Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: croatia zdravstveno/basler osiguranje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam svaki put nazvala i pitala da li taj i taj pregled/pretraga pokriva moja polica i da li to znaci da biram izmedju ili ju svakako pokriva i onda rekla da se zelim naruciti.

jer rijetko da ce oni sami reci sta sve imas (oni opci uvjeti su meni totalno nepregledni), ali ako pitas, reci ce da ili ne.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam svaki put nazvala i pitala da li taj i taj pregled/pretraga pokriva moja polica i da li to znaci da biram izmedju ili ju svakako pokriva i onda rekla da se zelim naruciti.

jer rijetko da ce oni sami reci sta sve imas (oni opci uvjeti su meni totalno nepregledni), ali ako pitas, reci ce da ili ne.
    pa piše po programima što ti pokriva polica

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

X. Najbolje je to uvijek dogovarati sa sestrama tamo di ideš na pregled, obično su vrlo susretljive i one su najbolja logistička podrška što tražiti od osiguravatelja za konkretan pregled tj. problem (uputnicu od osiguravatelja za što konkretno). Osiguravateljeve "doktore-agente" sam ja uglavnom koristila kao "odobravajuću", a ne toliko "savjetodavnu" instancu - oni bi došli (ili ne, ako bi odbili), kao neki "amen/pečat" na kraju, kad bi sve podogovorila.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.10.2013. at 14:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •