Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Koliko piju vaša djeca?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim da to koliko je potrebno vode nije isto sto i koliko piti vode. Jer se voda unosi i hranom. Npr juha, varivo, jogurt, svjezi sir - eto vode. Ili socno voce - jabuke, narance, mandarine, kruske,...
    Za jucer si navela 4x2dl + juha - znaci bar litru. Zavisi i koliko se znoji i sl.

Ja iskreno ne znam koliko moja pije jer ima 4 godine i odavno si sama toci vodu (bilo na pipi ili na onom dispanzeru od frizidera), mlijeko uopce ne zeli, ali recimo jucer je za rucak pojela dva tanjura juhe s noklicama, da ne spominjem koliko su vode popili ona i brat dok su se igrali u kadi. Moj moto je - dok se ne zale i ne vidim neki neki zdravstveni problem - vjerojatno je sve ok

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da to koliko je potrebno vode nije isto sto i koliko piti vode. Jer se voda unosi i hranom. Npr juha, varivo, jogurt, svjezi sir - eto vode. Ili socno voce - jabuke, narance, mandarine, kruske,...
    Za jucer si navela 4x2dl + juha - znaci bar litru. Zavisi i koliko se znoji i sl.

Ja iskreno ne znam koliko moja pije jer ima 4 godine i odavno si sama toci vodu (bilo na pipi ili na onom dispanzeru od frizidera), mlijeko uopce ne zeli, ali recimo jucer je za rucak pojela dva tanjura juhe s noklicama, da ne spominjem koliko su vode popili ona i brat dok su se igrali u kadi. Moj moto je - dok se ne zale i ne vidim neki neki zdravstveni problem - vjerojatno je sve ok
    Ma osnovno što me potaklo na razmišljanje je to šta se sjeti tek tako navečer u krevetu i onda pijeeee, dakle uopće ne misli na te potrebe koje su osnovne. Njoj je naravno isto sve dostupno i lako si sama uzme kad želi (uzima ona često za razna pranja, igre itd. ali piti se ne sjeti). Jučer sam najveći dio nosila malu seku kojoj raste zubić pa je ekstra cendrava i onda mi navečer moja velika beba kaže "mama ja danas nisam ništa pila" i popije 2 čaše vode samo tako. Baš me stegnulo oko srca, pa sam počela razmišljati što je pila od tekućina, jer mi se učinilo kao da sam ju zanemarila (malo sam morala silom okolnosti) ali ne baš tako da dijete bude žedno, a sama jednostavno ne brine. Mene traži milion stvari raznih sitnica svaki čas, ali osnovne potrebe su joj na dnu njene ljestvice prioriteta. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •