Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Doksiciklin

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

valjda ima zivih na ovoj temi?

sin mi je dobio terapiju doksiciklinom 4 mjeseca
    nitko nije spomenuo da nije preporucljivo piti mlijeko, on ga pije najmanje litru dnevno

jel vjestica mislila na uzimanje antibiotika uz casu mlijeka ili uopce na izbjegavanje mlijeka?

muci me i kako rasporediti probiotike i antibiotike
    na probiotiku pise da se uzima nataste
    pa sam mu rekla da jutarnju dozu antibiotika nosi u skolu i popije uz dorucak (koji je cesto mlijecni)

jer izmedju probiotika i antibiotika isto treba proci neko vrijeme, jelda?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    valjda ima zivih na ovoj temi?

sin mi je dobio terapiju doksiciklinom 4 mjeseca
    nitko nije spomenuo da nije preporucljivo piti mlijeko, on ga pije najmanje litru dnevno

jel vjestica mislila na uzimanje antibiotika uz casu mlijeka ili uopce na izbjegavanje mlijeka?

muci me i kako rasporediti probiotike i antibiotike
    na probiotiku pise da se uzima nataste
    pa sam mu rekla da jutarnju dozu antibiotika nosi u skolu i popije uz dorucak (koji je cesto mlijecni)

jer izmedju probiotika i antibiotika isto treba proci neko vrijeme, jelda?
    Tetraciklini ne zajedno s mlijekom: razmak treba biti više od dva sata. Isto vrijedi i za probiotike.
    Iskreno, ja djetetu ne bih dala takvu antibiotsku terapiju ako zaista, zaista nije nužno.
    Dakle, da ti bude jednostavnije (ako ste već tako odlučiti): natašte probiotik, zatim doručak bez mliječnog, poslije antibiotik, pauza od barem dva sata i onda može nešto mliječno. Izbjegavati sunce i solarij: vrijedi i za zimsko sunce ako ide na skijanje. Možeš očekivati razne gastrointestinalne poteškoće i težinu u želucu, a možda sve to uspije izbjeći. Razmislite još jednom o terapiji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •