Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Izostanak menstruacije

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno Izostanak menstruacije

Verovatno ce ova tema biti premestena u neku drugu,ali ja stvarno nisam sama znala u koju bih je smestila,pa eto,prepustam administratorima da procene. Ja sam inace (nazalost) mnogo aktivnija na podforumu Potpomognuta oplodnja,tj.na azoostatistici,ali i ovaj " trudnicki" forum posecujem stidljivo i krisom.
    Elem,imam 30 godina i prilicno redovne m.(27-31 dan),medjutim danas mi je evo 35.,a ja jos uvek nisam dobila.Sad,da kazem da nisam posumnjala na trudnocu(bez obzira na dijagnozu MM,by the way trenutno je na klomifenima,pa mi je to dodatno dalo nadu),slagala bih,jer imam neke od simptoma(bol u donjem delu stomaka,ledjima,umor,malo mucnine),ali sam uradila 2 testa (28. i 30.dc)- negativni. Sinoc i jutros imala vrlo malo bledosmedjeg iscetka i malo rozog na papiru.Danas bila kod ginekologa,odradio je UZ,nema ciste,nicega "opasnog" sto bi moglo da uticena izostanak,on misli da je u pitanju anovulatorni ciklus.Rekao je i da ne moze da proceni kada ce m.stici. E,sad,meni to ne stima,jer sam pratila sekret i videla ociglednu promenu u vreme ocekivane ovulacije(obilan proziran,rastegljiv).
    Dakle,ako odbacim mogucnost trudnoce i anovulatornog ciklusa,sta mislite sta bi moglo da bude u pitanju? Bila bih zahvalna da cujem misljenje nekog ko je imao slicnu situaciju ili je malo bolje upucen u materiju!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Slično se i meni dogodilo, dokt je rekao da je moguće jednom godišne izostane ovulacija (meni je bilo čudno, jer mi se to nikad nije dogodilo). Dao mi je tablete, pila sam ih 7 dana i nakon toga sam dobila.
    U isto vrijeme sam pila i Tibetansku gljivu, pa mislim da mi je zbog toga izostalo. Kako sam prestala ju piti, tako su nestli i moji problemi.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja nisam nista pila,malo je bilo stresa,ali nista neuobicajeno.Prilicno sam sigurna da je ovulacije bilo.
    Inace,jutros sam dobila,tako da je kasnjenje samo 4 dana u odnosu na moj najduzi ciklus. Sutra radim hormone pa cu videti da li je tu doslo do nekog problema.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne vidim razlog za paniku, a ni za pretrage, ciklusi znaju ponekad jednostavno doči ranije ili kasnije od predviđenog datuma. To je normalno da se povremeno dogodi.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vidim razlog za paniku, a ni za pretrage.
    Nema panike,naravno,samo me zanima sta je u pitanju,s obzirom na to da mi je kasnilo jedino kada sam imala cistu na jajniku pre par godina. Eto,prosto sam radoznala. A pretrage ne radim zbog tog kasnjenja,nego sakupljam polako rezultate za IVF.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sluz se može pojaviti bez obzira na ovulaciju

sretno sa pretragama i vibre za uspješni postupak~~~~~~~~~~

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    sluz se može pojaviti bez obzira na ovulaciju

sretno sa pretragama i vibre za uspješni postupak~~~~~~~~~~
    Rahela, odakle ti to?! Koliko je to provjereno?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sluz je pokazatelj rasta estrogena, nakon kojeg obicno slijedi ovulacija, ali ne uvijek.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tako mi je rekao ginekolog kad sam bila u sličnoj situaciji

za praćenje ovulacije je najbolje kombinirati i mjerenje bazalne temperature i praćenje sluzi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •