Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Gledanje crtanih SA RAZUMIJEVANJEM

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Rehab, nikako! Referirala sam se na ovaj linkani članak na engleskom u kojem se navode moguće posljedice dispraksije - od depresije i promašenog života nadalje...sjećam se kako se mene izbezumljavali članci o postotcima samoubojstava među odraslim ADHDovcima na koje sam nailazila prekopavajući internet .

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab, nikako! Referirala sam se na ovaj linkani članak na engleskom u kojem se navode moguće posljedice dispraksije - od depresije i promašenog života nadalje...sjećam se kako se mene izbezumljavali članci o postotcima samoubojstava među odraslim ADHDovcima na koje sam nailazila prekopavajući internet .
    Aha, članak nisam pročitala, ali ovo što navodiš je istina. Nemam sad vremena pisati detalje i objašnjavati, ali senzorna disfunkcija ostavlja posljedice i na socio-emocionalni razvoj, i veliki broj nepravilno tretirane ili netretirane djece završavaju kao delikventi, depresivci, itd. Tema je jako opširna i široka, ali mogu nešto više ukratko napisati o tome kad stignem.
    Posljednje uređivanje od rehab : 14.11.2013. at 10:04

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, članak nisam pročitala, ali ovo što navodiš je istina. Nemam sad vremena pisati detalje i objašnjavati, ali senzorna disfunkcija ostavlja posljedice i na socio-emocionalni razvoj, i veliki broj nepravilno tretirane ili netretirane djece završavaju kao delikventi, depresivci, itd. Tema je jako opširna i široka, ali mogu nešto više ukratko napisati o tome kad stignem.
    Mislim da stvarno nema potrebe pisati crna proročanstva.

Svima koji su u toj problematici je prilično jasno zasto takva djeca završavaju prilično loše, ako nisu prepoznata i tretirana. Zato je nužno prepoznati problem što ranije, pomiriti se sa tim i izvući maksimum iz svega (u svakom pogledu).

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da stvarno nema potrebe pisati crna proročanstva.

Svima koji su u toj problematici je prilično jasno zasto takva djeca završavaju prilično loše, ako nisu prepoznata i tretirana. Zato je nužno prepoznati problem što ranije, pomiriti se sa tim i izvući maksimum iz svega (u svakom pogledu).
    Crna proročanstva
    Ne radi se o crnim proročanstvima, nego o realnim činjenicama. Stekla sam dojam da drugi misle da se radi o prenapuhanim ishodima, pa sam rekla da, ako nekoga zanima, mogu napisati zašto se to stvarno događa, kako senzorna disfunkcija ili ADHD utječu na emocionalno stanje djeteta i zašto dolazi do problema ako teškoće nisu prepoznate i tretirane. Nije mi bila namjera nekoga obeshrabriti ili baciti u depru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •