Evo me tu sam, baš ste zlatne šta mislite na mene!
ja vam zadnjih dana puuuuno skitam kupujem stvarčice za bebača tako da dođem doma krepana i samo se bacim u krevet!
Evo me tu sam, baš ste zlatne šta mislite na mene!
ja vam zadnjih dana puuuuno skitam kupujem stvarčice za bebača tako da dođem doma krepana i samo se bacim u krevet!
Sretna, u pon idem kod svog ginek pa ću vidit šta će on dat i reć za terapiju, al više sam za alternativu, evo pijem onu mješavinu vino + češnjak, bljak, al popit ću sve do kraja, limun čisti + žlica meda, čaj od brusnice i čaj od peršina, vitamin C, pa mora nestat. A sa vinom i češnjakom sam se prije godinu dana riješila ureaplasme. Sissy draga hvala na informaciji, zasad ću probat sa ovim, al ako bude trebalo javit ću se ja bebi za broj...hvala vam puno.
Željkice super, još malo, držat ćemo ti fige za što brži porod i dat ćeš nam kompletni izvještaj iz rodilišta , kad to dođe naravno....
Sretna meni je e.coli u brisu, urin je čist, sve sam nedavno vadila, a mm je isto radio urinokulturu i spermokulturu i čist ko suza!!
sara sretno da bestiju sto prije rijesis,
ali ako je u brisu kako onda moze pomoci caj ?
zeljkice sto ti uzivas![]()
Crvenkapice prvenstveno se uzdam u vino+češnjak, a čaj ne može odmoć....mnoge su rekle da im se nakon masu antibiotika opet vraćala, tako da mislim da je stvar imuniteta. I sama imam iskustvo sa ureaplasmom (kad sam je imala) da mi nije otišla antibiotikom ili samo privremeno pa se opet javila. Više je nemam, hvala Bogu, ureaplasmu.
Sara radim jos uvik, cekam uzv u utorak pa cu vidit sa dr sta cu.
hocu bebu ima caj od persina kupit, od subana, u ljekarnoj,
sara , cesnjak + vino je super za bestije, odvratno je ali se navikne
mogla bi i ja skuhat
Jutro cure,ja se ustala u 7 po novom vremenu skroz me poremetilo!malo sam vas zapostavila kroz prošli tjedan a nadams e da će te mi oprostit!![]()
Posljednje uređivanje od željkica : 27.10.2013. at 07:56
pobigla poruka a ja nisam gotova![]()
sara, iš iš beštija, i naravno da će te dobit iscrpan izvještaj iz rodilišta al sad ne želim ni razmišljat o tome jer sam ja jedna velika kukavica i strah me za..........al to će sve proć brzo i ja ću rodit express ha ha samu sebe tješim!
jojo dupla naša trudnice,kako si? jedva čekam utorak da nam javiš da se čuje i drugo srce!
bebi a ti kako si?di ideš na prvi uz kod Poljaka ili?
sve ostale cure u postupku i koje ga uskoro planiraju želim vam od srca da šta prije postanete trudnice i da uživate kao i ja u trudnoći , a ja se sad idem spremit i pravac u Mercatora jer je tamo sajam trudnica i beba pa bi valjalo dobit koji popust!![]()
Dobro jutro,baš prekrasno jutro! Ja jučer čula jednu predobru vijest i još sam pod dojmom,rodica mi nakon 6 god.pokušavanja prirodno trudna,a trebala u 11 mj.u postupak.Stvarno super,to baš daje nadu svima koji svaki mjesec očekujemo da smo možda trudne.Čuda postoje i svi imaju pravo na jedno čudo,ja sam svoje iskoristila,ali zašto ne još jedno
:,nadat ću se.Kisss svima.
željkice evo me, i ja sam malo uranila ali zbog gladiza sada sam dobro, imam malo mučnine ali sve o.k. i jedva čekam utorak!
jesi li bila do sada na tom sajmu trudnica i beba - isplati li se ić?
di je splićanka ?? kada je beta? držim joj![]()
sretna1506 Jesam draga,danas 5 dan i tako brojim dan po dan![]()
Sretna baš lijepe vijesti, i da to nam daje nadu..
Hoću bebu[/B] sretnoooo...neka bude dobitan ovaj put!!!
hocu bebu , pa ti cekas betu a onda zaboravi caj od persina on se ne smije u trudnoci !! mislim....raspitaj se prvo
gdje ste cure ...
željkice ti baš uživaš i drago mi je zbog toga
1.uzv mi je ovdije u Mostaru pa se onda javim dr Poljaku ,a neznam jel gore do bete ili od bete do uzv baš sam nestrpljiva
bebi,i ti ćeš za koji mjesec kad kreneš u kupovinu ajme koliko predivnih stvari ima!
ja sam na dan prvog uz bila tako nervozna svakih 10 min sam trčala na wca kad ti je? ma bit će to sve uredu!
2. 11. u subotu sljedeću ....ma malo sam nervozna željkice
ma znaš mene ja uvijek kukam na simptome kojih nemam a tek je 4 sedmice od zadnje m pa rano je za one prave simptome ....tješim se ja tako
a šta ću znaš i sam akako živci rade u ovom periodu
Pozdrav svima!
Da li se u poliklinici Cito još uvijek može preko HZZo-a. Kad kontaktiram sestre one mi kažu da je poliklinika izgubila to pravo, a kada sam kontaktirala HZZo oni su mi rekli da još uvijek imaju ugovor sa njima...i okolo od ljudi čujem da i dalje vrijedi ugovor između p.Cito i Hzzo-a?!...molim ako koja od pacijentica zna odgovor bila bi jako zahvalna...pozz
jojo hvala ti što misliš na mene
Ja tek u srijedu radim test/betu,ali imam osjećaj da ni ovaj put ništa
cure molim vas da li znate br.tel. centralnog laborat. na Firulama (ulaz do hitnog pr.) da vidim da li mi je gotov nalaz AMH od prije mj.dana
Posljednje uređivanje od KLARA31 : 28.10.2013. at 13:04
Klara tek sad vidim
Kakvi su nalazi?
sutra ću ih tek dobit,prije dvije godine mi je bio na graici zadovoljavajućeg...
poslije mog uspješog ivf-a a prije bete sam bila 100% sigurna da ništa od bete,živčana bila baš kao pred stvari,plakala mužu da osjećam da ništa neće bit i eto moja djevojčica je tu
zato nada umire zadnja!![]()
i splicanka30 krvarila sam,prestala sa utrogestanima,jer sa mislila da su to stvari a isu bile,pa opet krenila s njima poslije nalaza bete
Sara jesi bila kod dr. šta kaže?
Ja vadila kks i nalazi kažu hgb 108,anemija opet i stalno.Ja neznam više šta napravit,svaki dan pravim sok od cikle,mrkve,jabuke i pijem,pokušavam sve jesti,povrće,meso crveno.....ma više neznam poćet ću glođati željezo.
Sretna, bila sam, dao mi klavocin 7 dana da pijem, pa za 3 tjedna kontrolni bris. Što se feritina tiče, nekih 15-20 min poslije ručka popiji šumeći vitamin C otopljen u vodi. Jer tako se najbolje apsorbira željezo iz hrane (to je savjet gdina M). Ja to radim. A zašto ti ginek. ne bi propisao baš neku terapiju za željezo, heferol?? Sretna koliki ti je feritin??
Ne znam ništa zasad, slijedeći tjedan idem oept do Budimira pa ćemo vidit šta on kaže.. a slijedeća menga bi mi trebala bit oko 18.11. pa ne znam hoće li nalazi brisa biti dotad gotovi. Šta si ti ono rekla, sada snižavaš tsh i odgađaš do daljnjeg, šta B. kaže?
sretna meni je jako pomogla čista matična mliječ... U roku od 20ak dana mi je željezo skočilo sa 8 na 24.
feritin mi je i dalje nizak,a imam i problema sa TSH.
sara onda se možda vidimo sliejdeći tjedan
Cure hvala vam,ali teško biti optimističan...![]()
Posljednje uređivanje od splicanka30 : 29.10.2013. at 07:56
spličankaza veliku betu sutra,zamoli željkicu za jednu lopatu prašine ima nešto u njoj
![]()
sretna meni je doktorica objašnjavala da je teško popravit hmg samo prehranom,mislim da bi trebala uzet ferrum ili heferol i obavezno uz njega vitamin c zbog bolje apsorbcije a sjeti se one moje priče o onoj ženi s troje djece i nulom željeza![]()
zeljkice salji malo prašine![]()
![]()
Da li se u poliklinici Cito još uvijek može na potpomognutu oplodnju preko HZZo-a. Kad kontaktiram sestre one mi kažu da je poliklinika izgubila to pravo, a kada sam kontaktirala HZZo oni su mi rekli da još uvijek imaju ugovor sa njima...i okolo od ljudi čujem da i dalje vrijedi ugovor između p.Cito i Hzzo-a?!...molim ako koja od pacijentica zna odgovor bila bi jako zahvalna...pozz
AMH mi je 12, i nije baš bajan,u granicama smanjene plodnosti
na ovaj AMH se ne može utjecat jel da?