gizolito cestitke od srcaa![]()
cure drzite palceve mi vjv veceras idemo u rodiliste jer malena vec kuca na vratasca kucice,prokrvarila sam malo i imam povremeno lagane bolove.ako ne u roku od 2 dana iscekujemo nase malo zlatoo))
Evo, da se i ja "dodam" - termin 16.03.2014., dečko, treće dijete. Svima čestitke!
Evo da se prijavim termin 20.4.2014. treće djetešce.
Evo i nas, 6.6.2014. peto djete
nasa curka bi trebala uskoro.termin je 29.11.2013![]()
Prvo dvoje mi je rođeno u 3. mjesecu sa razlikom od 5 godina ( 2002. i 2007.) i oboje su ljevaci. Sada, sa 37 god.ja i 38. mm, čekamo treće dijete opet u 3. mjesecu! A sama trudnoća nam je bila, blago rečeno, iznenađenje!! Još ako je i ljevak....čudno. Božja volja! Nadam se susretu u Vinogradskoj negdje u 3.mj sa mamama sa foruma, ako netko planira tamo roditi! Svejedno me strah!
o sve nas je vise u 2014. , bas se lijepo , sve nas je vise i vise!!![]()
meni je prošao termin, tj.oba datuma, pa kad rodim-javim kad je bio![]()
nami pa ti si u jos u jednom komadu? A da se javis svom ginicu , po kojem datumu su ti racunali termin poroda?
ovdje M od Nanimire koja je danas rodila 4.450grama tesku i 53cm dugačku bebu curicu. vise o samom porodu budete od nje saznali kad se vrati doma i priblizi kompjuteru. ugl. doktori i UZV su fulali sve kaj se da fulat.
i za kraj jedna smjesna cestitka koju smo dobili; "cestitamo vam na djetetu koje vec ima mjesec dana"
Bravo nanimira...napokon!!!!
Čestitam na veeelikoj curici
nanimiračestitam tebi i tatici na vašem velikom zlatu!!!
Čekamo lijepu pričicu kad se malo skrasite.
![]()
Nanimira, čestitke od srca tebi i cijeloj obitelji!!A velikoj curi topla dobrodošlica!!!
Čestitke Nanimira i tatica!
Jedva čekam da čujem detalje!
Bebolino je 4450g? Wow, bio je to onda vraški porod![]()
Nanimiračestitam tebi i tm na vašoj princezi
Sad lijepo uživajte u zasluženoj sreći
I obavezno nam javi dojmove kad se malo uhodate u papanju i spavanju
![]()
Nanimira cestiteke mami i tati na maloj princezi:D! Vjerujem da jee tak velika beba rođena carskim rezom . tanjina mi se prica cini ful zanimljiva kaj ako zena ima sve troje djece rođene na isti datum i ljevoruke, ful zanimljivp.
Muž piše; malo smo napravili dar mar u ovoj temi - al kad neznam gdje inace takve stvari pisete; nije carski zato sam prije i rekao da su doktori sve krivo isprognozirali - al nanimira je sve izvukla kak spada... samo je malo duze trajalo...oce vam se i ona javit samo nema kako pa cete morati pricekati jos malo. pozdrav
super mi je revni muž koji javlja da se ne brinemo
a beba je stvarno beba i pol!
sad slijedi veselje
i naravno čestitke!!!!
Posljednje uređivanje od gizolito : 23.11.2013. at 16:28
mami i tati iskrene čestitke na rođenju njihove srečice,a malenoj-velikoj curici velikaaaaaaa dobrodošlica!!![]()
Bravo Nanimiračestitam od srca na prekrasnoj velikoj bebolini. Šaljem vam puno pusica
![]()
13.11.2013. nas je iznenadila naša Leonica u kasnim večernjim satima (22:32 h).došla je na svijet teška 2.450 kg i duga 47 cm
malo smo uranili i iznenadili mamu i tatu jako jako al sada imamo najljepšu curicu <3
Čestitam <3
cestitam nanimira (mogli smo otvoriti temu za cestitanje)!
Nadam se da si doma spremila robicu za bebu od 3 mjesecaSvaka cast! Prestigli ste i nasu bebu od 2 mjeseca, kupovat cemo mi robicu od tebe
![]()
Mo Cassino čestitam vam na rođenju vaše princeze!![]()
Mo Cassino čestitam vam na rođenju princeze!!
Nanimira i Mo Cassino čestitam , i uŽivajte u vašim bebicama.
Drage cure,da ne brljam po temi-Hvala vam na čestitkama, imala sam relativno brz porod obzirom da sam prvorotka i da je kompletan bio induciran ( 20 sati) ali morali su zbog zdravlja mene i bebe.
Mo cassino i tebi čestitam, rodila si na jedan od mojih termina :D
Nanimira, još jednom čestitke!! I s nestrpljenjem očekujemo priču s poroda.
Mo Cassino tebi također čestitke na curetku!!! I tebe posebno molim za detaljnu priču, obzirom da me zanimaju dojmovi iz riječkog rodilišta, baš i nema puno postova zadnje vrijeme o njemu.
pa evo tretmanom sam i zadovoljna i nisam.rodila sam u 15 min al trudovi su me držali cca 2 sata ranije pa kad sam počela vikati su mi uvalili epiduralnu
to je dio kojim sam zadovoljna al sam strašno nezadovoljna šta se nisam mogla ni 15 min od poroda odmorit jer je beba odmah došla u sobu a nisam dobila upute ni kako hraniti,kako nositi bebu,kako ju smiriti i slično tako da prvu noć i sljedeći dan nisam spavala dok mi jedna sestra koju znam nije malo pojasnila.nadalje cura koja je samnom u sobi bila je dobila 10 različitih uputa jer joj bebica nije jesti htijela i nije znala kako dijete nahraniti i kad je zamolila da malo bebu pričuvaju da ona odspava su držali bebu na pultu u košarici i pustili ju da se dere.dali su nam lijekove protiv bolova koji trudnice i dojilje nesmiju koristiti etc.sa bebama su dosta grubi jer ih ko krpe razbacuju i glavu uopće ne drže.moja leona se bila uneredila i zvala sam sestru ako mi ju može previti jer se dijete dere na šta je rekla da je to sterilna stolica i previla ju je tek par sati kasnije.
pri dolasku u sobu nismo se smijele odjenuti nego smo još iz rađaone imale krvavu krpu među nogama još par sati a bebe su nam kupali tekućim sapunom kolko sam iz kreveta vidjela.....ugl užas,blagi užas.obroci bože sačuvaj al ajde bar su bili sviježi....
e da još za napomenu...u rađaoni kad su me jači trudovi počeli loviti ama baš nikog pol sata bilo nije da me uputi ili bar smiri malo i da čašu vode.da nemam neka poznanstva tko zna kako bi me tek onda tretirali
Zagušile smo malo temuMoramo se preselit pa neću duljiti, ali...Mo Cassino baš mi je žao, ali pokušaj zaboraviti i usmjeri se sad na vašu princezu, sad ste doma.
daj prebaci informacije na drugu temu - porod, (ako stigneš) tako da informacije budu na pravom mjestu...zanima me koja je to bolnica.