Bok cure! FF kaže da je O bila prije 3 dana, a meni je prije 2 dana bio pozitivan LH i to tamniji od kontrolne crte, možda se FF malo prenaglio
Sushi možda da ponoviš test?![]()
Bok cure! FF kaže da je O bila prije 3 dana, a meni je prije 2 dana bio pozitivan LH i to tamniji od kontrolne crte, možda se FF malo prenaglio
Sushi možda da ponoviš test?![]()
Tako je i meni, na dan oznacene O na FF, LH neg., a od sutradan i nadolazece dane pozitivna trakica... Sad ga znaj.
Sushi - ajde daj ponovi test! Navijam ~~~~~~~~~~
Meni se na kraju ipak pokazao pozitivan LH-test (odnosno za nijansu svijetliji od kontrolne crtice - tako to biva kod mene kad je O blizu).
A definitivno mi je O bila 15dc- cijeli dan me je pomalo bolilo, a navečer sam imala očajne bolove s lijeve strane pri svakom koraku, a najviše pri ustajanju. A i cike me bole na dodir od tada - dakle O-bol i cice-bol su se vratili na staro - 3. ciklus od postupka. Ja happy što se toga tiče - ali do sada mi je O bila više-manje 12dc - i graf nikada ovakav. A dobro - svjesna sam da ne može sve biti cakung pakung.
Izgleda da je nešto u zraku - nije slučajno da nam je svima nekaj u ovome ciklusu pobrkano - za koji dan otvorit ćemo višestruko odbrojavanje - Sushi, Ljubilica, ZigZag, ja i sve druge curke koje ciklus također zeza!!!![]()
lista za 23.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
krojachica dobrodosla, napokon nisam vise usamljena gore
hvala vam svima na vibricama...al negativan je opet nakon 2 dana, sadmengu
zigzag, ljubilica i anka a sto vam je sa sluzi? ona je najbolji pokazatelj, a i najvazniji faktor za zacece koji mozemo pratiti... o se dogadja na njen zadnji dan, kad je najobilnija, a slijedeci dan je nagli rez - nema je vise.
Ajoj, meni jučer, dakle 23 d.c. lagani lagani spoting, blijeda smeđa mrljica, koja mi obično bude 2 dana prije M.
Ali inače sam ko vurica svakih 28 dana, a kud je sad krenulo tako rano.
Cure jel još nekome M tako neobično počinje, 2 dana prije lagana smeđa mrljica, onda dan prije nula, ono baš ništa, i onda tek dan iza krene ful.
Tako je meni u zadnje 3 godine. Mislim da mi je ranije kretala bez te mrljice 2 dana prije.
Mrzim to jer se svaki puta ponovno nadam da nije možda implantacijsko jer stvarno bude tako minimalno i iza toga ništa.
Da je nizak progesteron, vjerujem da bi bio kontinuirani spotting bez prekida sve do M.
Uh, uh, uh!
Kad smo kod O i trakica i lijevo i desno: ja sam u ovoj zadnjoj T taj mjesec ovulirala dva puta. Sa oba jajnika u par dana razmaka..
Nakon prve O nisam više pratila trakicama ni ničime jer je to bilo to a ono kasnije na uzv - iznenađenje!
Ali eto, uzalud mi oba jajeta..
No eto, događa se i to tako da ću nadalje pratiti cijeli mjesec
Ljubučicama držim fige!
došla sam vas pozdravit i posut sa malo prašine,možda sad ima veču djelotvornost pred kraj***************************************
************************************************** *********************!!!
majuška tek sad vidim potpis,draga žao mi je jako,ali budi hrabra i drži se!!
sretno svima i nadam se da čete nas uskoro razveselit sa puno novih plusiča i odbrojavanja!!!
Sushi bila je egg white na dan kada sam mislila da je prije O, a ispao je dan O, al nema veze, pokrili smo i taj danMožda da se ipak prebacim na intenzivnije praćenje sluzi
Anka super je šta sa takvim simptomima ne možeš fulat O
Jedva čekam odbrojavanje![]()
Jutrooo!
Kavica je skuhana, poslužite se!
Nema me baš, mm stigao napokon doma pa uživamo.
lista za 24.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sushi nebih htjela podgijavati nadu ali zar ti O nije kasnila?
Ako ti se ciklusi znaju odužiti onda je jako bitno da pokrivaš sve do M jer ima šanse da si
ovulirala puno kasnije, koliko sam skužila imala si EW neki dan.
Ja sam npr. kad sam bila T, zatrudnila puni ciklus zakašnjenja, odnosno O mi je bila dakle negdje
42 d.c. a inače cijeli život imam redovite cikluse.
Posljednje uređivanje od krojachica : 24.09.2013. at 10:11
krojachica u pravu si, i lh trakice su 2x tamnile...ali to i dalje ne znaci da je bilo o ovaj c, nazalost imam dosta iskustva s anovul. ciklusima pa mi svako odstupanje od idealnog pali lampicu. inace pokrivam dobar dio c, ne samo pretpostavljenu o, bas zato (a i ne samo zato)... no, ako i postoji sansa za t, progesteron nece odmoci, tako da nije bed. ti beskonacni ciklusi me deprimiraju...tako da cim osjetim naznaku - srezem ga, javljam se dr i pocinjem s duph...a i voljela bih sto prije u postupak
no da, slazem se, Nada je jedna jako lijepa zena...bez daljnjega
hvala ti![]()
ha ha,
već vidim jednom ćeš i ti kao što sam i ja otišla kod dr. da mi da progesteron jer mi M ne dolazi
već 2 mj., a test -, kad ono beta nebu pod oblacima
Posljednje uređivanje od krojachica : 24.09.2013. at 11:57
ej curke da se i ja malo javim...prvo čestitam trudnicama,a trudilicama što prije pluseke da vide...
Ja ne stignem na internet,pa vas ne pratim redovno,ali škicnem kad god mogu...moja curka ima već 2mjeseca,jako je dobra beba,pajki,papa,smije se i guguče i jako uživam s njom...po noći je divna već spava cijelu noć,a sin mi je bio jako,jako zahtjevna beba nije noć prespavao do 2godine,pa mi je ovo s njom super...pusa od nas
super sarazg!
Beba je već 2 mj. a meni se čini kao da si još jučer priželjkivala T.
s druge strane mi ovo naše isčekivanje tako duuuuugo traje.
Uživaj i za nas! (a i mi ćemo uskoro)
Jutrooooooooooo!
Ajme šta se ovdije dogodilo, uopće se ne tipka.
Evo šaljem vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kod mene je novost da spoting nije krenuo 17-18 dc i jako sam si sretna.
nadam se da je ovo zatisje pred buru pluseva
lista za 25.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ljubilica OPK pozitivan 5 dana zaredom? jesi sigurna?
Pa jos toliko vidim dvije crticeBas sam komentirala s Ankom. Il testovi ne valjaju (jos vrijede) ili samnom nes nije u redu
e, al testna mora bit tamnija od kontrolne.
Pa de ste žemske,niste nešto aktivne..bar ne u tipkanju
Uskoro vam se vrača i moja malenkost,test negativan,naš smrzlić je odustao...betu vadim u petak da javim u Petrovu i to je to.
Jovo nanovo.
MAMI,jesi iskoristila mužev povratak?![]()
zuzy jako mi je zaonema tu pametnih rijeci... drago mi je vidjeti te, ali tako mi nije drago sto si opet tu s nama
drzi se, saljem ti veliki zagrljaj
Fala draga sushi..a kad se ti spremaš u postupak,sad kad stigne menga ili ne još?
dobro došla draga Žužy,
tko zna, možda ipak upali u staroj dobroj kućnoj radinosti
Viš,meni je to znak da nemrem zadržati trudnoču.Druga stvar bi bila da sam ostala prirodno trudna bar..ovak,nit mogu zatrudnit,nit zadržat.
Maaa,nemreš iz kože van...bit će valjda jednom.A do onda ću gnjavit nečaka![]()
ha, ha tek sam sad skužila ovo.
kod nas ista stvar. mm svako malo izjavi: "mislim da smo ga sad napravili"
a kad imam neku virozu i muka mi je, on je potpuno siguran da je "to to"
taj me ludi optimizam u prvi tren uvijek začudi, ali stvarno mi godi,
kad se stvari postave kao da nisu prošle godine pokušavanja, nego je svaki
puta nova šansa
Jeste prošli one pretrage oko imunologije, zgrušavanja itd.
Neznam kako razmišlja tvoj dr. da li je vrijeme da se to provjeri?
2 x, može biti čisti bad luck, koji se događa ženama i u MPO i izvan njega,
znaš ono - prirodna selekcija, ja sam imala pobačaje u 8 i 9 tj i onda savršenu T.
a sad ne mogu ostat T nikako.
a ako se pokaže da su ponavljajući pobačaji pa i to se da rješiti, obično Heparin
savršeno rješi stvar,
ali da nebi bilo da se ja tu igram liječnika
Žuži pratila sam te na odbrojavanju na potpomognutoj i baš mi je žao,
O da iskoristila sam ga , ali je došao prekasno tak da ovaj mjesec ništa. Ali mi je veliki pomak to što je spoting došao tek danas a ne prije 4-5 dana.
Zuzy ;(
Necu ti reci glava gore, jer vidim da tebi to nije potrebno.. Svaka cast i sretno u iducem mj
jutro!
lista za 26.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Gdje ste kolegice s Prcnja?![]()
Ja sam danas uradila papu, nalaz ce biti za 7 dana.
Uradila sam UZV, jer sam 12 DC, pa da vidim kako ovuliram, kad pogodi sta? Nema kako doktorica kaze vodeceg folikula ni na jednom jajniku. Odmah je krenula s rijecima kako je to normalno, da ne treba da se sekiram...itd. U ponedeljak cu ponovo na UZV da vidimo jel se sta pomjerilo s tacke 0. Uglavnom kaze da mi je materica zdrava, jajnici ok, grlic ruzicaste boje...sve b.o.
Obzirom da je muzu sgram ok, ali sa smanjenom pokretljivoscu meni je savjetovala da ipak ucinim HSG. Malo me strah, ali imam vremena da se pripremim.
Btw. sta znaci stupanj cistoce 1/2?
Thx. Ljubim vas.
HK nomalno je da se tu i tamo dogodi anovul. ciklus, ne brini...jel si pratis o inace? ti stupnjevi cistoce su ti uredan nalaz![]()
Evo cure, ja opet "ko vurica", javljam danas 1 d.c.
nema veze moj cilj je ionako biti rekorder na odbrojavanju,
a ništa drugo
vidim da vas dosta pristiže u ljubičaste. sretno!
Posljednje uređivanje od krojachica : 27.09.2013. at 09:38
Krojachicenovi ciklus, nova nada
Mami i sandra sretno u ljubicicama
lista za 27.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Tek sam poljubicastila,al već sam danima bolesna pa me ništa ne čudi... Sutra sam 1DC....
I ja uspjela doći među ljubičice, i to mi je veliki napredak, ali spoting je tu a i nije bilo baš akcije, ali nema veze.
Slijedeći mjesec je moj![]()
Bok cure! napokon subota i dugo spavanje... meni O prebačena sa 14 na 15 dc, pokrivena jesljedeći ciklus kupujem bolji toplomjer, imam onaj iz dm jeftini i nekako mu ne vjerujem, unutar nekoliko minuta mi pokaže 3 različite temperature.
Cure kakvi su vam simptomi? Meni je par dana bio neki žućkasti iscjedak, osim toga ništa, niti cike, niti pritisak dolje...
Sretno ljubičice!!!!
Ja sam maknula testove iz grafa i O mi je prebacilo s 19dc na 13dc. 13dc nema šanse da mi je bila O. Vjerovatno mi je temp čudna pa ni fefe više nezna
Od boli u cickama ni traga ni glasa. Danas imam neki iscjedak, doslovno mi proleti papir kad se obrišem. Živci na 220, baš sam živčana jako. Postoji razlog tom stanju ali brate nebi trebalo biti toliki s obzirom da se ne radi o meni
Osjećam se napuhano, ali vaga pokazuje još 1kg manje. 3 kg me dijele od neke idealne težine![]()
Bokić cure!
Sretno ljubičicama!! I onima nadolazećima..vrijeme je cure za neki +!!
Ljubi i ja sam skinula kilu, više ne večeram, jedem grejp, mrkve, jabuke..itd..grejp je super za skidanje masnoće..al od utorka krećem opet na fitness, baš samSva sam pokočena od sjedenja, jedva čekam upalu mišića!
lista za 28.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc