o da, jedan jedini komad, s tim da moje devojče ima već sad oko 3800, a ako odemo u sljedeći tjedan bome možemo očekivati i 4000g...nadam se da je dok.pogriješio u procjeni...a ja sam se bojala da je premala i imala iste paranoje kao i cure tu, pozorno pratila UZV mjere, uspoređivala...evo mi ga na sad! mislim da će sljedeća tema biti forumska burza i prodajem nove,nenošene stvari za curice![]()

Ja ujutro krenula s prvim pokušajima masaže međice i oko podneva odoh piškiti i obrišem malo krvi...od kud to?! Nadam se da nije iznutra nago od masaže...čovječe, znala sam da mi je sve osjetljivo dolje, ali baš da pipnem i napravim glupost
Ali naravno da bi radije da je samo to uzrok

Možda ti je samo međica pukla,meni je jako osjetljiva od kad sam trudna, punke na malo tvrđu stolicu?
. Ali mrvicu grublji papir i opet vidim crvenkasto...da. A sad se pitam čemu muža tjeram već 2 tjedna da to kupi ako ću morati odustati od toga
Za sad ne vidim više krvi...pa da je iz unutra, valjda bi izlazilo, ne?

Ja jučer zvala mamu da joj cvilim jer je vikend a ja sam sama popodne 

svima vama koje s nestrpljenjem čekate svoja mala sunašca. Još samo malo natečenih nogu,bolnih kukova,puno previše hormona,puno premalog mjehura.....................a tada najveća ljubav u najmanjem izdanju
a kaj se strahova tiče trudim se ne razmišljat negarivno
), je sa mnom bila u 30-tom tjednu otvorena 2 prsta i htjeli su je zadržati u bolnici a ona se nije dala nego je obećala da će doma mirovati.. Na kraju me prenjela tjedan dana i to sa cigaretom u ustima , a ljutim se na nju jer je njoj smiješno to kako je nosila veš po stepenicama, peglala, radila ručak, šetala vani, kakvo mirovanje kao..