Pokazuje rezultate 1 do 50 od 361

Tema: Seksualno zlostavljanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drage moje...i opet, prije svega jedno ooooogroooomnoooooo HVALA svima na podršci, razumijevanju, potpori..ljudskosti.

Ja i opet ne mogu u detalje, ali moram vas obavijestiti da je pritisak urodio plodom i idemo natrag odakle su nas nedavno otkantali. Nadam se da će ovaj puta imati više takta i razumijevanja i da će se ipak pokrenuti postupak.

Sinac odbija odlazak psihologu jer "ona mene ionako stalno ispituje jedno te isto, meni je dosta to ponavljati i stalno me prekida dok govorim, a to nije lijepo i..mama..ja nju pola toga ne razumijem kad govori i ja NE ŽELIM ići tamo"
    Danas idem u školu, zamoliti školsku psihologicu da pokuša s njim razgovarati jer nemamo novaca za privat psihologa, a tu kod nas nema psihologa ni za odrasle, a kamoli dječjeg.

Najstarijji sin je isfrustriran jer su sinkove kućne obaveze spale uglavnom na njega (neki dan se sinac nije htio uopće dignuti iz kreveta...), a istovremeno je ljut jer zna što je sinac prošao i ne može mu pomoći. Najmlađi je pak sav u strahu jer nikad ne zna kako će sinac reagirati kada ga nešto zamoli..jednom razgovara normalno, drugi put urla na njega i sve u svemu, cijela obitelj osjeća posljedice toga što je bilo.

Gledam..prošlo je skoro šest mjeseci, a do sada nismo iskusili ništa od svega onoga čime se busaju u prsa oni koji tvrde kako su tu da zaštite i pomognu djecu i nevjerojatnu indolenciju, izvlačenje od odgovornosti, glupost i aljkavost državnih institucija koje bi trebale biti najosjetljivije baš na djecu žrtve ovakvih zločina, ali i veliku potporu "običnih" ljudi veeelikog srca koja nam pomaže da proživimo dan.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Kate13 prvotno napisa Vidi poruku
    ali moram vas obavijestiti da je pritisak urodio plodom i idemo natrag odakle su nas nedavno otkantali
    S vama smo u srcu i mislima <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •