Devotion prvotno napisa
Ali ostaje u ustima malo gorcine kad se sjetim (Petrova, 1988. i 1993.).
Mozda i zbog tih sjecanja, moj je izbor pao na SD (2004. i 2006.), i nisam pogrijesila!!!
Četiri klinca, vaaaau! Čestitam, Devotion, a ja sam za drugi put 2003. odabrala Merkur. Hoću li se odlučiti posjetiti još neko rodilište u budućnosti hmmm.. bilo bi lijepo da me klinac iznenadi svojim prisustvom: mama, evo mene :D i sve pet. Zašto se sama teško odlučujem na klinca, a žarko bih željela imati, bar još jednog :/ ?
eto, a ja sam Janka rodila sa 19 godina. iz uz sve obveze kao žene, domaćice, majke, radnice koje sam dobila, i obveza studentice i kćeri koje su mi ostale, dojenje mi je bilo najjednostavnije i najljepše. i nikad mi nije bilo jasno kome je dojenje komplicirano?
Baš lijepo,
kraljice85 i drago mi je zbog tebe, ali okolnosti u kojima svatko od nas živi nisu jednake, ponekad čak ni približne, stoga dojenje kao takvo u mom slučaju nije predstavljalo problem. Bilo je dovoljno drugih situacija u kojima se nisam odmah snašla, a to se odrazilo na dojenje i tu mi je danas iskreno žao.
Lijepo je znati da nas ima rođenih spremnih, a ja skrušeno priznajem da se nisam snašla. :/