Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa Vidi poruku
    Nolice ovako ide FET; prvi UZV napraviti krajem menstr ciklusa (zabiljeziti debljinu endometrija i eventualno prisutnost cisti).
    Utvrditi ovulaciju, taj dan kad je test na ovulaciju pozitivan ili iduci dan napraviti UZV i izmjeriti debljinu endometrija i javiti im.

Znaci, javiti im: *datum prvog dana ciklusa
    *datum kad je test na O bio pozitivan I debljinu endometrija

Nakon toga ti jave kada da dodjes na FET. Obicno naruce u 8.30 na razgovor, potpisete pristanak za odmrzavanje I u 13 sati je bilo vracanje blastice. Obavezno s tobom mora biti I mm jer I on mora potpisati.
    FET smo platili 362 eur (odmrzavanje I vracanje 1 blastociste).

Ja ovulaciju nisam utvrdjivala trakicama vec sam isla na UZV.

Evo, to je to, tako je bilo u svibnju ove godine.

Ako te jos sta zanima pitaj. Pozz
    karla ,vidim da si bila na fet -u ...
    mi imamao dva smrzlica u mariboru ,planiramo nekad pocetkom slijedece godine po nasu djecicu ,pa me zanima da li traze sad neke nove nalaza.cula sam da preko 6 mjeseci sad mora se nesto vaditi od nalaza. mi imamo jednog sina kojeg snmo dobili u ljubljani 2011 , ostalo nam je u mariboru dvije blastocite...

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    karla ,vidim da si bila na fet -u ...
    mi imamao dva smrzlica u mariboru ,planiramo nekad pocetkom slijedece godine po nasu djecicu ,pa me zanima da li traze sad neke nove nalaza.cula sam da preko 6 mjeseci sad mora se nesto vaditi od nalaza. mi imamo jednog sina kojeg snmo dobili u ljubljani 2011 , ostalo nam je u mariboru dvije blastocite...
    seka, kopiram ti iz mail-a: Sa suprugom morate ponoviti sledeče nalaze i pošaljite skenirane po mejlu:markere hepatitisa B i C,HIV 1 i HIV 2,TPHA ili WARE ili VDRL -nalazi mogu biti stari do 6mjeseci.

Sretno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •