalu, vjerojatno se svaki mišić u tijelu probudio.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam svoj kupila u KTM dućanu u Draškovićevoj, popust je bio mislim 15 ili 20% za gotovinu, nije baš neki, ali
    vrijedi svakog novčića jer mi je to glavno prijevozno sredstvo.

kavofob, na lchf-u sam nekih dva mjeseca, onda bi to moglo biti to, samo privremeni gubitak apetita.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke, hvala puno. Do Božića valjda skupim lovu, ali krećem već sad sa škicanjem. Ne znam ništ o bajkovima, red je da naučim prije kupnje.

A kroz koji dan ću konačno znati jel selimo u Beč ili ne pa ću se moći organizirati.

Je, Dijana, to ti je to, proći će.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    jučer rest day
    ne znam da li je bio težak dan ili što sam prekjučer pretrčala 4,30 km ,što je za mene užaaasno puno.

Navečer me je bolio želudac. Da li je moguće da sam previše zamastila hranu pa mi je teško palo?

Danas vjerojatno nešto od Jillian.
    I ja sam od onih koja voli šarati po vježbama.Tako da već dva tjedna imam konstatnu upalu, vjerojatno se svaki mišić u tijelu probudio.
    Bravo pepiiii!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    vrijedi svakog novčića
    curke, ne morate opravdavat novčiće za bicikle. to što se nešto može vrtiti ne znači da će se i dobro vrtiti. nažalost, bicikli jesu skupi ali vrijedi kolko para tolko muzike.
    e sad, svakako se isplati ubost popust i nekako ta cijena sa popustom mislim da je prava cijena.

i bilo bi dobro da si redovno servisirate bicikle i čistite. pogotovo ako vozite preko prašine. MM čisti lanac nakon svake kiše i jačeg makadama. ili redovno jednom tjedno (vozi svaki dan). kad sjednem na počišćeni bic totalna je razlika u okretanju pedala, a da ne kažem da se i sam prijenos bolje čuva.

spajalice, znaš di moš donijet bic na redovno održavanje (iako mislim da tvoj još ima neki prvi koji dođe sa njihove strane)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, ja ne vozim bicikl, stalno se nesto premisljam... No, da kupujem, pristedila bih i pricekala akciju i kupila dobar. Sad je Hervis imao neki dan 40 % na sve bicikle.
    Znam voziti, da se razumijemo :D

Djetetu smo kupili polovni od kolege s posla, no bio je preko 2.000 kuna novi. Ja sam ga probala, odlican je, lagan... Ma ni blizu onome sto je dotad vozila (teski, teski bic).

Onda sam rekla- kad sebi budem kupovala, kupit cu si pravu stvar.

Isto je sa svime... Kao sto inesica kaze, kolko para, toliko muzike.

Kaze mm da je tako i s gitarama pa si stedi :D

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

danas ZWOW 40:

10x 1-2-3 burpees
    20x strict mountain climbers
    10x clapping push ups
    40 x air squats (bućice od po 5kg)

i sve puta 3 runde za 16:50min, znam, spora saam

nakon toga "4 minute workout for awesome arms and strong lower back"

odlični su novi izazovi za početnike, ambiciozne se cure, preobratit ćete cijelu populaciju fejs mama

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vezano za bicikl - ja sam kupila za par tisuća, dvoumila sam se za duplo više i još gore, al na kraju mi je prevagnulo to da ne bih mogla preživjeti da mi ga ukradu Tako da sam na kraju kupila ok bicikl al za kojim ne bih umrla od tuge da nestane.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 04.09.2013. at 13:07

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam svoj mouintain bike platila cca 1200 kn, ali sam morala dodatno kupovati navlaku za sic, svjetla.. No, kako zivim u mjestu gdje nema kulture ni za pjesake, a kamoli bicikliste, koristim ga iskljucivo za vjezbanje. Znaci, u polje s njim i sibaj. Iduci tjedan ga planiram ponovo uvrstiti u svoje aktivnosti 2-3 puta tjedno umjesto setnje s bebacem.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Da, i taj aspekt treba ocito uzeti u obzir.
    Znam da neki imaju po dva. Neki kra za do posla i za parkirati pred firmom i drugi za gust.

Mada, meni za posao i s posla najvise pase javni prijevoz: slusalice u usima i ebook reader u rukama

Vozila bih se samo za gust.
    Posljednje uređivanje od Anci : 04.09.2013. at 13:11

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lol, Anci, ne znam kak mi je uspjelo, ali pročitala sam da ne znaš voziti bajk, tek iz treće sam čitala ispravno.

Kupit ću ja dobar bajk. Puno stvari može za male pare... recimo odjeća za sebe i md-a, na to uopće ne trošim, ali za bajk ću štediti kolko treba.

Tnx Candy, cilj nam je da idućeg ljeta plaže preplave zgodne mame

I ti si krenula sa zwowovima

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I imaj na umu i podlogu... ako misliš voziti po asfaltu nemoj uzeti brdski. Karikiram, ali kužiš.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da se ja malo oglasim, nikako ne stižem nešto napisati.

Anemona, super info za popust na bicikle. Prije 3 mjeseca su mi ukrali bic i sad vozim neku kramu, ali tako mi je teško i u potrazi sam za nečim boljim.

Inače, drugi tjedan mi je drugog mjeseca Insanity-a. Nije lako, ali nije ni više onako strašno kao prvi dan. Jedini mi je problem što su vježbe skoro sve oko sat vremena.
    Danas me nažalost počelo koljeno boliti, mislim da sam jučer nezgodno čučnula, nešto je iskrckalo u koljenu. Ne znam da li da vježbam, a koljeno probam štediti ili da napravim rest day. A tako mi je dobro išlo zadnjih mjesec dana

Ne znam mogu li ovo staviti, ali danas je na kupime.hr akcija za Insanity program u nekom fitness klubu, ako nekoga zanima.

http://www.kupime.hr/ponuda/10-treninga-uz-insanity-program/5964?a_aid=fb&utm_source=facebook&utm_medium=organ ic&utm_term=insanity&utm_content=5964&utm_campaign =sport+i+rekreacija

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Da se ja malo oglasim, nikako ne stižem nešto napisati.

Anemona, super info za popust na bicikle. Prije 3 mjeseca su mi ukrali bic i sad vozim neku kramu, ali tako mi je teško i u potrazi sam za nečim boljim.

Inače, drugi tjedan mi je drugog mjeseca Insanity-a. Nije lako, ali nije ni više onako strašno kao prvi dan. Jedini mi je problem što su vježbe skoro sve oko sat vremena.
    Danas me nažalost počelo koljeno boliti, mislim da sam jučer nezgodno čučnula, nešto je iskrckalo u koljenu. Ne znam da li da vježbam, a koljeno probam štediti ili da napravim rest day. A tako mi je dobro išlo zadnjih mjesec dana

Ne znam mogu li ovo staviti, ali danas je na kupime.hr akcija za Insanity program u nekom fitness klubu, ako nekoga zanima.

http://www.kupime.hr/ponuda/10-treninga-uz-insanity-program/5964?a_aid=fb&utm_source=facebook&utm_medium=organ ic&utm_term=insanity&utm_content=5964&utm_campaign =sport+i+rekreacija
    odmori dan. jedan dan te neće upropastit a dan nakon ćeš vidjet jasnije u kojem stanju je koljeno i što sve (ne)možeš sa njim. ako preforsiraš načeto koljeno tek si onda u gabuli.

da i faktor krađe nije naodmet. otvorim forum i vidim tvoj zadnji post i mam sam se sjetila. na živce mi idu te krađe

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    I imaj na umu i podlogu... ako misliš voziti po asfaltu nemoj uzeti brdski. Karikiram, ali kužiš.
    ali je caka u tome da su većinom brdski a cestovnih je malo i time su skuplji dosta. ako se i uzme mtb zgodno je barem vanjske gume promijenit u cestovne.

svakako odrediti 'tip' bicikla kolko se može i paziti na veličinu. to bi trebali znati pomoći u tim dućanima.
    meni je malo preniski (do kraja je sic), malo i prekratki (do kraja pomaknut sic) i ide mi to na živce. jedva sam si namjestila da mi koljena ne trpe. a skužila da trpe nakon što sam 2 dana zaredom odvozila po 40tak km. onda su me pekla. a prije toga cijelo vrijeme vozila sa krivim položajem i nisam skužila. što znači da sam cijelo vrijeme i koljena druljila.
    pazite na položaj tijela kod bicikla!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hug bolesnima i ozlijedjenima, sasa i evey, vibram da brzo prodje...

Danas focus abs. Nije mi pasalo jer izbjegavam trbusnjake na podu, a on bas dosta radi takve. Sva sreca pa znam dosta stojecih iz hip hop absa i rockin body pa sam radila to. Ili trcala high knees
    Nije isto, al sto sad!

Nakon toga tabata preskakanje uzeta. Prvo s uzetom, poslije po sasinom receptu s fake uzetom jer sam lupala po stvarima. Djeca su nesto mrdala pa mi poremetila ravnotezu :D

Inesice, zhang, koliko cesto da radim tabatu?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Inesice, zhang, koliko cesto da radim tabatu?
    tabata se radi periodično

što se tiće preskakanja užeta možeš kako god ti paše jer u tih 4 minute ne skačeš do maksimalnih granica tijela nego do maksimalne koordinacije
    meni je ona bila zgodana za uže zato što periodi nisu dugački a mogla sam uvježbavat. sad mogu i dulje vremena preskakat.

a da bi skužila recimo o čem pričam. odabereš neku vježbu (čučanj, sklek, trbušnjak) i namjestiš tajmer. radiš vježbu tih 20 sec maximalno brzo (i pravilno) kolko možeš. 10 sec se odmaraš. onda u svakoj slijedećoj seriji pokušaš stići taj broj iz prve serije (kod mene je obično druga najbolja). brojevi ponavljanja bi trebali lagano padati. na kraju 8. gotova si.
    e sad, mogu se kombinirati po dve vježbe u jednoj tabati, a možeš odabrati neke (uzmi nešt iz storminog izazova). odabereš tako 3-4 vježbe i trening je gotov. pod uvijetom da si zagrijana prije. i nekih 2 dana ne bi trebala opterećivati te mišiće. ako si u svakoj seriji išla sa maksimalnim intenzitetom skužit ćeš na kraju da je stvarno odrađeno.

što se nekih kardio vježbi tiće to možemo druljit kolko hoćemo (možemo)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    pazite na položaj tijela kod bicikla!
    ja o ovome uvijek razmisaljam kad vozim bicikl. zapravo ne znam koji je ispravan.
    e da to me muci vec cca 10 tak godina, a kako sam do sad rijetko vozila bicikl, zaboravila sam se posvetiti tom probelmu. sad bi mogla malo vise.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

prvo koljena narihtaj.
    isto je pravilo. koljeno ne smije preko prstiju. najbolje se vidi (i osjeti) kad stišćeš pedalu. cijeli period pritiskanja koljeno mora biti iza prstiju, a onda će se tako i nastavit. leđa bi trebala biti ravna i ne bi smjeli grbit ramena. ostalo više-manje se narihta spontano
    Posljednje uređivanje od Inesica : 04.09.2013. at 14:42

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

prvo koljena narihtaj.
    isto je pravilo. koljeno ne smije preko prstiju. najbolje se vidi (i osjeti) kad stišćeš pedalu. cijeli period pritiskanja koljeno mora biti iza prstiju, a onda će se tako i nastavit. leđa bi trebala biti ravna i ne bi smjeli grbit ramena. ostalo više-manje se narihta spontano
    Oprosti, možeš malo pojasniti ovo. Ne kužim.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala. Shvatila sam nakon što sam postala. Trebalo mi je da vizualiziram
    Ja sam se držala onog pravila da kad stojiš noge ne smiju biti punim stopalom na podu, već na prstima, tako nešto... ali, baš ću usporediti svoj položaj s ovom skicom.

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovaj sheldonov sajt koji je spajalica linkala je super, sve što ste hteli da znate o biciklizmu, a niste imali koga da pitate, počev od kako menjati brzine, kako promeniti gumu, ma ima sve!
    Ja sam, nažalost, prinuđena da pauziram. Sredinom avgusta sam pokupila neki strašni virus i doslovno nisam mogla sedam dana da ustanem iz kreveta. Bukvalno sam se odvukla na more sva slomljena. Tamo sam se oporavila, plivala svaki dan, ali laganim tempom, bez naprezanja. Sad kad sam se vratila kući odlučila sam da dam sebi još jednu nedelju odmora, za svaki slučaj. Baš sam bila iscrpljena i nekoliko dana nakon temperature, i to me je baš zabrinulo. Evey me je sad prestigla sa Insanity, ja stadoh nakon 1. nedelje 2. meseca. Računam da je glupo da posle ovolike neplanirane pauze pokušavam da nastavim gde sam stala, pa ću od ponedeljka da krenem od početka. Jedva čekam.
    Kavofob, super avatar!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

IvanaR, a da ipak radiš nešto lakše s obzirom da se još praktički oporavljaš?

jillian?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana, pričekaj s Insanityjem, on je zbilja iscrpljujuć. A tebi u biti ni ne treba skidanja kila, nego dizanje mase, ako sam dobro zapamtila? Možda da neko vrijeme radiš vježbe snage i to laganijim tempom

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a da bi skužila recimo o čem pričam. odabereš neku vježbu (čučanj, sklek, trbušnjak) i namjestiš tajmer. radiš vježbu tih 20 sec maximalno brzo (i pravilno) kolko možeš. 10 sec se odmaraš. onda u svakoj slijedećoj seriji pokušaš stići taj broj iz prve serije (kod mene je obično druga najbolja). brojevi ponavljanja bi trebali lagano padati. na kraju 8. gotova si.
    e sad, mogu se kombinirati po dve vježbe u jednoj tabati, a možeš odabrati neke (uzmi nešt iz storminog izazova). odabereš tako 3-4 vježbe i trening je gotov. pod uvijetom da si zagrijana prije. i nekih 2 dana ne bi trebala opterećivati te mišiće. ako si u svakoj seriji išla sa maksimalnim intenzitetom skužit ćeš na kraju da je stvarno odrađeno.

što se nekih kardio vježbi tiće to možemo druljit kolko hoćemo (možemo)
    Kad kazes "odaberes 3, 4 vjezbe"- mislis na 3,4 tabate ili 3,4 u jednoj?

Nije to malo?

Ili to mislis nakon nekog cardia, trcanja, bicikliranja?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure (inesica, storma, kavofob), skicnula sam vasu stranicu na fejsu, ono s vjezbama! Odlicne ste, svaka cast!
    Pokrenule ste lavinu! Zena koje na porodiljnom rade high knees i cucnjeve!!
    Bravo, bravo

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prijavljujem istrčanih 15,5 km (nosom trenutno param nebo)...

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana, pričekaj s Insanityjem, on je zbilja iscrpljujuć. A tebi u biti ni ne treba skidanja kila, nego dizanje mase, ako sam dobro zapamtila? Možda da neko vrijeme radiš vježbe snage i to laganijim tempom
    Tako je, htela bih ja da nabacim 2-3kg i suštinski mislim da bi mi najjednostavnije bilo da uplatim gym i dva meseca tegova bi odradilo posao. No, na nesreću Insanity mi je uleteo baš u trenutku kad sam već dugo vežbala nekim intenzitetom na koji sam navikla, nisam podizala granicu i počela sam da se dosađujem. I onda me je Shaun naterao da pređem na viši nivo, da dam sve od sebe. Baš sam se zainatila da ga pređem. Mada možda ste u pravu, možda da sačekam još malo? Baš ću sutra čim se probudim da mernem puls da vidim kakav je,

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Roza, imaš vala 15500 razloga da budeš ponosna!

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cure (inesica, storma, kavofob), skicnula sam vasu stranicu na fejsu, ono s vjezbama! Odlicne ste, svaka cast!
    Pokrenule ste lavinu! Zena koje na porodiljnom rade high knees i cucnjeve!!
    Bravo, bravo
    Hvala :crveni se:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    Sto je s tobom, zeno!!
    Genijalno!

Sad jos reci da ti je focus tezak. Da mi bude lakse
    Nadam se da cu sutra uspjeti ici trcati. Vjezbam svaki dan, no fali mi feeling trcanja na zraku. Ne na tepihu :D

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Prijavljujem pocetak pilatesa! Konacno!

Moram naglas pohvalit Rozu, stvarno fenomenalno izgledas, bas su me ohrabrile tvoje slike, tolika promjena a mani gubitak na kilazi, fenomenalno! Svaka ti cast!

Danas sam odradila skoro cijeli trening bez pauziranja, cini mi se da sam u boljoj formi nego sam ocekivala, vidit cemo kako ce ic dalje, ovaj mjesec idem dva puta tjedno, stavit cu slike kasnije u album, da me podjsete odakle sam krenula. Uh!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kad kazes "odaberes 3, 4 vjezbe"- mislis na 3,4 tabate ili 3,4 u jednoj?

Nije to malo?

Ili to mislis nakon nekog cardia, trcanja, bicikliranja?
    ne, ne u jednoj
    3 ili 4 tabate u kojoj je jedna ili dvije vježbe
    npr:
    1 tabata čučnjeva
    1 tabata sklekova
    1 tabata trbušnjaka
    1 tabata supermena

sve zajedno 16 minuta. i ne ispadne malo jer se stvarno treba stisnuti gas.
    prije toga se treba zagrijat. ne nas suho

neke cardio:
    visoki skip i jumpin jack (naizmjenice recimo. jedan pa druga u jednoj tabati)
    mountin climbersi i burpees (naizmjenice)

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    u potpunosti opravdano

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inesice, ne, onda nije malo
    Hvala!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Roza prvo 9 sati hoda, a sad 15,5 km trčanja. Jel se ti za neki maraton spremaš?

Hvala, Anci, trudimo se i puno nam znače pohvale

Ja sam danas w8 odradila. Ne mogu se naviknuti na ovaj spori tempo u BR, Shaun me skroz presvičao na brzo vježbanje i potoke znoja. Sutra c3, ako mi bude pasao, ako ne, onda ću Cardio iz Focusa.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Puno stvari može za male pare... recimo odjeća za sebe i md-a, na to uopće ne trošim, ali za bajk ću štediti kolko treba. Tnx Candy, cilj nam je da idućeg ljeta plaže preplave zgodne mame
    zato ces odsad trosit na kupace....

ajme jeste dosadne s tim biciklima,ja ga ne znam vozit (nikad sjela),totalno me ne interesira i ide mi na zivce MM koji mi to nabija na nos kad god u nekoj setnji prodjemo pored iznajmljivaca bicki....

mi smo maloprije odradile : 1min:20 sec rada pa 20sec odmora x 4 kruga: kettlebell swing 8kg,iskorak,plank sa spustanjem na laktove pa podizanjem, kettlebell twist sa 5kg pa jumping jack...

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajme žene, kad stižete sve to odvježbat
    Ja sam malo pauzirala ovih dana, a tek sam krenula jelte. Došli mm-ovi, slavili smo malom rođendan, cura krenula u školu i svaštanešta.
    Al krenula ja opet i zasad se držim. Odradila Jillian, idem pod tuš i u krpe.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

khm,evo ja sam opet malo snervana kad sam posla na FM FB stranicu....ali stvarno,mislim da manekenkama za + size na portalu o vjezbanju za mame
    nije mjesto....cisto sumnjam da su gdjice sa fotke rodile a sigurno ne rade plankove ni iskorake itd itd....sto je onda poruka te slike? one su imale srece bit rodjene prsate i guzate,nema nikakvog truda u tome...i to se onda velica, a one koje su rodjene "daskaste" ekipa ispod u komentarima redovno popljuva....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.09.2013. at 23:48

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Skulirana, odgovorit ću ti jer te volim, da je netko drugi ne bih trošila riječi

FM veliča ljepotu i snagu ženskog tijela i pokušava potaknuti mame da nezdrave navike promjene u zdrave; da počnu zdravo papati i redovito vježbati. E sad, stvar je osobnog ukusa pojedinog moderatora što će stavljati na stranicu. Meni osobno su lijepe mršavice s mišićima, bilderice izvan natjecateljske kondicije (da nisu dehidrirane i s mrvu više masti nego u natjecanju), a bogme i curvy cure. Ne vidim razlog da ne stavim zdravo, jedro, privlačno žensko tijelo... a vjerujem i da one vježbaju, ne ubijaju se, ali itekako te obline ne bi opstale u ovom obliku da koji squat ne padne.

Da povučem paralelu s prehranom. Ne sviđa se svima paleo, ali to je prehrana mog izbora pa nju promičem, ali ne bih imala ništa protiv da netko stavlja fotke svojih veganskih jela ili bilo čega drugog ako je junk/industriske prerađevine free.

Dnevno stavljamo 5-10 postova, neki zahtijevaju poprilično posla, neki su eto tako... ali ne može se sve svima svidjeti. Da ne spominjem članke na blogu koji oduzimaju hrpu vremena za istraživanje i sažimanje u neku smislenu cjelinu. Btw. oglas za moderatora još uvijek stoji, rado bismo FM osnažile s nekom vježbačicom pa da više piči po strong fotkama... tako da, curke javite se

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bajkom na posao.
    15 min jurnjave, kršenja prometnih propisa, zaobilaženja pješaka.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Bajkom na posao.
    15 min jurnjave, kršenja prometnih propisa, zaobilaženja pješaka.
    Jabadaba!
    Ja isto (al bez jurnjave, i pjesaka, krsenje propisa po defaultu... )

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja molim sličke sviiih vježbačica, da se motiviram, osim trčanja, na "vježbanje pred ekranom".
    Mislim, nije ni moje trčanje loše, pogotovo što radim HIIT trening (ne svaki dan) i crknem, ali
    voljela bih malo nabaciti mišićne mase, a vi ste kako vidim u tome majstorice.

mojca, bravo za bajk, ima sve više ljudi koji idu bajkom na posao, već bude pristojan red na semaforu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A gle.. ti živiš u normalnom gradu... čemu priša...
    Zaboravila sam na školarce u mojoj ulici... sutra idem drugim putem, krećem ranije da bude bar 20 min pedaliranja.

Btw... nakon početne krize s ovim novim načinom prehrane, osjećam s odlično. I osjećam da se lagano topi špek na leđima (tamo u visinu bubrega recimo.... tu meni prvo dođe i ode.) Vagati se ne bi smjela nego jednom tjedno... ali nisam ja izdržala. Već imam kilu i pol manje... to mi je ipak previše za u 5 dana, idem zvati da mi pojača obroke.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mojca, bravo za bajk, ima sve više ljudi koji idu bajkom na posao, već bude pristojan red na semaforu.
    Koji red na semaforu, tu di ja vozim svi piče na crveno.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj, ja bih se spasila da mogu na posao biciklom
    ono, baš mi fali vožnja

ali ne mogu, moj posao to ne dopušta :čeka mirovinu:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •