Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Svi web shop-ovi na jednoj hrpi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pa da! kako sam mogla na nj zaboraviti.
    znači i tako nešto postoji!? posrednik za shopping iz USA. auuuuu, al će mi goriti kreditna kartica!

@mama_još_malo Možeš li ukratko pojasniti kako to točno ide? Mislim, kužim - ja naručujem npr. nešto, platim, ali kao adresu upisujem ovu od mojshopping-a. I kako dalje? Koje dodatne troškove imam? Podjeli malo svoje iskustvo, pliz.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj deeeyoo prvotno napisa Vidi poruku
    pa da! kako sam mogla na nj zaboraviti.
    znači i tako nešto postoji!? posrednik za shopping iz USA. auuuuu, al će mi goriti kreditna kartica!

@mama_još_malo Možeš li ukratko pojasniti kako to točno ide? Mislim, kužim - ja naručujem npr. nešto, platim, ali kao adresu upisujem ovu od mojshopping-a. I kako dalje? Koje dodatne troškove imam? Podjeli malo svoje iskustvo, pliz.
    dakle, ja sam njima poslala koji dućan, link na proizvod (ispuni se tablica njihova kad se registriraš), oni obave kupnju (novce im paypalom prebacim) i naplate poštarinu, meni se isplati jer tako kupujem iz RL i Children's place-a. Sve uredno stiglo, baš sam anas ispeglala neke stvari za bebaća.

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    dakle, ja sam njima poslala koji dućan, link na proizvod (ispuni se tablica njihova kad se registriraš), oni obave kupnju (novce im paypalom prebacim) i naplate poštarinu, meni se isplati jer tako kupujem iz RL i Children's place-a. Sve uredno stiglo, baš sam anas ispeglala neke stvari za bebaća.
    a carina? i provizija njima?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •