Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga biribirino,
    izrazito mi je zao ti se sve ovo dogodilo ;-((
    Vjerojatno nisam ubrala informaciju, ali kako je prosao vas praski postupak? i ako ovaj kojim slucajem ne zavrsi pozitivnom betom i validnom trudnocom, sto dalje planirate, gdje se dalje mislite lijeciti?

kao drugo hocu reci da ovdje na forumu NIKADA NIJE BILO SVETIH KRAVA, bilo da se radilo o dr. Lucingeru, prof. Simunicu, prof. Vrcicu, dr. Dmitrovic ili dr. Radoncicu ili dr. Poljaku, itd. To je meni osobno izrazito draga stvar na ovom forumu, nadam se da ce to uvijek tako i ostati.

No i dalje mislim da bi rasprave ovdje na ovu temu trebali ostati na jednoj trezvenoj razini, cini mi se da se to ovdje malo izgubilo ........ a ti draga biribirino uistinu s razlogom u ovoj cijeloj prici tesko mozes ostati objektivna, ali te kuzim 100%.

A sad jos jednom, valjda sam propustila, zasto navodno samo Petrova odradjuje IVF postupke za pacijent(ic)e s hepatitisom B ili C i HIV-om? Koji navodno to zakon tako uredjuje, koja je ustanova njima i sukladno cemu dala "licencu" za takve postupke? Mozda Petrova radi postupke s pacijentima koji imaju hepatitis B ili C 1x godisnje zato sto su oni tako interno odlucili a ne zato sto je to tako potrebno? Hocete reci da pacijenti koji imaju hepatitis B ili C ne mogu u postupke na npr. Vuk Vrhovcu? Ja to uistinu ne vjerujem........
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 02.10.2013. at 23:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •