Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Obavezno spavanje u vrticu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sve se moze ako ima volje. Nema u vrticu samo jedna soba.
    Ok, ajmo reci da je dobro odmoriti se ali neka se nespavaci odmore pola sata u krevetu i onda neka nastave s mirnim aktivnostima. Tjerati dijete koje nema potrebu za
    popodnevnim snom da mirno lezi i
    gleda u strop 2-3 sata granici sa zlostavljanjem.
    I ne razumijem zasto bi dijete koje nema potrebu za snom trebalo spavati i zasto je to dobro za njega. Zato jer to mi veliki kazemo? Zato da stekne zdrave navike? Koje to? Dijete u skoli spava popodne? Mi dodemo kuci s posla i spavamo popodne? Mozda neki ali vecina ne.
    Iz vlastitog iskustva kazem da ima djece kojoj nije potreban popodnevni san. Nisam spavala popodne ni kao dijete a nemam ni
    danas potrebu za tim. Ako mi se dogodi da zaspem popodne ne mogu doci k sebi 2 dana.

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Sve se moze ako ima volje. Nema u vrticu samo jedna soba.
    Ok, ajmo reci da je dobro odmoriti se ali neka se nespavaci odmore pola sata u krevetu i onda neka nastave s mirnim aktivnostima. Tjerati dijete koje nema potrebu za
    popodnevnim snom da mirno lezi i
    gleda u strop 2-3 sata granici sa zlostavljanjem.
    Ovo mi se sviđa!Malo se ispružit, pa nastavit s mirnim aktivnostima! Uz razumijevanje roditelja djece ne spavača da je tih sat i pol namjenjeno odmoru tj da se oni koji ne spavaju opuštaju uz priče, slikovnice, puzzle, radne listiće i sl

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •