Stranica 21 od 25 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, sve vas odreda mogu potpisati...da, boli, boli približavanje blagdana...prošle godine u ovo doba MM kiti bor, ja mirujem i s kreveta naređujem mu gdje će koju kuglicu staviti, tad su pod mojim srcem kucala dva prekrasna srca, bili smo najsretnija stvorenja na svijetu...i ja kažem MM-u: "sljedeće godine kitimo bor u četvero, naše bebe će imati cca 6 mjeseci, i svojim rukicama će htjeti počupati kugle, gledat će u treptave lampice"...a sada, sada su u grobu, sada im planiram na grobu okititi mini bor...duša se raspada pri pomisli kako smo trebali biti sretni, a kakva nas je bol snašla...uh, raspast ću se ...mrzim okupljanja, blagdane, rođendane i moje i dječje....

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mury

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

uffff, mury moja...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvjet prvotno napisa Vidi poruku
    Nemogu se borit s dječjim rođendanima to me guši ne mogu,jednostavno više ne idem to obavim par dana poslje izbjegavam kako mogu,nemogu više udovoljavat drugima ne mogu
    i gotovo.
    i ne treba, i nemoj..dovoljno toga prolazimo da još i tamo gubimo živce, ja znam da ja nisam išla, nisam više mogla, bilo mi je fitzički mučno...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobro pitanje GDJE BOLI NEPLODNOST? Oduvjek sanjam o sretnoj obitelji. Od samog početka moje menstruacije nešto nije bilo u redu. Neredovitost me i nije u početku zabrinjavala. Kasnije kako sam upoznala dečka sadašnjeg muža počela sam uzimati pilule s kojima se sve unormaliziralo. No međutim s prestankom njihovog uzimanja opet je bilo sve po starom. Tada mi je ustanovljeno da imam policistične jajnike. Nema menge a ni ovulacija. Nakon našeg vjenčanja počeli smo razmišljati o djeci, sada već 3.5 god. Kako smo vidjeli da nam ne ide krenuli smo u mpo vode. Ali ni tu nas nije pratila sreća, naime našli smo se u bolnici u kojoj ništa ne ide kako treba, zavlačili su nas skoro godinu dana. Nisam imala živaca nastaviti a ne vidjeti nikakvog pomaka. Obuzela me bol, tuga razočarenje. Oko nas prijatelji i kumovi uživaju u njihovoj djeci, dogadjaju se nove trudnoće, a mi nikako. Jedne večeri kumovi su bili kod nas sa svojim sinom i u veselju najavili novu prinovu. A ja, meni je knedla zapela u grlu, suze krenule na oči... sretna zbog njih ali... postoji ono ali. Pitanje kada ćemo mi uživati s našom djecom?
    Godinu dana nakon, kada sam skupila snage za nove ppobjede odlučila sam se na bolnicu u Zagrebu. Bio je to pun pogodak. U svega 3 mj sam obavila još neke pretrage, shvatila da mi je i desni jajovod neprohodan. Doktor je optimističan. Danas sam na metforminu, i iza nas je jedan neuspjeli pokušaj s klomifenom, s kojim nije došlo do rasta folikula. Na čekanju do 1mj kada ćemo saznati kad ćemo u sljedeći pokušaj, nekako mi je lakše znajući da smo na dobrom putu, na putu do naše sreće. Sve to boli, boli putovati toliko daleko a u blizini imamo bolnicu, boli gledati sretne obitelji s djecom, boli rečenica poznanika "Pa bit će, samo se opustite, još si mlada". Sada sam skupila snage i imam vjere da ćemo uskoro i mi imati našu djecu, našu najveću sreću.

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mury

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

opet ja....evo i naš treći pokušaj AIH-nula.
    u biti nije nula....beta je bila 8,6...što mi je bilo još i gore nego da je bila lijepa velika nula....
    više nemam riječi...tri godine pokušavamo, tri AIH, spremamo se na IVF kad se financijski oporavimo.
    trenutno mi ovo uopće nema smisla...radim posao koji ne volim, stresan mi je i iscrpljujuć, borimo se s financijama, muku mučimo s neplodnošću....mislim ima li tome kraja!
    sve je ovo jedno veliko

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury, hrabrice naša, izuzetna ženo...raspadam se dok čitam ove tvoje postove, duša mi jeca pri samoj pomisli na sve što si prošla. Čuvaj se, grlim jakooooo

nova21, anitsirk84, dubyaki

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    mrzim okupljanja, blagdane, rođendane i moje i dječje....
    i ovo potpisujem...nevjerovatna je ova ironija u životu, da sve ono što sam prije voljela, radovala se, činilo me sretnom, danas, suze ronim pri samoj pomisli na bor, slavlje, želje, poklone, kuglice, čestitke,...uf
    Posljednje uređivanje od mostarka86 : 02.12.2013. at 16:22

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure,grlim

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Osekam se pomalky vredna kako graganin od vtor red oti nemam deca boli dusata boli srceto a uste pobolno e toa sto posle8godini ostanav trudna so prvo mpo I zavrsi so spontan pobacaj vo5 nedela toa. Uste poveke boli!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

svako slaganje bora najprije isplačem dušu, onda se saberem (?) i zovem MM da slaže samnom...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I onda dok me pitaju zakaj ne volim zimu,blagdane,kičenje bora,peči kolače,iči na polnočku...dođe mi da vrištim,zato jer nemam volje!Sve manje i manje...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da Božić, jedanaesti zajednički ..još uvijek smo sami..najgore je kad svi odu,dođu na ručak kod mene,moj maleni nećak..joj,puna kuća veselja,ma samo te dijete može tako oraspoložiti,razveseliti i onda svi odu,kuća se utihne,ostajemo sami i to mi je najgori trenutak ..već mi i sad teško kad se toga sjetim,već sad osjećam tu težinu i bol u srcu,već sad znam da će bit opet isto,da će dan završiti u tugi i suzama..ma uvijek ista priča..kad ću dan završiti sa srećom?hoće li doći taj dan?hoće li doći takav Božić...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jooj cure, ja nemam s tim problema jos, a nadam se da ni necu.. Mene je vise strah da li cemo u ovih 3 preostala pokusaja uspijeti opet ostvariti T.. Inace sam ok, prihvatila sam to sto nam se dogodilo i ne vracam se u nazad, samo naprijed.. Vidjet cemo..
    Cure grlim vas jako jako...
    Drzite se!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Praznično (ne)raspoložanje. Okrećem se po stanu i gledam: sve je kako treba biti u ovo doba godine: jelka okićena, pšenica posijana, lista poklona napravljena. Sve je na svom mjestu. Naizgled savršeno, a meni pretužno. Toliko bih željela da je nered, da zapinjem o dječije igračke, umjesto tužne muzike koja dopire sa radija, da se čuje dječija graja....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje,grlim vas jako,jako...placem i suosjecam s vama , oh kako vas samo razumijem o cemu pricate....

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Oh draga Mury i sve ostale cure, želim vam da vam je ovaj Božić zadnji Božić u dvoje, da vas je sljedeći barem troje ako ne i više , daj vam Bog malu dječicu, da konačno i vi doživite te neprospavane noči jer se budite zbog bebe, daj vam Bog što više mjenjanja pelena i velikih trbuha i viška kilograma (da i mi konačno iskusimo "normalne" stvari koje svaka trudnica prolazi, i od sveg srca vam želim takve brige

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    pribojavala sam se ovog dana,nisam znala kako se budem osjećala...
    danas se trebalo roditi naše tolko čekano zlato.imala sam potrebu s nekim to podijeliti,a kome ću ako ne ovdje..teško je to,nekom objasniti tko hvala bogu nema pojma o tim osječajima,kak se ja danas osjećam.i zato nitko nezna ..u proljeće se nisam mogla sčekati ovog dana,a sad sam ga se bojala.
    moja trudnoča je bila samo nešto više od dva mjeseca,kad se srce stalo.kažem "samo",jer kad čitam vas koje su prošle puno gore od mene,ja vam se divim.meni je moj odlazak u bolnicu bio nešto najgore što sam morala proči.i sad mi suze idu dok ovo pišem.pitam se kakav bi mi danas bio dan..dal bi naš bebo već bio s nama,ili bi mu bilo lijepo pod maminim srcem pa se nebi dao van..pitam se kak bi izgledao kinderbet kojeg bi mm napravio..tolko planova se rađalo u tom prolječu.
    al stiže novo prolječe,nova nada...
    danas će proči,sutra već bude lakše.. samo sam htela obilježiti ovaj dan.
    Čitam što sam napisala prije godinu dana...i ipak nam novo proljeće nije donijelo novu nadu.Odnosno,donijelo je nadu,ali i ta nada se ubrzo rasplinula...nestala ko svijeća otpuhnuta
    Eto,opet prosinac,opet blagdani,i opet tuga...jer sam današnji datum tako čekala.Ali opet ga nisam dočekala onako kako sam trebala,mi...i opet drvo za kinderbet čeka neko novo proljeće.Možda sljedeće?
    Da je ostala s nama,sad bi naša prva mrvica slavila rođendan...a danas,danas je datum kad se trebala roditi naša druga mrvica.I opet nas je samo dvoje,i opet čekamo proljeće...strah me više tih početaka.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

žužy, ne gubi nadu, ako je izgubiš nećeš imat volje za ništa. jesu - došli su blagdani ali imaš muža/dečka/ partnera pokraj sebe. ima puno onih koji će i ove blagdane biti sami ( tako sam ja gledala na svoj problem dok sam se borila sa sterilitetom).

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Znam ja to jojo sve..kažemo nas dvoje jedno drugom često kako smo sretni što se imamo i što smo zdravi.
    Jednostavno,ovi dani su mi,i uvijek budu,malo tužniji od drugih..i samo sam to htjela reči na glas.Makar na papiru.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sutra se spremam za treći aih. Tupa sam, nesretna.... Božić u strahu, tako ga sada zovem.
    Sretno žene! Grlim Vas.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jednom sam negdje pročitala krasnu izreku to je moja vodilja u ovoj borbi,al u ovim danima što dolaze bol je nevjerovatna,nemoguča strah me da jednostavno više nemam snage.

Ja neznam zašto sam baš je izabrana da budem vojnik u ovoj bitci,ja neznam kad če ova bitka završiti,ja neznam hoču li ja biti pobjednik,jedino što znam je da je ta bitka počela i da se moram borit...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

A gdje ne boli

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Uopce se ne veselim Bozicu a ni Novoj Godini Gdje sam bila- nigdje, sto sam napravila-nista, s cim ulazim u 2014 - s nicim. Prazna. Ali imam dvije nesebicne zelje - da mi mama jos pozivi i bude bolje i da nam rodim barem 1 djete. Zelja nam je 3 ali bila bi zahvalna i na jednom zdravom djetetu. Bas boli Bas je tesko. Ne mogu ni zaspati Placem potiho i mislim si kad cu biti budna po noci zbog zubica kad pocnu rasti a ne zbog tuge i nervoze

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Grlim draga... Zaraza se ocito siri, mene poklopilo prekjucer nakon jednog filma.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ljubilice drzi se nadam se da ce bit bolje..........

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Meni je ovo jedan od najgorih Božića ikad.Sad kad smo definitivno saznali da imamo problem ko da je sva nada i entuzijazam ispario iz mene.
    Prošlih Božića je u meni čučala nada,stalno sam mislila možda je upalilo,a sad kao da sam se pomirila da nema šanse da ostane trudna.
    Živim za dan kad ćemo otić na bilo kakav postupak jer ovako imam osijećaj da gubimo vrijeme jer nšta ne radimo.
    Imala sam toliko planova kako ću ovaj Božić i ja kititi bor sa anđelom u trbuhu ili rukama.Orostite na ovo deprsivnm ostu ali morala sam se izjadat.
    Sretan Bžić svima-

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Užasno mi je da me moji na današnji dan vide kako kuham čajeve glupe jer vidim da samo šutke promatraju jer znam da iih indirektno podsjećam da imamo problema.
    Znam da me čitaju ko knjigu,a nije to ni teško jer ne znam dobro skrivat osijećaje.
    Znam da vide da mi nije do Božića da mi je sve tak svejedno,da me ne vesele darovi i čestitanja,jer meni rečenica sretan Božić zvuči ko veliki šamar.
    Kaj je meni sretno,kaj je meni Božić kad nema mog anđela.
    Mislim si tako mi čestitajte kad ću mat bebača jer tek ću tada bit sretna.
    Najrađe bi se zatvorila u sobu ali ne želim ovaj dan pokvariti mom dragom

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ajde nema razocaruvanje novata godina nosi I novanadez oti narednata godina I nie ke si ja docekame so decinja vo ovaa situacija morame da bideme pozitivn

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jas placam kogake si dojdam doma od rodendeni nemozam da odam na takvi zabavi no eden den I jas ke Imam dete

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra se spremam za treći aih. Tupa sam, nesretna.... Božić u strahu, tako ga sada zovem.
    Sretno žene! Grlim Vas.
    Draga Krtice,

ja sam jedne godine bila u postupku u prosincu i rekla sam NIKAD više, bila sam toliko tužna što nismo uspjeli tako da sam svaki tren bila na rubu suza i jedva čekala da blagdani prođu. Tužna, tužna, nikakva,...
    Al tad nisam znala da ću za 7,5 mjeseci zatrudnit, a gle mog potpisa danas.

Tebi jako držim fige da AIH bude dobitni.

cure moje, držim vam fige do neba i ako niste u raspoloženju, nema potrebe da ga glumite, dajte to do znanja svojima i neka vas puste na miru.Meni je tako bilo lakše.

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Danas mi je lošiji dan, svaki dan je loš al danas me baš uhvatilo, danas nisam pozitivnog mišljenja da ćemo ikad postat roditelji,kako je to nekim ljudima tako jednostavno postat roditelj, ne razumijem zašto mi ne spadamo među te ljude, neznaju ni koliko su sretni, a mi toliko nesretni

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Užasno mi je da me moji na današnji dan vide kako kuham čajeve glupe jer vidim da samo šutke promatraju jer znam da iih indirektno podsjećam da imamo problema.
    Znam da me čitaju ko knjigu,a nije to ni teško jer ne znam dobro skrivat osijećaje.
    Znam da vide da mi nije do Božića da mi je sve tak svejedno,da me ne vesele darovi i čestitanja,jer meni rečenica sretan Božić zvuči ko veliki šamar.
    Kaj je meni sretno,kaj je meni Božić kad nema mog anđela.
    Mislim si tako mi čestitajte kad ću mat bebača jer tek ću tada bit sretna.
    Najrađe bi se zatvorila u sobu ali ne želim ovaj dan pokvariti mom dragom
    Snelly85 o kako te dobro razumijem, i mislim da više nikad neču biti ista osoba,jako me ovo promjenilo, nigdje ne mogu dugo biti, jedva čekam da odem doma i da legnem u svoj krevet, kad sam među ljudima vidim da se svijet oko mene događa ali ja ne pripadam tome, sama sam u svojem svijetu, teško je... preteško

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage i dragi moji! Došla sam vam svima poželjeti ostvarenje svih želja u 2014.godini! Sve vas grlim i ljubim! Mi smo odustali od svega, ali i dalje boli boli jako i boli svugdje, boli i u svakoj jajnoj stanici koja nikad neće postati naše malo zlato! Ali vama držim fige, molim se za sve vas... i guram dalje dan po dan...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sandra1971 i ostale cure, grlim vas do vašeg bola !!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cure vas i želim vam svima od srca da drugu godinu budete trudne ili imate bebice...zaslužile ste
    Posljednje uređivanje od lberc : 31.12.2013. at 09:29

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure, sve vas grlim

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni se ponovila situacija od lani
    Na posvečenju kuće,moja svekrva je opet rekla velečasnome kak mi radimo na bebici i kak nam baš nejde.Došlo mi je da propadnem u zemlju tog trena..ne od srama.Od bijesa,od nemoći da joj dam do znanja da prekine i da se tih ljudi apsolutno ni malo ne tiče kroz kaj mi prolazimo.Ali ona ne kuži,i još me pita da kaj se ne srdim valjda kaj je ona to rekla,pa to je velečasni.
    Je,i neki čovjek kojeg vidim drugi put u životu i djeca koja idu s njima..i svi ti sažalni pogledi...muka mi je od toga.Ne objašnjava mi se,ne slušaju mi se savjeti,pusti me na miru.
    Ok,ovaj put mi bar velečasni nije držal govora o neodustajanju i opuštanju i samo nek se uzdamo u sebe a ne u doktore...samo mi je rekel da kad nam bog zatvori jedna,obično otvori druga vrata.
    Da nas nije bilo deset u toj prostoriji,rekla bi mu da mi je več dvoja vrata zalupil pred nosom i kad više misli prestati s tim.
    Samo sam mu rekla da se nadam da je u pravu.
    Jedva čekam da prođu ovi blagdani i da natrag uđemo u kolotečinu,jer u prosincu me neplodnost boli najviše..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

potpisujem da u prosincu boli najvise.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

žužy...
    a neki ljudi stvarno nemaju granica...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Istina prosinac boli naj više,svaki dan mi je ko godina u ovom mjesecu toliko boli da sam jučer morala ić u dr.da mi prepiše neke tablete jer me bol počela gušit al baš guši....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nekako se drzimo. Kazem mm kako sigurno imamo istu zelju u 2014 i kaze on meni onako jadan da smo vec dosadni i sebi i bogu s tom jednom jedinom zeljom.
    Nadam se da ce nam svima biti sretnija predstojeca godina

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ciao cure ! a tek kad se osvrnemo oko sebe i vidimo koliko ima nama bliskih ljudi koji nas uopce ne shvacaju..uzas..cujem se s frendicom neku vecer,ima djete koje je zbubala od prve a da ga i nije htjela bas i pocmem joj pricati o svojim problemima ,a ona meni onako oštro u stilu da sam si sama nesto kao kriva,i da sam trebala prije o tome misliti..a svaki tel razgovor se svede na njene dozivljaje s djetetom,a zna kakvu agoniju nosimo ,ma uzas...i jos uz traceve kaze onako podsmjehom kao :znas trudna je ta i ta... ma joj,nemam uopce volje cut se sa svojom frendicom s kojom sam od vrtica dobra,i da me ne razumije ni najmanje i da se jos duri sto ju ne posjecujem....

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj onalie prvotno napisa Vidi poruku
    ciao cure ! a tek kad se osvrnemo oko sebe i vidimo koliko ima nama bliskih ljudi koji nas uopce ne shvacaju..uzas..cujem se s frendicom neku vecer,ima djete koje je zbubala od prve a da ga i nije htjela bas i pocmem joj pricati o svojim problemima ,a ona meni onako oštro u stilu da sam si sama nesto kao kriva,i da sam trebala prije o tome misliti..a svaki tel razgovor se svede na njene dozivljaje s djetetom,a zna kakvu agoniju nosimo ,ma uzas...i jos uz traceve kaze onako podsmjehom kao :znas trudna je ta i ta... ma joj,nemam uopce volje cut se sa svojom frendicom s kojom sam od vrtica dobra,i da me ne razumije ni najmanje i da se jos duri sto ju ne posjecujem....
    ah, ova tvoja priča me baš potakla da komentiram: dakle, kakva je to prijateljica?? o čemu se tu radi, kako tebe može zanimati sve što se događa njenom djejetu, kako može i pomisliti da ti o tome priča?? ja sam se ukupno 12 godina borila sa neplodnosti, prošla milion postupaka, svi su oko mene bili trudni, samo ja nisam..ma strašno, uspjela sam, prvo dijete nakon 6 godina, drugo nakon još 7!!!! sve IVF, grozne stimulacije, ma šta da ti pričam, kao da ne znaš!! ono što hoću reći, i dan danas sam ja "ona koja ne može imati djecu", tako sama sebe doživljavaam, a sve te trudne žene oko mene često me iritiraju, od toga se ne možeš izliječit! i znam šta znači kad te neko davi pričama o svojoj djeci,ubijale su me !!! JA TO NIKADA NE RADIM!!!! Ja sam moje cure zaslužila krvavo, bukvalno, teškom mukom, nisam legla jedne noći s mužem i uživajaući ih napravila i mogla bi o njima pričati neprestano , ali to ne radim! to je moja sreća, moja intimna sreća , ne sreća nekog drugog, a pogotovo ne moje jedne prijteljice koja se dan danas bori po IVF klinikama!!! Znam kako joj je, šta prolazi..
    a te "drage" ženice koje su zatrudnile od prve ili "im se dogodilo"( ne znam kako se to može dogodit u današnje vrijrmr!!!!) , koje nemaju osjećaj za to što prolazimo neka me se manu i neka me i dalje ostave na miru, mene, koja sam u duši tako ranjena još uvijek, jer te rane neće zarasti nikad!!!! još uvijek vviše pripadam forumu NEPLODNOSTI nego ovim ostalima..... na žalsot, tako je...

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam jučer doživjela da me je moja prijateljica, koja je prije 2 mjeseca dobila IVF bebu nakon godina i godina čekanja, rasplakala.
    Nazvala sam je da joj čestitam NG, a ona je meni počela pričati o tome kako joj se život promijenio, kako je tek sad ispunjena, kako je tek sad prava žena svome mužu, kako tek sada imaju pravi brak...... Trajalo je to.... Baš sam se osjećala jadno i kao "roba sa greškom". Nakon ragovora sam se tako rasplakala, ali brzo sam se trgnula i zaključila da nije ona kriva što je glupa!
    Meni je je to još strašnije čuti od nekoga tko je bio u sličnom problemu.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jučer doživjela da me je moja prijateljica, koja je prije 2 mjeseca dobila IVF bebu nakon godina i godina čekanja, rasplakala.
    Nazvala sam je da joj čestitam NG, a ona je meni počela pričati o tome kako joj se život promijenio, kako je tek sad ispunjena, kako je tek sad prava žena svome mužu, kako tek sada imaju pravi brak...... Trajalo je to.... Baš sam se osjećala jadno i kao "roba sa greškom". Nakon ragovora sam se tako rasplakala, ali brzo sam se trgnula i zaključila da nije ona kriva što je glupa!
    Meni je je to još strašnije čuti od nekoga tko je bio u sličnom problemu.
    prestrašno! pa kako može?? jel već zaboravila šta je sve prolazila i kako se osjećala dok nije dobila tu dugo očekivanu bebu?? ja ne vjerujem!!! može ona to sve osjećati, ali ne može se zaboraviti šzta se osjećalo prije, i šta prolazimo dok ne dođemo do toga, i ono najvažnije: NE MORA O TOME PRIČATI!! Bar ne detaljno!
    ako me neko pita, ja odgovorim, ali vrlo kratko, jer sigurno pita iz pristojnosti, a ako je neko pristojan prema meni, moram biti i ja prema njemu, a ne ovako!! ne znam šta bih vam rekla, slike svoje djece ne pokazujem nikome, na fejsu sam najveća čudakinja jer ne pokaazujem svaki detalj njihovog života...to je moje, samo moje, i samo ja znam kako mi je bilo teško dok ih nisam imala!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A Nataša, može, jer ne misli! I jer je nije briga za tuđe osjećaje.
    To ti je kao da se netko tko ima super posao i super plaću hvali nekome nezaposlenome koji jedva preživljava. Emocionalna inteligencija - nula bodova.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja stvarno razumijem njenu sreću, i želim joj sve najbolje, ali stvarno je pretjerala!
    Otići ću do nje da vidim bebu (jer stvarno obožavam bebe), poklon sam im već kupila. Imala sam u planu i ispeći im tortu, ali nakon ovoga nista od torte!
    Imam filing da ću je lagano izbjegavati ubuduće

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ljudi ne razmišljaju...i brzo zaboravljaju,jednostavno to.Možda i bolje,po njih.Za ostale,one koji se još uvijek bore,to je gorko za slušati..
    I meni dođe puno puta da vrištim.Opet,razumijem tu potrebu da cijelom svijetu daš do znanja da ste konačno uspjeli!Ali,nemoj zamarati ljude koji su još u toj borbi,brate mili.
    I mislim,u stvari znam,da ja ne budem zamarala druge svojim uspjehom.Ako dođe do njega..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •