Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Koliko poznajete pravila prve pomoći?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam "friška" u tome, znam kako i šta treba, ali ne znam dal sam sposobna pomoći jer imam napade panike kad osjetim strah, tako da je kod mene drugi problem, profesor je čak na predavanju i jasno naglasio da se pomogne samo ukoliko smo sigurni da ćemo pomoći da ne bi nastale zbog "pomaganja" još gore stanje unesrećenog..
    Da, na ispitu možeš osjetiti paniku, ali kad si u stvarnoj životnoj situaciji, većina ljudi ipak smogne snage i pomogne najbolje što može, bez straha i panike.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, na ispitu možeš osjetiti paniku, ali kad si u stvarnoj životnoj situaciji, većina ljudi ipak smogne snage i pomogne najbolje što može, bez straha i panike.
    Nije stvar ispita nego pružanja prve pomoći, našla sam se u prometnoj nesreći, i stvar je panike, gdje jednostavno blokiram i nisam u stanju pomoći.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    Nije stvar ispita nego pružanja prve pomoći, našla sam se u prometnoj nesreći, i stvar je panike, gdje jednostavno blokiram i nisam u stanju pomoći.
    Da li blokiras kad si sama ili kad ima drugih ljudi koji bi uskocili?
    u svakom slucaju tecaj daje sigurnost da znas sto trebas ciniti i kako to ciniti. Pa onda samo streberski postupas po uputama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •