Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Cendravost kod beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

heehee ninaaaa, sad vidim da si i ti u slicnom bebinom mirisnom drekicu. znas sta, bit ce svakako da je skok jer moja malena je na cici stalno, ne stignu mi se napunit onako kao prije dva tjedna.
    kad kazem u slicnom drekicu, mislim na spavanje.. i moja se mogla sama uspavati, uhvatila bi me za prste, prebirala po njima i zaspala, sad je to plac i vriska. a na rukama nece zaspati. muku mucimo da je pokusam na cici uspavati. evo, danas popodne sam uz nju nepomicno lezala, pola sata smo skupile.
    a u kolicima kad zaspe cini mi se kao da i nije spavala. ujutro sam se vozila po gradu 40 min samo da malo spava jer u setnji je cendrala cijelo vrijeme i nikako zaspat..
    i ja razbijam glavu kako uvesti neki red, ali tesko je kad je do prije malo sama zaspala, drugacije ne zna. sad vise ne zna ni to, a ni drugo.. o jesenti.
    a mi se cini ili si napisala u rasporedu da ti spava od 15:30 do 17:30, 18?!?! mijeoooo, pa to nije pola sata!
    s druge strane, ne znam kako vi stojite sa zubekima, ali mi imamo osip na guzi (imali smo ga jednom i to par dana po rodjenju) i pristice po bradi od sline..
    e da pribrojim, mozda si i procitala u mojoj temi, ali na nespavanje briznice po danu nadodajem i nekontrolirani plac kad je spustim u krevetic. i ne prestaje. dignem ju na sebe i smiri se i onda ko da je osa upikne, na uho na sav glas.
    vezano uz pun tummy sta si rekla.. opet mi je palo na pamet da mozda nije moja gladna (to mi moja mama baca bubu u uho) posto sam ja sama s njom stalno i ne jedem bas najbolje, pa mi kao mlijeko nije kvalitetno..)

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj enolee prvotno napisa Vidi poruku
    posto sam ja sama s njom stalno i ne jedem bas najbolje, pa mi kao mlijeko nije kvalitetno..)
    Pretpostavljam da znaš, ali zbog drugih koji će ovo čitati treba jasno reći da je ovo glupost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •