Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Ne osjećam se baš najbolje

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Ne osjećam se baš najbolje

Pozdrav drage moje!

Naime, unatrag 6 dana ne osjećam se baš naj-naj. Malo mise vrti u glavi, osjećam malaksalost, ustamise suše i imam onaj čudni, metalni okus u ustima.
    Znam da je "južina" i osjećam ju itekako, unatrag 12 godina sam u prometnoj cijelu glavu razbila, ali ovaj metalni okus i suhoća usta me zabrinjavaju.
    Nisam trudna, stvari su mi uredno došle i prošle prije 3 dana.
    Starih plombi u ustima nemam.
    Zadnje vađenje krvi u 2.mj. pokazalo je da mi je krvna slika savršena.

Eh da, noći su mi nemirne, budim se više puta i teško zaspim.

Doktorici mi se ne ide jer me ionako smatra laganim hipohondrom, što vjerojatno i jesam jer, tko se jedanput opeče i na hladno puše

Što vi mislite, da trčim dr ili čekam da mine ovo ludo vrijeme?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Trudna?
    Na dijeti?

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

menstruacija bila i završila prije 3 dana, ciklus 28 dana, trajala 5 dana,sve po ps-u
    prekjučer sam osjetila lagano probadanje u lijevom donjem dijelu trbuha koje je prošlo
    nisam na dijeti

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i imam jaku potrebu za slatkim

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

povisena glukoza?
    Posljednje uređivanje od ki ki : 29.10.2013. at 18:00

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa odi opet izvaditi krv..2. mjesec je bio davno
    Imaš li još kakvih simptoma?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

štitnjača?

ajme kolko dijagnoza

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nemam nekih drugih simptoma...gadi mi se čak i cigareta, što mi je totalni šok...
    kad sam udrugom mjesecuvadila krv radi sumnje na šećer jer imam probleme s ječmencima, pokazalo se da je šećer savršen i onda mi je dr. rekla da je odmah znala da bude sveok jer da ako mi u trudnoći šećer nije skočio, onda neće nikad

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Južina

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Totalno zvučiš trudno

Mengu si imala pa onda valjda nisi

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

da...znam...da nisam imala mengu kupila bih si test bez razmišljanja...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Gle, ne bi bila prva koja je imala M a bila trudna. Ja bih ipak riskirala 15 kn i napravila test

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

razmišljam o tome...nije stvar u lovi, već u činjenici da je menga uredna da urednija nemre biti i po trajanju i po količini...ma po svemu...neznam...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ipak napravi test

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Dakle, bila sam kod doktorice jučer...
    Moram napraviti krvnu sliku i hormone štitnjače i urinokulturu zbog mojih problema s E. colli....
    To je ono što je s fizičke strane...
    Dalje, uputila me psihijatru radi simptoma anksioznosti
    Osjećam se nekako jadno...sram me...osjećam se kao potpuni promašaj...I inače se tako osjećam...već godinama, ali sad je to konačno kulminiralo...
    Ono, zašto nisam dovoljno jaka da si sama posložim kockice u glavi?
    Zašto uopće oduzimati nekome vrijeme kad imam sve što se može poželjeti...zdravo dijete, kuću, auto, nemam financijskih problema...zdrava sam naspram tolikih stvarno bolesnih ljudi???
    Prije 4 godine mi je dr sugerirala da odem na razgovor sastručnom osobom, ali ja sam to odbila, a kamoli uzimanje terapije, radila sam na djetetu i osjećala sam da sam ja jaka osoba...da sam toliko toga prošla u životu...djetinjstvo bez roditelja, na cesti zavšila s 15, strašna prometna s 21, sepsa...sve sama...bez ikoga...samo sam se u Boga uzdala...i On me spasio...
    Taj šugavi osjećaj krivice me progoni...s njime sam rođena ...a sad je intenzivan...kao da sam i Boga iznevjerila jer sad tražim pomoć od psihijatra, jel me netko kuži???
    Zašto se ne uzdam dovoljno u moć molitve jer sam ja svjesna cijele svoje "potrganosti" i pokušavam,stvarno pokušavam već godinama...ali jednostavno, eto...ne ide mi baš...
    Kaže mi dr, ako nastavim ovako, za cca 5 godina moje dijete će ostati bez majke jer ću se ja živa pojesti...
    Ufff...baš sam nekako jadna...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mayato prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, bila sam kod doktorice jučer...
    Moram napraviti krvnu sliku i hormone štitnjače i urinokulturu zbog mojih problema s E. colli....
    To je ono što je s fizičke strane...
    Dalje, uputila me psihijatru radi simptoma anksioznosti
    Osjećam se nekako jadno...sram me...osjećam se kao potpuni promašaj...I inače se tako osjećam...već godinama, ali sad je to konačno kulminiralo...
    Ono, zašto nisam dovoljno jaka da si sama posložim kockice u glavi?
    Zašto uopće oduzimati nekome vrijeme kad imam sve što se može poželjeti...zdravo dijete, kuću, auto, nemam financijskih problema...zdrava sam naspram tolikih stvarno bolesnih ljudi???
    Prije 4 godine mi je dr sugerirala da odem na razgovor sastručnom osobom, ali ja sam to odbila, a kamoli uzimanje terapije, radila sam na djetetu i osjećala sam da sam ja jaka osoba...da sam toliko toga prošla u životu...djetinjstvo bez roditelja, na cesti zavšila s 15, strašna prometna s 21, sepsa...sve sama...bez ikoga...samo sam se u Boga uzdala...i On me spasio...
    Taj šugavi osjećaj krivice me progoni...s njime sam rođena ...a sad je intenzivan...kao da sam i Boga iznevjerila jer sad tražim pomoć od psihijatra, jel me netko kuži???
    Zašto se ne uzdam dovoljno u moć molitve jer sam ja svjesna cijele svoje "potrganosti" i pokušavam,stvarno pokušavam već godinama...ali jednostavno, eto...ne ide mi baš...
    Kaže mi dr, ako nastavim ovako, za cca 5 godina moje dijete će ostati bez majke jer ću se ja živa pojesti...
    Ufff...baš sam nekako jadna...
    Draga, samo ti poslušaj doktoricu i odi na razgovor... Bog pomogne onima koji si sami pomognu, a ti si odavno u toj vreći. Razgovor(i) i terapija kod psihijatra će ti pomoći da kreneš dalje kako treba i da budeš tu za svoje dijete, za samu sebe i ostale do kojih ti je stalo. Pa ta struka i postoji da pomogne ljudima kojima to treba. Ponekad se radi samo o "poštelaavnju" a ponekad to dobro dođe da se rasteretiš gadnih stvari iz prošlosti koje nepotrebno vučeš za sobom. Na tvom mjestu ja bih otišla. Možda je uputnica psihijatru odgovor na tvoje molitve. Bog pomaže na razne načine! Ako misliš da bi koristilo i ako ćeš se od toga osjećati bolje, porazgovaraj o tome sa svećenikom. Sretno!

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga Peterlinhvala ti...i mene nekako vuče u tom smjeru da su moje molitve uslišane upravo na ovakav način...Naručena sam u utorak i otići ću...dugo se lomim i odbijam smatrajući samu sebe super jakom i sve svoje "repove" trivijalnima...
    Omalovažavajućicijelovrijeme teneke stvari i gurajući naprijed došla sam do točke pucanja( prije par godina,posebno kad sam rodila i ostala bez posla ) kada sam se htjela i rastati i u svemuvidjela napad na sebe i taj enormni osjećaj krivice...
    I strah...od svega...
    Dijete me okupiralo i ne dam se...radi nje...sve guram pod tepihsamo da bih bila majka kakvu ja nisam imala...alividiš, ispliva sve na toj nekakvoj fizičkoj razini i poklopi me...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mayato, sad kad je sve "isplivalo" imaš napokon priliku sa time se uhvatiti oči u oči i riješiti.
    Put je dug, biti će i dobrih i lošijih dana, ali krenula si naprijed. Bravo!

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    mayato, sad kad je sve "isplivalo" imaš napokon priliku sa time se uhvatiti oči u oči i riješiti.
    Put je dug, biti će i dobrih i lošijih dana, ali krenula si naprijed. Bravo!
    Hvala ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •