Stranica 13 od 21 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1018

Tema: Rođendani na sve strane - kako izlazite na kraj?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I kod nas počeli rođendani. Ovaj vikend 1, idući vikend 2. Meni je to postao jako veliki trošak...i nemam pojma šta kupim sada već djeci od 9g. MM kaže da je knjiga bezvezni poklon, neka im to kupe roditelji ako ih zanima čitanje. I odjeća isto tako...pa stvarno ne znam sa čime se igraju u toj dobi. Moju curu zanimaju Legići, ali neki paket a da nije maleni je oko 120-150 kn, što mi je puno previše, kad se skupe po 3 rođendana u 7 dana.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da smo mi prerasli puzle. mojoj curki su zanimljive knjige o groznom grgi, gregov dnevnik, sanja pilic... sad su dosle i neke nove r.l.stine-ove. on je inace pisao neke strasne pricice za teen skupinu, ali kolekcija "pišiva škola" nije takva...
    Moja cura je posudila u knjižnici te pišive škole, moram pročitati da vidim o čemu je to.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

9 godišnajci - curke, kaže sinko da prolaze svi oblica Hannah montana, a za dečke - nogometne fore.

A za sve ja bih neke društvene igre prilagođene dobi, ima onih zgodnih kao domino (ali s tablicom množenja) ili neke karte tipa uno. Legići uvijek prolaze, sada je to chima. Samo je problem kod legića ako ih netko voli, velika vjerojatnost da već ima sve od tih manjih paketa.
    I za razredne prijatelje uvijek dobro dođe i nešto za školu, tipa olovke piši briši, komplet gumica ili tehnička uz mine.....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    MM kaže da je knjiga bezvezni poklon, neka im to kupe roditelji ako ih zanima čitanje. I odjeća isto tako...pa stvarno ne znam sa čime se igraju u toj dobi.
    Po toj logici, sve može biti bezvezni poklon, odnosno, neka im to kupe roditelji ako ih zanima Od igračaka do odjeće.
    Moj je nedavno slavio 9. rođendan, po prvi put u igraonici (pustila sam mu ove godine, jer će takve proslave ubrzo postati out). Od svih poklona koje je dobio, najviše su ga razveselile dvije knjige (najnoviji Gregov dnevnik i Harry Potter s kojim se dosad nije susreo) i majica. I kemijska olovka koja ima nastavak u obliku boksačke rukavice na feder evo, kad bolje razmislim, to je jako zgodan poklon za dečka tih godina, a ne vjerujem da je preskupo. Samo nemam pojma gdje se to kupuje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja cura je posudila u knjižnici te pišive škole, moram pročitati da vidim o čemu je to.
    Bolje nemoj, uštedi si živce !

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja kupujem i knjige i odjeću (majice, neki "veći" komadi odjeće, tipa hlača, haljina, jaknica rezervirani su isključivo za djecu kumova i najbližih prijatelja)
    uz majicu obično stavim ili neku lijepu bilježnicu ili drvene bojice, čokoladu
    i moja dobije i majice i knjige i bude zadovoljna s tim

to sam odgovarala Deaedi
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 27.09.2013. at 14:42

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad ne znam šta bih, kupim majicu. i baš me briga, pa nemrem smišljati pokone.

A školski pribor, onak nešto fora prolazi. Kod cura prolatze i nekakve drangulije, bižuterija, torbice - nije se loše opskrbiti u Acessorizeu kada je -70% ali to ne radim jer obično te stvari zametnem i zaboravim da sam kupila.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Po toj logici, sve može biti bezvezni poklon, odnosno, neka im to kupe roditelji ako ih zanima Od igračaka do odjeće.
    Moj je nedavno slavio 9. rođendan, po prvi put u igraonici (pustila sam mu ove godine, jer će takve proslave ubrzo postati out). Od svih poklona koje je dobio, najviše su ga razveselile dvije knjige (najnoviji Gregov dnevnik i Harry Potter s kojim se dosad nije susreo) i majica. I kemijska olovka koja ima nastavak u obliku boksačke rukavice na feder evo, kad bolje razmislim, to je jako zgodan poklon za dečka tih godina, a ne vjerujem da je preskupo. Samo nemam pojma gdje se to kupuje.
    Slažem se - sve može biti bezvezni poklon... Mojima su nogometne fore uvijek bile u toj vreći - ne zanima ih.

Kupovali smo knjige za rođendanski dar, ali ima druga stvar - nije to baš primjereno svačijem džepu. Da bi čovjek dobro pogodio poklon mora poznavati dijete, zato ja uvijek doma imam policijsko ispitivanje svojih klinaca kad treba odabrati poklon. Isto tako - vidim da to rade i drugi, jer moj sin je u toj dobi dobio knjigu "Ja sam online" koja mu je bila baš po volji, dobio je slušalice na koje se raspametio (70 kn), usb memory stick je on poklonio svom jaranu, ali to se može birati samo ako znaš sklonosti osobe kojoj je dar namijenjen.

Mom mlađem su još i danas drage plišane igračke (zapravo sad su to privjesci Nici i Angry Birds) ali to mu znaju samo najbolji prijatelji. Ostali mu donesu loptu, koju mi onda damo dalje jer nam ne služi ničemu.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je i Mullerova papirnica dobra destinacija za ovu dob.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj još smo sretni ako se ide na dva rođendana mjesečno...a sad što su veći ide ih sve više...a ja imam troje...ponekad imam osječaj da radim samo za rođendane...

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam ovakve dvorce/farme/robote od debelog kartona vidjela u profilu. ne znam ima li ih jos, ali cijena je bila povoljnija ako se ne varam.
    za klince koji vole bojati, ukrasavati, slikati....

http://minigreeny.com/igracke/kreati...d-kartona.html

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj diči prvotno napisa Vidi poruku
    ...ponekad imam osječaj da radim samo za rođendane...
    zato što se pretjeruje
    poklon do 50 kn je sasvim u redu

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    zato što se pretjeruje
    ok
    ali teško je naći nešto do 50 k
    kada dijete izrazi želju za knjigom koja košta 35 kuna, super
    ali trijetko koja knjiga toliko košta
    teško ćeš naći majicu za tu lovu
    nije stvar da bi se mi sada razbacivali novcima
    nego jednostavno je teško naći neki ok poklon za taj iznos

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

istina. Eventualno za cure na -70% u Acessozizeu, ili majice ako je rođendan u vrijeme sniženja. Drugo ništa mi ne pada na pamet, osim kineskog dućana, a tamo ne kupujem poklone.

Pa samo nega fensi šmensi kemijska olovka može koštati i 30 kn

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa eto
    ali smo mi takvi da nam je fora kemijska - premalo

sjećate se što smo mi dobivale za rođendan?
    bombonieru griotte ili ledene kocke

ja sam primijetila da u o. razredu neka djeca ne idu na rođendane
    jer nemaju novca za poklon
    to mi je bilo strađšno
    pa sam u pozivnicama prošle godine svima napisala da poklon ne smije prijeći 30 kuna
    i da primamo i rabljene igračke
    i došao je cijeli razred

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I kod nas počeli rođendani. Ovaj vikend 1, idući vikend 2.
    I kod nas je krenulo. Kao da je 90% njenih prijatelja i prijateljica rodjeno u rujnu i listopadu - ukljucujuci i nju (i njenog oca ).
    Danas evo jedan rodjendan - na koji ne ide jer ima paralelno obvezu koju ne moze otkazati. Kaze da curka voli trake za kosu pa sam mislila proci u Accessorize i kupiti par zgodnih + jos neku sitnicu tipa lip gloss ili slicno. To je sad ta dob, 10 godina. (dat ce joj poklon kad ju slijedeci put bude vidjela).

Razredni rodjendani su mi najjednostavniji - svatko da 10 €, i onda kupimo zajednicki poklon.

Ovi "vanrazredni" - trudimo se pogoditi prema ukusima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da smo mi prerasli puzle. mojoj curki su zanimljive knjige o groznom grgi, gregov dnevnik, sanja pilic... sad su dosle i neke nove r.l.stine-ove. on je inace pisao neke strasne pricice za teen skupinu, ali kolekcija "pišiva škola" nije takva...
    moji su dobili puzle klinac od 12 godina svijet ( dosta teško), klinka 7 godišnja doba, klinjo 3 životinje, sad nisam skužila gdje je frendica kupila

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mojem nećaku su razredni kolege skupa kupili bicikl ( njih cca 12)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ok
    ali teško je naći nešto do 50 k
    kada dijete izrazi želju za knjigom koja košta 35 kuna, super
    ali trijetko koja knjiga toliko košta
    teško ćeš naći majicu za tu lovu
    nije stvar da bi se mi sada razbacivali novcima
    nego jednostavno je teško naći neki ok poklon za taj iznos

Da, ja ne mogu naći poklon za 50kn.

Evo, sad smo kupili dečku iz razreda malu sportsku torbicu (dogovoreno s njim) za 120kn, adidas.

A curi iz razreda parfem + bojice, cca. 80kn.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a ne znam...
    ja mislim da su otkačene štrample odličan poklon
    a koštaju do 50 kuna

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa eto
    ali smo mi takvi da nam je fora kemijska - premalo

sjećate se što smo mi dobivale za rođendan?
    bombonieru griotte ili ledene kocke

ja sam primijetila da u o. razredu neka djeca ne idu na rođendane
    jer nemaju novca za poklon
    to mi je bilo strađšno
    pa sam u pozivnicama prošle godine svima napisala da poklon ne smije prijeći 30 kuna
    i da primamo i rabljene igračke
    i došao je cijeli razred
    Ovo je odlično što si napisala. Odlično. Kad si primijetila da ne idu zbog poklona.
    Samo što ne pali za razrede mojih cura jer su kod njih sve neki snobovi, ili to hoće biti, nemam pojma, svi se hvale kako imaju love.
    A i ne želim cijeli razred na rođendanu, ionako se svi nacrtaju pa onda ja moram uzvratii isto toliko poziva, i poklona, naravno.
    Mislim da sam svojedobno na ovoj temi već ranije iznijela kuknjavu, i cifru od 60-ak kuna koja mi ode po rođendanu.
    Toga se nastojim držati, a njihove me želje uopće, ali uopće ne zanimaju.
    I sad sam kupila darove za nekoliko rođendana, lijepe pamučne majice dugih rukava, bile su u Lidlu 35 kuna plus paket flomića, i to onih obostranih, s jedne debeli s druge tanki.
    Štosne stvarčice, tipa lude čarape, torbice i slične kerefeke kupujem u FankyFishu.
    Nemaju se što požaliti.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

uh, nas bi ismijali da to napisem na pozivnice. u vrticu sam trosila do 100 kuna, a u skoli do 130.
    curka je za rođendan dobila tako skupe poklone, da je mene bilo sram.
    vecinom je dobila zarinu odjecu, monster high lutke, a jedna joj je mama uz poklon stavila i 100 kuna u cestitku, a njezin sin je napisao "voli te N." ?!?!
    dobila je i cijeli stabilo set koji kosta preko 250 kuna, knjige, dva zarina parfema...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidi se da ste iz zg centra

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

za ove vrtićke/školske rođendane, prag mi je 80,00 kn, a za cure mi je puno lakše nego za dečke.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 27.09.2013. at 17:31

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa i moje dijete ide u zg centar školu
    pa nema takvih budalaština

ali sad me zagolicao i "centar" kao korisničko ime
    vjerujem da ima ljudi koji se time ponose

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

cijeli stabilo set koji kosta preko 250 kuna
    da ovo netko donese mojemu djetetu (ako se radi o razrednim prijateljima, djeci roditelja koji ne dolaze doma, nisu u kumskoj ili tako nekoj vezi), ja bih vratila
    prvo iz straha da je dijete uzelo iz kuće nešto što nije smjelo, a drugo zato što su takvi pokloni obavezujući i, u krajnjem slučaju, i nepristojni

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

isto tako i ženama je uvijek lakše kupovati poklone nego muškarcima...
    netko je napisao nogomet, da možda 70 %. Srarijem da doneseš i donji veš sa aplikacijom lopte oduševljen, dok mlađeg to ništa ne zanima.
    Nama je limit nekih 50kn. Ako ne zna što ja kupim školski pribor, i majice su super poklon naravno kada ih pronađem za do 50kn.
    Ljetos sam u Mani naletila na akciju koječega za plažu pa sam kupila par neutralnih ručnika(mislim da je bio s angry birds), društvo je oduševljeno bilo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam na svoju zalost danas isla kupiti poklone za djecu koja mi jako znace, dakle nisu skolski/vrticki i sl. pri tome sam ja trebala kupiti jedan poklon za svoje djete, a ta osoba za svoje. da se ne mucimo. i eto prosijek mi je bio 150 kn, sto su tri poklona.
    ok to su oni jako bliksk ljudi.
    ali muci me to sto su legici zadnje vrijeme poskupili, bezobrazno su mi skupi. najmanja kutija je oko 80 kn, ali ono kutijica sa par kocikaca. naravno da je sve manje i manje nekih setova tipa 3u1 sto se moze naci do 80 kn, vec su sve neki tematski.

mene ubija 5 i 6 mjesec financijski za te rodjendane. ostali su nekako rasporedjeni da se daju podnjeti.
    ali ovo sto pise apri da klinci razmisljaju da ne dodju na rodjendan radi poklona mi je
    kako smo imali nedavno rodjendan sam bila zbilja ponosna na sina. nagovorili su ga prijatelji da otvori poklone i on se svakom odusevio, jer te poklone nije gledao kao neku stvar, vec bas kao dar od prijatelja. na rodjendan je zvao klince iz skole s kojima se druzi, dakle ne cijeli razred i jos prijatelje iz ulice.
    sav je ponosan kad obuce jednu najobicniju jednobojnu majicu i kaze ovo mi je od xy.
    ne znam nekako me to cini sretnom. prije par godina bi majicu stavio kao najbezvezniji poklon

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da ovo netko donese mojemu djetetu (ako se radi o razrednim prijateljima, djeci roditelja koji ne dolaze doma, nisu u kumskoj ili tako nekoj vezi), ja bih vratila
    prvo iz straha da je dijete uzelo iz kuće nešto što nije smjelo, a drugo zato što su takvi pokloni obavezujući i, u krajnjem slučaju, i nepristojni
    a zašto bi bili nepristojni?
    da imam novaca, i ja bih kupovala poklone od 250 kn.
    što ima u tome nepristojno?

meni je nepristojno to vraćanje

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja isto ne volim tako skupe poklone
    jer se osjećam obaveznom
    mada onaj koji to poklanja, vjerojatno ne razmišlja da time nekog obavezuje
    ja ih ne bih vratila, jer bih time uvrijedila onog tko poklanja, ali ne bih se osjećala dobro

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i da obicno vodim klince sa sobom kad kupujem njihovim prijateljima poklon. stalno im objsanjavam da se za rodjendan ne treba pokloniti nesto veliko i da je poklon znak paznje.
    i oni su sad vec shvatili koje su nase mogucnosti.

jednom sam bila sparna za neki rodjendan, mozda bas i potaknuta ovom temom, pa sam kupila nesto za cca. 50-60 kn. a onda sam isla kupiti A. nesto u Okaidi i stavim jos i spangice za tu curu. kad sam platitla sam skuzila da su te spangice bile skuplje od ostalog sto sam kupila, a bila sam ponosna na sebe kako sam usparala
    no sad znam da se tamo to ne kupuje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ali ovo sto pise apri da klinci razmisljaju da ne dodju na rodjendan radi poklona mi je
    da, kad vidiš da se ponavlja troje četvoro djece koja nikome nikada ne dolaze
    pa kad se poklopi da su to ista djeca za koju skupljamo novac kad se ide na neke izlete...
    a pogotovo kad ta ista djeca dođu nakon napomene o poklonu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa obavezujući su.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spajalica

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto bi bili nepristojni?
    da imam novaca, i ja bih kupovala poklone od 250 kn.
    što ima u tome nepristojno?

meni je nepristojno to vraćanje
    jednako kao što je nepristojno reći, ja imam audi, a ti fiću
    to se zove razmetanje

nije važno je li to 200 kuna ili 20000
    važni su omjeri

osim ako cijela ta grupa ne živi u tom nekom svijetu gdje je poklon od 250 kuna uobičajen

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja se sjećam kako se moja mama uzrujala kad mi je prijateljice poklonila LP ploču (od Zdravka Čolića btw) jer je smatrala da je to preskupo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam inače kupovala dosta sitne poklone ali kad vidim te velike vrećice iz kojih vire velike stvari postalo mi je neugodno pa sad i ja kupim veće.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se sjećam kako se moja mama uzrujala kad mi je prijateljice poklonila LP ploču (od Zdravka Čolića btw) jer je smatrala da je to preskupo.
    nadam se da je ona u kojoj je bio poster u srebrnom odijelu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da to je problem sa skupim poklonima.
    ali opet se moze gledati s druge strane, ako to neko moze kupiti, pokloni, valjda zna da nije nuzno da ti isto tako uzvratis.
    najdraze mi je kad ni ne znam koliko dodje neki poklon, ali kad mi je neko poklonio skupi poklon za moje klince nisam smatrala da i ja moram uzvratiti isto. jer zbilja za neke klince mi je puno dati 150 kn. nisam skrta, ali eto danas sam potrosila za troje po toliko. ali sve troje su mi u posebnoj kategoriji koju savako od vas ima.
    ali vrtickom prijatelju, ne mogu toliko dati. to mi je skupo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam inače kupovala dosta sitne poklone ali kad vidim te velike vrećice iz kojih vire velike stvari postalo mi je neugodno pa sad i ja kupim veće.
    sta poklone ili vrecice?

pa mima stavis sitni poklin i veliku cokoladu. i eto ti velikog poklona

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nadam se da je ona u kojoj je bio poster u srebrnom odijelu
    mi jos taj album imamo kod mojih doma, ponekad natjeram MMa da pokrene Tosku25 i umiram od smijeha, a klinci gledaju u to cudo tehnike.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Poklone, i ne vire čokolade iz velikih vrećica nego velike kutije sa igračkama.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ih ne bih vratila, jer bih time uvrijedila onog tko poklanja, ali ne bih se osjećala dobro
    a ja ne bih ni znala kolko košta taj stabilo set. što je to uopće

i uopće ne mislim da su obvezujući.
    a ako jesu, onda su vjerojatno prvi i, nakon našeg poklona, i zadnji.

pa koga šiša.

šta ja znam, kad imaš u novčaniku 250,00 kn za poklon, onda ti tih 250 kn ne fali, imaš neke druge cjenovne razrede. valjda.

enivej, to nam se nikad još nije dogodilo. a bome niti da netko ne može doći na rođendan radi poklona. uvijek se cijeli razred nacrta. obično svi ostave vrećice kod nas doma i sjure se u park pa niti ne znamo koji je čiji je poklon. u nekim vrećicama budu i samo kiki bomboni.

a za te koji stavljaju kiki bombone, je i poklon od 100 kn obvezujući, pretpostavljam.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Poklone, i ne vire čokolade iz velikih vrećica nego velike kutije sa igračkama.
    steta, ja se tim cokoladama radujem, pogotov ako su one s rizom. uvijek pitam svoje klince moze i mama dobiti jednu

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

eto, cvijeta sve napisa, ne moram se ni truditi.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislim, znam šta je stabilo, ali ne znam što ide u set niti točno koliko košta. mogu samo pretpostaviti. ali me ne tangira previše.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zato što se pretjeruje

x
    u ofertisimi se zna naći zgodnih sitnica za male novce, hana montana šalice, za manje hello kiti, za dečke ima s loptom, s imenima i sl. također ima onih dnevnika s ključićem, bilježnica, šljokastih flomića, kopčica i ukrasa za kosu... ima tamo i koma robe, ali nađe se i dobrih komada

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma, i ja sam za "manje" poklone, ali ništa me skupi pokloni ne obvezuju. možda nekada ranije bi, ali nisu više ta vremena.
    bilo bi krajnje bezobrazno od mene da mogu kupiti jednako skupi poklon, a ne kupim ga jer mi je jedini razlog bio nemar.
    poklon platim onoliko koliko mogu, a to češće prelazi moje granice mogućnosti više nego što je unutar, tako da, moja savjest je čista k'o suza pa se ne zamaram.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sad vidim da sam napisala sve isto ko i na trećoj stranici
    dakle, mogla sam i nenapisati :zaboravna:

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi u pravilu zaista ne znamo (niti želimo znati i pamtiti) tko je što kupio našoj djeci za rođendan. time se ne opterećujemo, pa zaista ako je netko i dao obvezujući poklon, badava mu, ne osjećam se obveznom pa i da je od 250 eura, a ne kuna...nakon što oni po tim vrećicama kopaju i vade tko više može znati. kad ja kupujem imam neke svoje granice ali su vrlo elastične - ako nemam vremena i/ili nađem nešto što je dosta iznad njih, svejedno kupim skuplji poklon, ako mi se čini da bi se svidjelo djetetu, ali ne očekujem da mi se vrati istom mjerom. zaista ne mislim da bi se netko trebao osjećati loše ili se naljutiti ako sam "pretjerala". jednom smo se tako MM i ja "iskazali", ja kupila slavljenici neku ljetnu haljinicu i kažem njemu da na povratku s posla kupi i neku igračkicu, dijete je još bilo u fazi kad mu odjeća baš i nije neka fora. on otišao i kupio igračku od preko 200,00 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •